Eğitim & Kariyer Üniversite eğitimi için tablet mi laptop mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Eğitim için tabletmi yoksa laptop mu ders vb için not sayısalcıyım Güncellemeler+1 yıl Laptop alırken nelere dikkat etmeliyiz özellikleri vb Üniversite eğitimi için tablet mi laptop mu? Cevapla Laptop Soruları Üniversite Soruları Sayısal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melisssaanızzz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tablet fazla kullanıslı değil laptop almalısın. Bende her ikisi de var tableti 2-3 defa kullanmısımdır direkt laptopu açıyorum daha hızlı oluyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hm hangi modeli kullanıyorsunuz tablet ve laptop Yorumla Melisssaanızzz +1 yıl Tabletim tab9 bilgisayarım da lenovo thinkpad e16 hafızasına ekran kartına işlemcisine ram e vs dikkat etmen gerek Yorumla Soran +1 yıl İşte pek bilgim yok hangi işlemci vb daha iyi yardımcı olursanız sevinirim Yorumla Melisssaanızzz +1 yıl Maddi durumuna göre değişir tabi en yükseklerini alabiliyorsan onları al oyun vs de oynayacaksın ama ortalama bir sey olsun diyorsan da ona göre Yorumla Soran +1 yıl Model önerin var mı 30 k kadar düşünmüştüm ya da diyorsan daha aşağı da var işlerini görür o kadar verme paran cebinde kalsın diyorsan bi düşünürüm Yorumla Melisssaanızzz +1 yıl Sadece ders çalışacaksan ve uzun ömürlü olsun istiyorsan belirlediğin fiyat gayet iyi ve ortalama 20-30k arası alabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bana önerdiğin bi model var mı acaba😉 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Taşınabilirlik açısından tablet ama yine de laptop daha iyi bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ayn işte bende öyle düşünüyorum tablet taşınabilir açısından iyi ama laptop daha mantıklı geliyor Yorumla tyjudjjtjsjds +1 yıl Hangisindeki dikkat oranın daha fazlaysa onu seç daha verimli geçer Yorumla Soran +1 yıl Şöyle baktığımızda tablet alsam klavye almam laptop alsam zaten klavyesi var hangisi daha rahat Yorumla tyjudjjtjsjds +1 yıl Gönlün laptoptan yana bence neden ikilemdesin ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin gönlün hangisinden yana😁😉😉 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Derste not almak için tablet ama ders çalışacaksan laptop. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ders çalışmak için Yorumla Jeynepp +1 yıl Hp modellerine bakabilirsin. Yorumla Soran +1 yıl Bi bakacam Yorumla
qonulyazici Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Bölümüne göre değişir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sayısalcıyım Yorumla qonulyazici +1 yıl Sayısalda bin tNe bölüm var.. tıp fakültesi gibi ders notu bol bi bölümde tablet daha iyi, ama mühendislik veya mimarlık gibi çizim/program gerektirecek bi bölümde laptop gerekiyor Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı. Laptop al oyun oynarsın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben oyun için almıyorum Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Tablet al o zaman moruk Yorumla Soran +1 yıl Belliki seni morartmışlar kuyruk acın var klavye delikanlısı seni Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl 😁😁 lan oğlum moruk derken o manada demedim Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 328 cevap paylaştı. Laptop daha mantıklı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi model öneriniz var mı Yorumla Bravehrart +1 yıl Casper Nirvana X600. Yorumla
Nail2022 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Laptop 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hm kullandığın ya da önerdiğin model var mı. Yorumla Nail2022 +1 yıl Bütçeniz nedir Yorumla Soran +1 yıl 30 k ya kadar Yorumla Nail2022 +1 yıl HP victurs serisi Yorumla Soran +1 yıl Baktım ama gaming çıkıyor Yorumla Nail2022 +1 yıl Hepsi burada n11 Trendyol bakıyım Yorumla Nail2022 +1 yıl HP Victus Gaming 15-FA1033NT Intel Core i5 13500H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 7N9V2EAwww.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1033nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-7n9v2ea-p-HBCV000048JZ3O Yorumla Nail2022 +1 yıl Güzel bir laptop bunu kullanıyorum Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 366 cevap paylaştı. Laptop bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tablet fazla kullanıslı değil laptop almalısın. Bende her ikisi de var tableti 2-3 defa kullanmısımdır direkt laptopu açıyorum daha hızlı oluyor
Hm hangi modeli kullanıyorsunuz tablet ve laptop
Tabletim tab9 bilgisayarım da lenovo thinkpad e16 hafızasına ekran kartına işlemcisine ram e vs dikkat etmen gerek
İşte pek bilgim yok hangi işlemci vb daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
Maddi durumuna göre değişir tabi en yükseklerini alabiliyorsan onları al oyun vs de oynayacaksın ama ortalama bir sey olsun diyorsan da ona göre
Model önerin var mı 30 k kadar düşünmüştüm ya da diyorsan daha aşağı da var işlerini görür o kadar verme paran cebinde kalsın diyorsan bi düşünürüm
Sadece ders çalışacaksan ve uzun ömürlü olsun istiyorsan belirlediğin fiyat gayet iyi ve ortalama 20-30k arası alabilirsin
Bana önerdiğin bi model var mı acaba😉
Taşınabilirlik açısından tablet ama yine de laptop daha iyi bence
Ayn işte bende öyle düşünüyorum tablet taşınabilir açısından iyi ama laptop daha mantıklı geliyor
Hangisindeki dikkat oranın daha fazlaysa onu seç daha verimli geçer
Şöyle baktığımızda tablet alsam klavye almam laptop alsam zaten klavyesi var hangisi daha rahat
Gönlün laptoptan yana bence neden ikilemdesin ki 😂
Senin gönlün hangisinden yana😁😉😉
Derste not almak için tablet ama ders çalışacaksan laptop.
Ders çalışmak için
Hp modellerine bakabilirsin.
Bi bakacam
Bölümüne göre değişir
Sayısalcıyım
Sayısalda bin tNe bölüm var.. tıp fakültesi gibi ders notu bol bi bölümde tablet daha iyi, ama mühendislik veya mimarlık gibi çizim/program gerektirecek bi bölümde laptop gerekiyor
Laptop al oyun oynarsın
Ama ben oyun için almıyorum
Tablet al o zaman moruk
Belliki seni morartmışlar kuyruk acın var klavye delikanlısı seni
😁😁 lan oğlum moruk derken o manada demedim
Laptop daha mantıklı.
Hangi model öneriniz var mı
Casper Nirvana X600.
Laptop
Hm kullandığın ya da önerdiğin model var mı.
Bütçeniz nedir
30 k ya kadar
HP victurs serisi
Baktım ama gaming çıkıyor
Hepsi burada n11 Trendyol bakıyım
HP Victus Gaming 15-FA1033NT Intel Core i5 13500H 16GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 7N9V2EA
www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa1033nt-intel-core-i5-13500h-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-7n9v2ea-p-HBCV000048JZ3O
Güzel bir laptop bunu kullanıyorum
Laptop bence