Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullar yönetmeliğini değiştirerek, milli ve dini değerlere aykırı etkinlikleri yasakladı.
Olumlu
Olumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Milli Eğitim Bakanlığı, özel okullar yönetmeliğini değiştirerek, milli ve dini değerlere aykırı etkinlikleri yasakladı.
Özel okulların böyle şeyler yapması saçmalık öncelikle. Özenti ve taklit tamamen. Nasıl bir amaca hizmet ettiği, hangi akla hizmet böyle bir uygulama yapıldığı belli değil. Avrupa'da hiçbir özel okul cumhuriyet bayramını kutlamaz, ramazan bayramını kutlamaz. Bayramlar kültüre özgü değerlerdir.
Ama bunu yasaklayarak önüne geçmeye çalışmak da... Neyse konuşmayayım. Klasik totaliter rejim.
Bence kötü olmuş ben seviyorum çünkü bunları kutlamayı.. özellikle de kış günlerinde eğlenceli oluyor..
Teşekkür ederim
Okul'da oruç tutmakta yasaklansın o zaman. Bu kadar özel hayata müdahale olmaz. Tek bir din dayatıp diğer dinlere yasak getirilemez, eğer getiriliyorsa İslam ile ilgili şeyler de yasaklanmalı o zaman.
lafı uzatmaya gerek yok, benim kültürümde bu tür bayramlar yok. Yerinde karar.
🥳✌️
Cevap
4Cevap
Yani mantıklı bizim bayramlarımız değil çocukların aklını saçma sapan şeylerle doldurmaya gerek yok.
insanları sindirmeye çalışıyorlar onu bunu yasaklaya yasaklaya özgürlük diye bir şey kalmayacak ülkede
Evde kutlarım.
Çok güzel olmuş
saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?