Bi hafta sabah 8 akşam 5 arası
Bi hafta akşam 5 gece 2 arası
1 gün izin var. Evden çalışcam asgari ücret sigorta dediler. İş de E ticaret müşterilerin siparişlerini alma mesajlara yanıt verme falan. Bayramlarda vs izin yokmuş ama napayım sizce
Bi hafta sabah 8 akşam 5 arası
Bi hafta akşam 5 gece 2 arası
1 gün izin var. Evden çalışcam asgari ücret sigorta dediler. İş de E ticaret müşterilerin siparişlerini alma mesajlara yanıt verme falan. Bayramlarda vs izin yokmuş ama napayım sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yok ya normal mesai saatleri olan bir iş bul gece uykusu asgari ücretten daha değerli bence
Gece 2 çok mu geç sence normalde 12-1 gibi uyuyorum
Sadece o değil hayatım resmi tatil izinleri vs de yok handikapı çok yani boş ver başka sektör bak 🫶
Alışveriş konu olunca asıl tatillerde millet abanıyor o yüzden böyle. Araba değişcem o yüzden birikim yapmam lazım en azından değişene kadar çalışırım demiştim 🥲
Anladım özel bankaların çağrı merkezleri de olur yine aynı şekilde evden çalışıyor onlarda en azından asgari ücretin üstünde olur tutar 17 bin para değil ki
Bende aracımı değişicem seninkini satıp bana yeni bi araba alalım o zaman 😄
Baktım da hiç bulamadım o tarz bi iş. Yoksa çok daha iyi olurdu tabi. Olur bari birimiz mutlu olsun 😅
Çok mutlu oldum şu an hala iyi insanlar var 🙏 bu sabah kahven benden otur lütfen 😃
Haha teşekkür ederim çok centilmensin :D
https://imgyukle.com/i/yKhrhA
Manzara güzel hava güzel haftanın son günü cuma 🥳
Başla bakalim benimde oyle bir ise ihdiyacim var emekli olayim
Hem baska is market vs hemde evden çalışma
Bayramda izin olmaması sıkıntı aslında ama vardiyalı kötü değil
Gece 2 çok zorlar mı 😥
Çok zorlamaz diye düşünüyorum ama tabi senin uyku düzenin nasıl onu bilemem
12 gibi uyuyorum normalde şimdi 2ye sarkacak
Çok fark yok gibi
Canlı yayın yaparak
Çalışılır