Eğitim & Kariyer Okulumu değiştirmek istiyorum ailemi nasıl ikna edebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaslarimla aram bozuk bundan derslerimede odaklanamiyorum Güncellemeler+1 yıl 1 haftadır okula gidemiyorum sınıfta devamsızlıktan kalicam o derece Okulumu değiştirmek istiyorum ailemi nasıl ikna edebilirim? Cevapla Okul Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok takma kafana yoluna devam et onlar değiştirsin okulunu sen niye değiştiriyorsun değiştirme 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sürekli adımı çıkartma pesindeler cidden yetti Yorumla
anonnnniiiimmmm Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl durumu acikca ailene anlatmalisin eminim ki anlayisla karsilayacaklardir 1 1 Yorumla Soran +1 yıl okulda olanlari soylesemde değiştirmezler şimdi okul degisirmi diyolar:( Yorumla
Yiykiyiya Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Ailenle konuş düzgünce 1 1 Yorumla Soran +1 yıl olmuyo abi iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok takma kafana yoluna devam et onlar değiştirsin okulunu sen niye değiştiriyorsun değiştirme
sürekli adımı çıkartma pesindeler cidden yetti
durumu acikca ailene anlatmalisin eminim ki anlayisla karsilayacaklardir
okulda olanlari soylesemde değiştirmezler şimdi okul degisirmi diyolar:(
Ailenle konuş düzgünce
olmuyo abi iste
Okulu bırak sanayiye gir
okulu bırak sanayiye başla
Güzel üslupla Anlat ailene