Üniversite
İş hayatı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence biran evvel iş hayatına atıl ben çok geç girdim iş hayatına şu an hala işsizim. Ama iki lisans diplomam 2 de yüksek lisansım var şu an ikinci yüksek lisansımı yapıyorum tez aşamasındayım. şu an eğitim durumunu bilmiyorum ama bir an evvel işe girmeni öneririm. Okumak istersen de açık öğretim uzaktan eğitim gibi seçeneklerin var. Bunları bitirdikten sonra yüksek lisans ve doktora yapma şansında var. Bunlar senin elinde ama deneyim hepsinin önünde geliyor maalesef. Hem okuyup hem çalışabilirsen çok daha iyi olur. Biraz zor olur ama bundan 10 yıl sonra çok iyi yerlere gelmiş olabilirsin biraz kendini zorla derim.
Bence üni okumazsan ilerde keşke okusaydım dersin. Her yaşta çalışabilirsin zaten ama maalesef belirli bir yaştan sonra okumak zor oluyor, yaş geçiyor ve okuduklarin öğrendiklerin daha zor aklında kalıyor. Tabii ki 45-60 yaşlarında üni okuyanlar var, görüyoruz. Fakat istisnalar kaideyi bozmaz.
O yüzden yaşınız daha genç istediginiz bölümü okuyun sonra çalışırsınız.
Başarılar dilerim ✨🙏🏻
Üniversite ile ne zaman ne de para harca, kesinlikle hiç bir değeri yok. İşi geçtim önceden bir egosu oluyordu artık o dahi yok. En güzel şey ticaret. Yıllarca oku, git bir ilk okulu mezunu patronun ağzının kokusunu çek, fırça ye, emrine amade ol. Çalışmıyorum çalışmayacağımda.
şu yorumları dinleme bir kız ne iş yapabilir üniversite okumayıp bu devirde? hiçbir işe almazlar ben üniv 4. sınıfım okuduğum için lise mezunu görünüyorum beni bile almıyorlar. sakın dinleme yorumları yks'ye gir
Cevap
17Cevap
Üniversite bence
Türkiye'de iş hayatıdır. İkisini birlikte yürütmeye çalış yine de
Şu devirde üniversite’nin bir anlamı kaldımı’ki
Benim üniversite sıkıntılıydı. İş hayatına daldım, kısa bir süre sonra finansal özgür olarak yaşayacağım. Ömür boyu iş hayatı ahmaklık yani. Sevdiğin şeylere de engel. Ben keyfi okumayı düşünüyorum. Hem bilgiyi, araştırmayı seven ruhumu da doyurabilirim. Yaş geç değil, hiçbir zaman geç değildir. Yine de her şey paraya dayanıyor, eğitim de böyle
İmkân dahilinde ise okumak, değilse çalışmak ki ikisi de yadırganacak şeyler değil.
Üniversite okurken iş hayatına atılabilecek biri olduguna inanmak istiyorum ✌️
İş hayatına atılmak daha mantıklı geliyor..
Kamuya atanacağın bir işte çalışmak istiyorsan öncesinde üniversite okumak gerekir. Ama özel yerlerde çalışmayı düşünüyorsan iş hayatına atılmak.
İş hayatı çünkü üni okuduktan sonra da çalışacaksın
Çok iyi bölüm tutturursan rahat olursun he öyle değilse hedefin çalış
İşine göre değişir ama üniversite okumak hayatı değil yani okuması
23 yaşına gelmiş kadınların 4 çocuğu var abim iş hayatı var
Eğer okuyacağın bölümün geleceği varsa kesinlikle üniversite ama eğer yoksa çalışmalısın. Ama bana kalırsa iş hayatinda da gelecek olmalı. Hersey bölümüne bağlı bence
Ne üniversitesi awk ben de senle yaşıtım 4. sınıfım zor geliyor derse girmek bu yaşta
Çalış tabi. Eğitim kime şimdi lazim? khkhkh
İş’de bulunmuyor ki
Yani işi bulmak istersen, bazen eğitim yardım etmiyor. Ama öğrenmek isteyorsan, o zaman öğren )
İşe gir, açıktan oku
Türkiye de eğitime güvenmeyin arrık
Kişiye göre degişir.
İş hayatına atil
Para ticarette
iş hayati
İş hayatı
İş hayatina atılmak
İş hayatı bence
İs hayati
Tabiki okumak
oku oku nereye kadar gir işe işteyken oku