Gizlenseniz de olur bu arada. Farketmez sizin için dedim. Şimdi benimle sürekli uğraşan komşu var ben ev sahibiyim o kiracı geldiği zamanlardan beri rahat vermedi yok kendisi yok çocuğu yok kocası falan. Defalarca haksız yere kapıma dayandılar kadın iftiralar attı bana çünkü. Hatta kocası bana saldırsın diye yalancı şahit bir kadın da tuttu. Ben psikolojik mahvoldum bana darp da yaptılar. Bir keresinde hukuken uzlaştık bir keresinde de uzlaşmadım. Ceza aldılar şimdi de bana iyice takıp izinsiz kameralarıyla görüntü alıp alıp savcılığa şikayette bulunmuşlar hakaret ediyormuşum. Görüntülerde yokum bile hatta ben bile etmemiş olabilirim. Savcılık suçumu sabitlemiş dosyada tek şüpheli benim bundan da yeni haberim oldu. Arabulucu söyledi. İşlemediğim bir suçtan neden uzlaşayım? Savcılık bu görüntülerin yasal olup olmadığını neden araştırmadan beni şüpheli konumuna getiriyor? Söz konusu video ortada da yok araştırdım. Tanıdıkları bir savcı olabilir mi? Usulsüzlük olabilir mi? Üst üste uğraşmışlar benimle Allah rızası için yardımcı olun nolur lütfen. Cevaplarınızı endişe ve merakla bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Görüntülerde sen yoksan nasil khaiaret etmiş oluyon
Bir de kamerası izinsiz koyuldu bizi sürekli izliyor kapımızı asansörü falan sesli de kayıt ediyormuş yeni öğrendim bu arada kendi içeride olan tartışmalarımı gidip bana hakaret etti diye vermiş savcı da, sabitlendi hakareti diye not düşmüş işe bak kardeşim ya yetti bunlar artık napsam ne etsem çamur atmaya çalışıyorlar sürekli bir de bir iftira daha atmış tam, ayrıntısını öğrenemedim ama sıkıntılı bir iftira, basit bir şey değşl, malına zarar, vermeyle alakalı
Kendi evinde ki konuşmalarinimi çekmiş onu anlamadim yoksa disardaki kameradan ona hakaret ettiğini mi çekmişler
Dışarıda ona hakaret eden yok görüntüde. İçeride olan yüksek sesli tartışmalarımızı görüntü ve sesiyle çekip vermiş. Kapı kapalı bu arada. O sadece merdivenden iniyormuş o esnada bizim kapı azıcık açılıyor ve sinirle bir şeyler söylenip kapatılıyor. Burada kışkırtma olabilir karşı taraftan işte planlı bir şekilde yapıyorlar bunu. İntikam almak için koydu kamerasını zaten o da izinsiz. Ses ve görüntü kaydetmiş.
Kapinizdan cikan kişi ona karşı söylemişse bundan dolayı hakaret saymişlardır. burada savci hakaret var demesiyle hakim sana hakaretten ceza vercek diye bisey yok.
Dosya örneğini aldın mı bakardık
Aldım ama, karakol ifadeleri vs hiç, bişi, yok sadece savcılık evraklaro vs, var dava açılmadığı içinmi böyle. Uzlaşma, aşamasında şu an
Yo onları da talep edebilirdin.
Sana şöyle söyliyim hani adamin yüzüne karşı hakaret etmediysen bir sikinti olmaz, ona etmedim der gecersin fakat burada yüzüne karşı hakaret oldugunu dusunuyorum ki bu görüntüye istinaden savcı buna bir islem yapmiştir
Videoları da aldım delil sayılacak hiç bir şey yok adam akıllı, ve de kimin söylediği bile belli olmayan görüntüler var ayrıca bir şey sorabilir miyim? Bu görüntüler yasal olmadan çekilen resmen kapımı t*ciz eden kameradan alınan görüntüler kendi kameraları resmen. Nasıl oluyor da, delil yerine koyuyorlar? Yasal olmayan delilden ceza, almaları gerekmez, mi veya bunun habersiz çektikletinden mi savcının haberi yok durum çok karışık. Zayıf gördükleri ve iyi olan herkesle uğraştılar kapılarına dayanıp durdular babam çok hasta, benimde abilerim olsa böyle yapamazlardı dayanacak gücümüz kalmadı uğraşmaya çamur atmaya çalışıyorlar. tehditler işte şikayetçi olamazsın demeler vs, saymıyorum bile oraları... tanıdığım abilerim vs, var ama onları bu işe karıştırmak istemiyorum ama bahsettiğim herkes kendileri ni zor tutuyorlar ve de başları belaya girsin istemiyorum yok
Yüzlerine karşı hakaret etmedim zaten edende yok ama neden sözde benim işlediğim suç sabitleniyor? Dur dur sanırım şeyden apartmanımızda oturan iki bayan, komşuyu şahit yazdırmış üste çıkmak için... Sonra, onlarla, görğştürpümğzde haberleri dahi olmadan yazdırdığını o kadına, kızdıklaronı söylediler. Polis o sözde şahit bayanları aramış onlarda habermz, yok biz karışmayız demişler ama bşlemedim. Bu kötğ insanlar sanırım çok tecrğbeli veya akıl danışıyorlar. Madem şahitliği kabul etmediler neden suçum sabitlendi? Yasal, olmayan delile girer hem bu? Çünkü izinsiz sesli be görüntülü kamerayla izliyorlar? Ve onları vermişler? T*cizedr girmiyor mu bu hem? Nasıl şikayetçi, olmalıyım, ben., bunlardan ya?
Sen bu izinsiz koyulan kameranin özel hayatimi ihlal ediyor şeklinde davaci olursan ve bundada hakli olursan bu dava icin kullanilan deliller iptal edilir usulsuz oldugu icin
Dimi bende öyle düşünüyorum mantıklı bence
Aynı dosya, numarasına ekletiyim dimi
Ayni dosya numarasiyla olmaz, önce şikayetçi ol daha sonrada açilan dosyanin diger dosyayla birlestirilmesini talep et.
Var buyrun
Yaşınız?
Yaşınızdan ötürü dedim. Nasıl olabilirsiniz ki?
Avukat tut
Başvurduğum avukat beni çok bekletti başkasına danışıcam. Durum acil çünkü.