Evet öyle oluyor. İki kelimeyi bir araya getiremeyen boş insanların ağız kokusunu çektikçe keşke mezun olsaydım diyor insan öylede yaptım işi bıraktım ders çalışıyorum iş garantili lisans bölümlerinden birisini bitirip düzgün bir iş hayatına başlamayı planlıyorum.
@medical34 Seni ilgilendirmez kardeşim zaten bende öyle yapmayı düşünüyordum öylesine yazayım dedim siteye sizde ne abartiyosunuz be @ddddzzz zaten bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim
Ay benim karışık turizm işletmeciliği okuyodum daha düne kadar bıraktım bolumu stajdan sonra. Stajda cok kotu davrandılar otelde. Simdi dille sayısaldan gircem yeniden okuyacağım
@ddddzzz bende okul öncesi öğretmenliğini düşünüyorum bakalım hayırlısı şu an işte çalışmam da bir bakıma benim için hazırlık çünkü bazı müşteriler çok saçmalıyor bir kuruş için kavga etmeye çalışıyorlar tabiki de bende hiç bir şey demiyorum müdüre hanım sert bir şekilde konuştu ve kadın gitti kim bilir belki ben cevap vermediğim için çok üstüme gelecekti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet öyle oluyor. İki kelimeyi bir araya getiremeyen boş insanların ağız kokusunu çektikçe keşke mezun olsaydım diyor insan öylede yaptım işi bıraktım ders çalışıyorum iş garantili lisans bölümlerinden birisini bitirip düzgün bir iş hayatına başlamayı planlıyorum.
Maaşallah Allah yardımcın olsun
Teşekkürler senin sorununda buna benzer bir şey mi?
İnsanlar pek umrumda değil ama 2 gündür şokta çalışıyorum kasa açığı olması falan beni artık tedirgin etmeye başladı biraz
Mutlu olmadığın bir işte sırf hayatını idame ettirmek için çalışmak çok kötü bir durum. Bırakma şansın varsa bırak
Zaten uzun süre boyunca bu işte çalışmam yaza 4 ay kalmış heralde 4 ay boyunca çalışacağım sonra işi bırakacağım diye düşünüyorum
Kolay gelsin
Birinizinde aklı başına lisede gelse şaşarım zaten büyük sözü dinlicektiniz hocalar boşa konusmuyordu
Liseyi 2 sene önce bitirdim çok geç değil
Oku o zaman biraz daha pişman olmadan bilgiler tazeyken
Evet seneye gireceğim inşallah sınava ama ondan önce işte çalışmam gerekiyor
Bende de aynı durum var
Oku aşkim okumak istiyorsan aciktan okur aksam okulu olur imkanin varsa orgunden olur ne kadar erken baslarsan o kadar erken amacina ulasirsin :)
Kac yasindasin bu arada
20 yasındayım
Bilemeyiz
Tamam
Okumadın mı aq
Lise mezunuyum
Niye üniversite okumuyorsun aq
Üniversite okuma isteği meslek aşkı artıyor
Sen küfür den başka bir kelime kullanmayı bilmiyorsun heralde
Allahım yanlış yere güldüm özür dilerim
Yok aq
hem oku hem çalış
Bak doğru söylüyor ben hem okudum hem çalıştım
Alsancak mı orası
Yok Beşiktaş
@medical34 Seni ilgilendirmez kardeşim zaten bende öyle yapmayı düşünüyordum öylesine yazayım dedim siteye sizde ne abartiyosunuz be
@ddddzzz zaten bende öyle düşünüyordum teşekkür ederim
Tamam knk
ne demek şekerim her zaman bölüm seçiminde sorun yasarsan danısabilirsin
@ddddzzz sen hangi bölümü okuyorsun
Ay benim karışık turizm işletmeciliği okuyodum daha düne kadar bıraktım bolumu stajdan sonra. Stajda cok kotu davrandılar otelde. Simdi dille sayısaldan gircem yeniden okuyacağım
@ddddzzz hayırlısi olsun hangi bölümü ya da bölümleri yazmayı düşünüyorsun
@ddddzzz bende okul öncesi öğretmenliğini düşünüyorum bakalım hayırlısı şu an işte çalışmam da bir bakıma benim için hazırlık çünkü bazı müşteriler çok saçmalıyor bir kuruş için kavga etmeye çalışıyorlar tabiki de bende hiç bir şey demiyorum müdüre hanım sert bir şekilde konuştu ve kadın gitti kim bilir belki ben cevap vermediğim için çok üstüme gelecekti
ya bakıcam uygun bolumlere artık sağlık ve dil var aklımda hangisi olursa ftr ye ilgim var spor klüplerinde falan calısıyolar bakalım artık
ay dur daha detaylı anlatsana
@ddddzzz neyi anlatayım anlamadım
Hep öyle oluyor