Eğitim & Kariyer Gunaydiiin? Nabiyosunuz kimler iş e gidiyooo? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Sabah acele işe giderken yenilen poğaça muhabbeti keyfi tadı hiç bı yerde yok🤣Mucukksss🤗😘😘😘 Gunaydiiin? Nabiyosunuz kimler iş e gidiyooo? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Afiyet olsun tosun. Bende şimdi işe geldim. Vücut kaldırmıyor artık sürekli çalış çalış çalış 1 0 Yorumla
Kucukpipilierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Biraz daha masum olursan zengin koca bulup kurtulabilirsin bu dertten 0 7 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Benim kimseye ihtiyacım yok Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Evlilik karşıyım. Yaptım o hatayı bı defa. Bekarlık sultanlık 😈 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Daha tovbeeee Yorumla Kucukpipilierkek +1 yıl Tek erkekle yetinmeyeceğini biraz geç anlamışsın Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Benim erkeğe kimseye ihtiyacım yok Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Para için de evlenmem Yorumla Kucukpipilierkek +1 yıl Teknoloji gelişti tabii artık bizim yapacağımız işi daha verimli şekilde yapan oyuncaklar var ama sevgi, saygı, ilgi, şefkat da birer ihtiyaç insan için Yorumla
AccismuS Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Günaydın. Aynı durumdan muzdaribim. Çok mutsuzum ya erken uyanmaktan. Babam bunca yıl nasıl isyan etmemiş? 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Günaydın sorunu gördüm yorum yaptım işe gidiyorum bende 0 1 Yorumla sAmetYamann +1 yıl @Gamsızkedersiz46 👍👍 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marmarayla Üsküdar'a gittiğim yıllar aklıma geldi * sıvısı teşekkürler 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben salı gitcem. Şimdi bi yatcam akşama kadar oh mis 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Diyet yap boş ver sjsj 1 0 Yorumla
acexx Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Afiyet olsun iyi gider cayla 1 1 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Çay sevmiyom Yorumla
Olugide Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Abla bu saatte işe mi gidilir ya 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ne ablası len 28 yaşındayım Yorumla Olugide +1 yıl Saygıdan yahu Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Himm amniyon marmaray bi gün denk geliriz bi yerde 0 0 Yorumla
pufferfish028 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl günaydıııın alarmdan 1 saat erken uyandım 😭 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 411 cevap paylaştı. Ne iş yapıyorsun. Günaydın 0 0 Yorumla
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl 8 de işten çıkacağım ve güzel yatağıma gideceğim 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı. Kahvaltı yapıyorum, birazdan ve işe çıkarım 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Helal lan sana 😀😀 0 5 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ne oldu len Yorumla İndifference321 +1 yıl Özledim Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl ♥️🤗 Yorumla İndifference321 +1 yıl Bulmalısın beni Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Gel İst Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben çoktan geldim 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı. Günaydınn 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 336 cevap paylaştı. Çıkıcam işten 😃 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Afiyet olsun tosun. Bende şimdi işe geldim. Vücut kaldırmıyor artık sürekli çalış çalış çalış
Biraz daha masum olursan zengin koca bulup kurtulabilirsin bu dertten
Benim kimseye ihtiyacım yok
Evlilik karşıyım. Yaptım o hatayı bı defa. Bekarlık sultanlık 😈
Daha tovbeeee
Tek erkekle yetinmeyeceğini biraz geç anlamışsın
Benim erkeğe kimseye ihtiyacım yok
Para için de evlenmem
Teknoloji gelişti tabii artık bizim yapacağımız işi daha verimli şekilde yapan oyuncaklar var ama sevgi, saygı, ilgi, şefkat da birer ihtiyaç insan için
Günaydın. Aynı durumdan muzdaribim. Çok mutsuzum ya erken uyanmaktan. Babam bunca yıl nasıl isyan etmemiş?
Günaydın sorunu gördüm yorum yaptım işe gidiyorum bende
@Gamsızkedersiz46 👍👍
Marmarayla Üsküdar'a gittiğim yıllar aklıma geldi * sıvısı teşekkürler
Ben salı gitcem. Şimdi bi yatcam akşama kadar oh mis
Diyet yap boş ver sjsj
Afiyet olsun iyi gider cayla
Çay sevmiyom
Abla bu saatte işe mi gidilir ya
Ne ablası len 28 yaşındayım
Saygıdan yahu
Yüzü yok diye koymuyor
Günaydın İstanbul u da özledik hey gidi