Ikisi de zor. Ikisini de yaptim. Iki turlu de agrin olacak. Ayakta is yapmak yine daha karli bence en azindan kalori yakiyorsun. Butun gun oturdugumda hem agri hem kilo aldim
İkisininde ayrı zorluğu var ya fabrikada 8 saat ayakta kaldım çıkışta bi değişik yürüyüşüm oluştu berbat birşeydi şimdi otura otura da ağrıyan yerlerin olur saatlerce otur otur seliliut nedeni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ikisi de zor. Ikisini de yaptim. Iki turlu de agrin olacak. Ayakta is yapmak yine daha karli bence en azindan kalori yakiyorsun. Butun gun oturdugumda hem agri hem kilo aldim
İkisininde ayrı zorluğu var ya fabrikada 8 saat ayakta kaldım çıkışta bi değişik yürüyüşüm oluştu berbat birşeydi şimdi otura otura da ağrıyan yerlerin olur saatlerce otur otur seliliut nedeni
Bir günlüğüne garsonluk yapmıştım. Eve geldiğimde nasırlarım zonkluyordu. Geçmedi de birkaç gün.
Masa başı iyidir.
İki tarz çalışma da çok iyi. Ayakta çalışmayı seviyorum bunun adrenalini beni mutlu ediyor bir öğretmen olarak 😃
Masa başı çalışmak pekte sağlıklı değil bence
Masa başı iş beni çok yordu. Sahaya çıkmak istiyorum.
Masa başı yapabilirim en fazla ayakta yapamam ne yazık ki
masa başı iş bana göre değil
Masa başı da çok sıkıcı be
geze geze dolana dolana çalışmak
Ayakta calismak demek surekli amele isleri yapmak demek masa basinda okadar olmuyor ama bu seferde zihnen yoruluyorsun
bence masa başı işi daha güzel. bütün gün ayakta durmak zor bir şey. masada oturup çalışmak güzel.
Ayakta çalışmak yorar
Ayakta çalışmak..
Masa başı çalışmak
iş buldunda o kaldi
karışık
Gezerek calismak
Masa başı çalışmamak
Ayakta daha iyi masa başı sıkıcı
Ne iş olduğuna bağlı
Masa başı
Tabiki masa basi bir iş
Masa başı çalışmak