12. sınıfım evim okula uzak değil ama babam beni kendi götürüp getiriyor dokuzuncu sınıflar bile kendi gidip geliyor okulda arkadaşım yok ama kendimi baskı altında hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sende ileri de anne olunca babanı daha iyi anlayacaksın
ben bu baskı altında delirmek üzereyim
Peki babana sordun mu nedenini
biliyorum zaten çevreye güvenmiyor
E o zaman babana her gün teşekkür etmen lazım
bugün bana kızımı kötü arkadaşlıklardan kötü çevreden kızımı koru diye dua edilen bir videoyu atmış 🥲
Kardeşim sen yat kalk dua et böyle koruyucu seni seven bir baban var Allah eksikliğini vermesin babanın gölgesi yeter ben 18 yaşında kaybettim babamı daha iyi anlıyorum
aa başın sağolsun Allah rahmet eylesin benim babam sevdiğini belli etmez yani seviyor mu anlayamam arada bir iyi olur ama genelde bize karşı hep sinirli ve ilgisiz artık bende nasıl düşünsem bilmiyorum
Babalar böyledirler içinden severler sende başarılarınla onu yücelt hayatın da başarılar dilerim kardeşim
çok teşekkür ederim hayat zor olsa da tutunmak zorundayız
Bence bu çok da küçük görülecek bir şey değil. Emin om güzel bir şey
güzel bişey değil
Ama düşğn seni okula götürecek bir baban var. Ayrıca arkadaş gibi de düşünebilirsin çocuk değilsin ki
herkesin babası var ona bakicaksan yolda tek kelime bile konuşmadık
Niye konuşabilirsiniz
aramızda hep bir soğukluk var aşırı sinirli bir adam ayrıca takıntıları var yine babam tabi ki yedirip içiriyor ama bana söylediği hakaretler unutulmuyor işte
Bilemiyorum ama babanın söylediklerini biraz duymazdan gel bence. Benim de babamla aram iyi sayılmaz. Onun söylediğini başka biri söylese hayatımda olmazdı. İnsan ailesini seçemşyor ve işte bu da bir imtihan öyle görmek lazım. Bence sabırlı ve düşünceli davran
bunu cinsiyetle bağdaştırmak istemiyorum ama kızlar genelde daha çok etkilenir babalarından sınava hazırlanıyorum her desteğimi amcam sağladı babamın umrunda değilim yetmiyormuş gibi sürekli baskısı var üzerimde hani anlatmaya kalksam o kadar saçma şeyler ki evden dışarıya adımımı atamıyorum kötü huyum da yok ne sigaram ne bişey ama bu haldeyim
Bazı babalar düşğncesiz ama bilmiyorum haklısındır kötü niyetli de değilsindir ama işte baban öyle düşünüyor yapacak çok da bir şry yok sabırlı olmak lazım
mesleğimi elime alsam bu kadar gergin olmam aslında
Alırsın inşallah o zaman daha rahat olur
tek isteğim bu
Hakkında hayırlısı olur inşallah
sağolasın
O babana candır söyle sende ben yalnız gitmek istiyorum diye bize niye anlatiyorsun biz senin yerine geçip söyleyecek halimiz yok
söylesem kızar gebertir beni
Niye
benden mi utaniyosun diye
Sende evet dersin
okuldan alır
Kim alacak
yenimi tasindiniz o gölgeye
hayır