Pislik Biri Olmaya Karar Verdim, Ama İş Yerinde İllallah Denilen Bir İnsan Oldum, Tavsiyeleriniz Nedir?

Arkadaşlar ben sağlıkçıyım, devlet memuruyum. Memuriyette kime güvendiysem kazık attı. Neyse dersini al desem de gittiğim yeni yerde de benzeri bir durumun yaşanacağına dair en ufak belirtide, bu defa ben insanları şikayet ettim. Görev yeri değişikliği istedim. Başka birime geçtim, ben daha o birime geçmeden insanlar arkamdan konuşmuş, arkamdan konuşan insan da kocasından boşanmış olup çocuklarını babalarına düşman etmiş, çocuklarının babalarından nefret etmesini ve görüşmemesini sağlamış bir insan. Neyse yeni gittiğim yerde de doldurulan birisi gitmiş beni şikayet etmiş böyle çalışma arkadaşı istemiyoruz diye. Ama arkamdan etmiş. Yüzüme karşı güleryüzlü vs. Ben de bunu duyunca gittim karşı şikayette bulundum bu kadınla çalışmak istemiyorum dedim. Tamam sakin ol dediler seni başka bir birime verelim dediler, ben başta kabul etmedim ama beni bırakmak istemediler çünkü yönetim bu insanların ne olduğunu biliyor ve beni kaybetmek istemediler. Beni başka bir birime verdiler , ama 5-6 gün sonra son şikayet ettiğim kadınla yönet tutmak zorundayım. Sizce bu durumda ne yapmalı? Gelecek ay bu kadınla nöbet tutmak istemiyorum dediğimde yönetim tamam dedi ama bu ay nöbetler daha bu tartışmalardan önce yazıldı zaten. Değişmesi imkansız. Kadın teoride benim üstüm değil ama pratikte kat sorumlusu olacağı için nöbette ona uymam lazım. Bu da zoruma gidiyor , sizce ne yapmalıyım?
Pislik Biri Olmaya Karar Verdim, Ama İş Yerinde İllallah Denilen Bir İnsan Oldum, Tavsiyeleriniz Nedir?