Merhaba, Burger King de çalışıyorum aklınıza takılanları cevaplamak isterim.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
hangi şehir ve ilçenin şubesinde çalışıyon? yağlar ne aralıklarla değiştiriliyor bir de kızartma yağı olarak ne kullanıyosun merak ettim
Şehir ilçe söylemem ama yağlar genel olarak 1 gün sürekli kullanılıyor. Ertesi gün değişim oluyor. Kızartma yağı burgerin kendi paket yağı.
paket yağı derken margarinse çok vahim. onlar aşırı tehlikeli yağ. yasal olduguna bakma sentetik olarak üretiliyor.
Paket değil nasıl söyleyebilirim ımmm şey böyle büyük bir plastik düşün yuvarlak içerisinde full yağ. Kendi yağ markasını kullanıyor sanırım herhangi bir marka göremedim.
sıvı bitkisel yağ mı
bitkisel değil sanırım gerçekten emin olamadığım için ne söylersem yalan olacaktır
inşallah palm yağıdır. o biraz katı görünür. o çok faydalıymış
ya şeyi merak ediyorum istediğini yiyebilme durumu var mı
Puantaj diye bir sistem var. Burgerlere, patatese, içeceğe her şeye puan atıyorlar. 14 Puanın oluyor genelde mesai yaparsan bu puan artar. Puanına göre istediğini alabilirsin.
peki peki peki 14 puan almadım yine de yedim sonucu ne olur
Diyelim ki puan hakkını aştın. Seni sırasıyla 1. İkaz; fazla yeme, 2. Tutanak; Resmi tutanak 3. Kovulma aşamaları bekleyecektir.
peki peki eleman eksiği varsa yine de kovabilir mi
Eleman kovmak genelde olmaz. Adamlar ilkinde uyarır kovmamak için de elinden geleni yapar. Çünkü seni kullanmak isteyeceklerdir :D eleman eksiği varsa hele sana çöp toplatırlar yine de kovmamaya çalışırlar.
başka sorum kalmadı 😂
peki peki peki sapfokgsapfğoh
aklıma soru gelirse yazarım ben yine Teaizikiwaiwiyıwaydozway
timammmm
peki peki peki iyi günler dilerim size
peki peki peki sizedee
İsrail destekçisi bir yerde ne çalışırım ne de alışveriş yaparım
Maalesef öğrenciyim. Türk markaları sadece hafta sonları iş yapmıyor ve senin İsrail destekçi yerler dediğin firmalardan madem bu kadar nefret ediyorsun. Araplardan da aynı nefreti beklerim, senin topraklarını satın alıp ilerde bir zamanda seni buradan kovmak isteyeceklerdir. Haberin olsun filistinlilerin yaptığı gibi.
Israil şu an soykırım yapiyo bunu hangi vicdan destekler? Destekleyen de insan değildir benim gozumde her Arap bir değil her Türk bir olmadığı gibi toprak alıp satan masum bir bebek masum çocuklar değil ya da oradaki masum insanlar
Burger King Franchise hakkını satın alan TAB GIDA'dır bu sebepten ötürü burada ki ile İsrail de ki şubeler kesinlikle bağlantılı değildir. Ha boykot edersiniz etmezsiniz ayrıca bende hangi sebeple olursa olsun bir bebeğin ö*dürülmesine karşıyım. Lakin dediğim gibi bunlarla bir alakamız yoktur.
Şube bu kesinlikle bir bağlantısı olur sonuçta marka ismi burger king ve destek veriyor
Marka ismini satın aldığı için geliri TAB GIDA şirketine ait oluyor ve TAB GIDA Türk firmasıdır. Atıyorum 2 yılda ya da 3 yılda bir Kira gibi bir şey ödüyorsun. Sadece bu
Hissenin payından illaki gidiyor bn bu kana karışmak istemem karışıp karışamamak size kalmış sonuçta tarafını belli etti burger ve boykot ediyorum
Saygı duyarım. İyi günler size.
Çok teşekkürler kardeşim bizde deli gibi bu soruya cevap arıyorduk Allah razı olsun
Yaş 31
Baba mesleği
Eskiden çalıştım ortam on numara ama iş ve saatleri çok yoğun geçtiği için yorucu
İş basit ama dediğin gibi 11.00-19.00 vardiyam ama genelde 19.30-20.00 da çıkıyorsun zorunlu mesai yaptırıyorlar.
Evet sorma zaten o yüzden çıktım 2 ay boyunca her gün mesai yaptım mk çok boktan bir sistem
Bende borcum var diye yoksa asla çalışmam sfokghpserokh
Maaş ne kadar oldu ben unideyken çalışmıştım o zmaan asgari veriyorlardı şimdi de aynı mi
Ben şu an asgari çalışıyorum en az 3 alıyorum. Normal ise 20.000 üstü alıyorlar.
Sadece hafta sonları gidiyorum. Düzelteyim
Aslında az veriyorlar kendileri çuvalla götürüp çay kasigiyla dagitiyorlar
Zaten işin cancanli günü hafta sonu
En yoğun hafta sonu dediğin gibi. Maaş konusu kesinlikle hakkını vermiyorlar.
Vermiyor kazanmasa neyse deli gibi para kazanıyorlar
Hiç olay çıkaran bir müşteri oldu mu skdbdjd
Olmaz olur mu... İnsanlar kavga etmek için yer arıyor resmen.
Hmm o zaman sence orada karşılaştığın en enteresan şey ne?
İnsanların boykot etmesi beni ilgilendirmez. Ama boykot ederken çalışanlara da İsrail vatandaşıymış gibi davranması.
Evet cidden, çalışanların ne suçu var sanki israile bomba taşıyorsunuz filistini vursun diye, saçmalık.
Eldiven kullanılıyor mu hazirlarken
Tabi ki gerçekten hijyene çok önem veriyor adamlar. Bölgenden çıkarken sürekli eldiven değişimi, el yıkaması cart curt yapıyorlar. Yapmazsak kızıyorlar en baba yerde bile saat de 1 kez el yıkama ve eldiven değişimi zorunlu.
Kolalar neden şekerli su gibi
Bu Coca Cola firmasıyla alakalı su ağırlıklı oluyor.
Hizmet sektörünün canı cehenneme
Genel olarak Türkiye de bu sektörlerin evet.
Öyle
hamburgerleriniz çok kötü
Herkesin damak zevkine uymaz ama bana göre de kötü tavuk ürünlerini tercih ederim.
Kac saat calisiyinuz napiyosun gorevin ne mesela
8 saat normal çalışma süren var. Bunun 30 dk yemek molası, tabi ki 5 dk ara sıra hava almaya çıkabilirsin. Görevler de farklı farklı istasyonlar var tavuk, et istasyonları kasa, vs bir çok farklı görev var benim görevim Tavuk board da çalışmak
Tavuk siparis gelmezsen noluyo mesela ve napiyosun malzeme stok vs sende mi?
Evet malzeme stok, istasyon temizlik cart curt boş durursan kızıyorlar zaten.
Sen ne yiyosun en cok sevdigin hangisi? Chicken bite guzelmis denedim mesela
King chicken en güzeli gerisi boş
Nuggetlar falan fena diil bence popeyestan daha iyi geliyo
Tavuk olarak sadece king chicken onun harici tavuk ürünleri istiyorsanız KFC daha güzel (bence) fiyatı da daha pahalı gerçi.