Güncellemeler
+1 yıl
Seçmeli dersler çok sıkıntılı oluyor esas. "GKN.1.4.1. İletişimde muhatabına uygun kelimeler seçmeye özen gösterir." kazanımı nasıl verilir ki?
Ders kitabıma cevapları yazıyorum slayt vs hazırlıyorum bazen video arıyorum konuyla ilgili. Başka neler yapılabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Minik 10 soruluk testler hazırlayabilirsin çocukların derecesine göre hem derslerde aktif olurlar heömde bildikleri için dersi severler
Testi ödev olarak veriyorum sonra da derste çözüyorum mesela. Her konu ve sınıf için çalışma kağıdı test vs çıkarsam bir sürü A-4üm gider. :D
GKN.1.4.1. İletişimde muhatabına uygun kelimeler seçmeye özen gösterir. kazanımı mesela nasıl verilir? :/
O müfredatı bilmiyorum ama elinizde kitabi var mı ayrıca kitaba bağlı kalmayın öğrencilerinizin hafif eksiklerini de gidermeye çalışın
Çok sevimli bir öğretmen olduğunuzdan eminim
Seçmeli ders. Adı görgü kuralları ve nezaket. Eksikleri testle mi belirleyeyim? Tek tek cevaplarını mı kontrol etmem gerek? Soru sorduğumda belirli kişiler parmak kaldırıyor genelde.
Teşekkürler ama ben meslekten ve öğrencilerden ciddi anlamda soğudum birkaç ayda. Nefret ediyorum okuldan. Bana karşı çok saygısızlık
Müdür yardımcısı da biliyor ona gönderdim ama ben ne yapabilirim demiş cevap olarak. Çok afedersiniz ananın *mıno yap diyesim geldi. İnsan bir uyarır. Hepsşnib Allah belasını versin.
Gözlemleyerek devam edin sırayla kaldırın ama çok kasmasın çocuklar
Saygısızlık yapıyor öğrenciler. *
Biraz sert bi yapınız olsun sevimli halinizdeyken birden olur olmaz şeye sinirlenin bu psikolojik olarak onları etkiler isterseniz takip atın konuşalım
Kızıyorum ama yine faydası yok. İnanın her şeyi denedim. Müdüre söyle diyor artık sınıf öğretmeni. Düşük ders içi verip geçtim. Az alıp otursunlar aşağı. Benim de canım var ben de bir kere geliyorum dünyaya. Müdür de gitti aynı sınıfa arka arkaya 4 saat ders koydu. Hadi branş derdini verisn seçmeli verme bari aq ya yüzüne diyeceğim bunları adaylığım kalkınca. Hepsinin kıçına tekmeyi basıp başka okula gitmeye çalışacağım. Çok içim dolu çoook.
Dökün içinizi dinlerim eyvallah etmeyin corcocuğa koy tek ayak üstüne beklersin ya da ellerine kitabı verin yukarı kaldırıp beklesin psikolojinden önemli mi
Bir kere onu denedim arkamı dönünce indiriyorlar hemen ayaklarını. Diyorum seneye adaylığım kalksın o zaman defolup gitmeye çalışacağım okuldan.
Mesleğinizden soğumayın dediğim gibi olur olmaz yerde birden tepki verin onlar etkilenir bundan
Korkuyorlar evet ama anlık. Sonra devam.
Sessizliği koru renkli giyinme
Renkli giyinmek ne alaka?
Psikolojik olarak etkiler siyah takım giyen birisi mi ciddiye alınır yoksa renkli mi
Hep koyu giyiyorum ama işte...
En başta acemi olduğunuz belli olmuş mesleğe ilk başladığımda bu olmuştu
Anlıyorum
İşte maalesef. Hatam o oldu ama onlar da bana çok güzel bir ders verdi. Peki müdür yardımcısının tepkisi doğru mu? Ben ne yapabilirim demiş sorun çıkaranları gönderince. Bunları yüzlerine sürtmeden ölmem inşallah. İnsan ders öğretmeninizi üzmeyin falan diye.
Uyarması lazımdı muhtemelen sorumsuz bir adam
Bazen acaba yanlış meslek mi seçtim diyorum. Neyse, çok uzattım.
Sorun değil rahatladıysanız bi nebze
Bir şey daha yazacağım. On saati 4 güne yaymaları insanlık değil bence.
Bence 4 gün sonrası boşsan 1 gün ideal
Şstese 3 gün yapıp 2 gün boş bırakabilir.
Keşke ama yapmıyorlar hoca olsam bir güne ne kadar koyarlarsa koysunlar isterdim
Bir gün sadece 1 ders için okula gidiyorum.
Oturun bi konuşun isterseniz
Başka hocalardan sürekli takip geliyor diye kızdı ben çıt çıkarmadım ondan böyle yüz buluyor. Bir ara 5 günü de dolduracaktıç
5 günü de doldurmasın bi zahmet
Neyse Allaha havale ediyorum mübarek Berat kandili hürmetine.
Amin
Soru cevap ve kısa 5er dakikalık beyin fırtınaları konuları bul. Hem dersi eglenclei hale getirirsim hem de çocuklardaki potansiyelle birlikte düşünmelerini saglarsin
Evet tahtaya kaldırıp konuşturmaya çalışıyorum o haftaki konuyla ve metinle ilgili.
Harika bir egitimcisin o zaman. 😍
Çok teşekkür edwrim. Kıymet bilmiyorlar. Soğuttular okuldan. Vallahi nefret ediyorum. Herkese ayrı kırgın ve kızgınım.
Sakın yapma bunu. Sen bize lazımsın. Dertleşmek ister misin. Eklemeni bekliyorum
Sağ olun belki daha sonra.
Teşekkür ederim
Fikir fırtınası alanı olmuş burası. Mübarek herkes egitimciymis ya laaaa 🤣🤣🤣
öğrencilerin çoğu zorla okuyor
sorun öğrencide!