Malzemeleride ben aldım alinda demedim ve cok hevesliyim kirk yilda bir kere hazirlamak istedim herkese moralde olsjn diye patronum gelmiyicekmis kahvaltiya banada tavirli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ofis ortamı çalışmak içindir kahvaltı ve yemek gibi organizasyonlar için değil. Ben de ofiste yemek yenmesini hiç sevmem. Ancak bahsettiğin durum bir defaya mahsus ve ya özel günler için yapılan bir talep ise buna izin veriyorum/veriyoruz. Motivasyonu ve ekibin kaynaşması için faydalı oluyor. Bunu sürekli hale getirme çabasında olan çalışanlardan çabuk vaz geçilir unutmayın.
Surekli degil zaten bende surekli yapamam bir defaya mahsus istedim
Malzemelerini aldim dun bugun mudurum dolapta gorup kizdi neden masraf ediyorsun diye
Ben de kızdım :) Neden masraf ediyorsun? :D Herkes paylaşsın masrafı...
Şoyle fikir benden ciktigi icin kimseyi birseye mecbur hissettirmek istemedim. Hem kac gun cok heves ettim kırk yilda bir kere olucak cok ozeniyorum herseyine birde insanlarinida sevdigim ve deger verdigim icim masraf zahmet vs gozume gelmiyor seve seve yapiyorum.
Ellerine sağlık kesene bereket ancak bunu bir daha yapmamanı tavsiye ederim. Zira insanlar bunu yanlış anlar ve bir cümle kurar ise kalbin kırılır. Bu güzel düşüncelerin yerini hayal kırıklığı alır. Herkesin senin gibi iyi niyetli ve alçak gönüllü olmasını beklemek hatadır.
Dikkatli ol iyi düşün.
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Her gun zaten yapamam patronumda musade etmezde ne gibi yanlis anlasilir mesela
Şimdilik ismine Elif diyelim senin.
-Elif bize kahvaltı hazırlayıp bütün masrafı kendi karşılayarak bizi ezmeye mi çalışıyor?
-Sanırım parası çok ve gösteriş yapıyor
-Elif biri için mi yapıyor bunu bilen var mı?
-Ayyy bu Elif de b*kunu çıkardı yani anladık tamam kahvaltı hazırlayabiliyorsun. Kime ise bu ispat. Evlenmek istiyor da mesaj mı veriyor...
İnsanlar keşke senin gibi art niyetsiz ve içinden geldiği için olduğuna inansa. Ofis ve çalışma ortamı bu yüzden tehlikelidir ve acımasızdır. İnsan kalitesini stabil tutmak içindir kural ve disiplin anlayışı.
Bu durumdan sonra daha yapmamda okuyunca bile bir uzuldum.
Canım benim bana da kızma olur mu? Amacım seni üzmek asla değil. Ama çalışma hayatında yukarıda yazdığım gibi konular da insanlar de hep var olacak ne yazık ki.
Ama senin karşına güzel kalpli insanlar çıksın inşallah. Ve hep böyle iyi niyetli kal. Saf olma sadece ;) :D
Anladim zaten o niyetle yazmadiginizi😌 aci gercekler evet haklisiniz ama ben buradaki insanlara güveniyorum oyle dusunmezler belki sık sık olsa sizin dediginiz gibi olur ben sadece bir kere moralleri iyi olsun mutlu olsunlar guzel calissinlar diye
Patron gelmez müdür de gelmeyebilir
Mudurum gelicek patron neden gelmez ki
Elemanla yüz göz olmaz
Doğru olabilir ama 3 gunluk dunya kimin ne buyuklugu hukmj olabilir ki bizimle yese ne eksilir bu tamamen kibir bana gore
İlişkilerin durumu ve seviyesi korunması açısından önemli
O acidan bakildiginda da hakli tabi
Abi 5 gündür daha hala kahvaltı hazırlayacaksın
😅😅😅😅
Perşembe gunu hazirliyicam
Cok heves ettim ama hevesimi kursagimda birakiyor
boş ver onları hazırla geliyorum
Mevzu nedir anlamadım
Sana niye tavırlı cilvemi bekliyor senden
Hayir ama tavir almis
neden tavırlı
Bilmiyorum ki