AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
değil tabi ne alaka üniversite okuyunca bir şey olmuyor ki
Ben üniversite mezunuyum ancak hiç ayrım yapmam evlenirim
Kocam 🙈 Üni sonda bıraktı evlendi benimle 🤣 ama uzaaaatmalııı bir son
Evet tabiki evlenirim okumadan kendini yetistirmisse olay bitmistir
Üni mezunu boş birinden ziyade okumamış kendini geliştirmiş biri olmasını tercih ederim.
İsterse okumamış olsun yeter ki mutluluğu ve samimiyeti bilen biri ise evlenilir
Evlenirim önemli olan okul değil ki önemli olan akıl mantıklı düşünmesi
Lise mezunu olmasına rağmen kendisini geliştirebilmiş ve iyi bir işi varsa ben evlenirdim
Kendini geliştirmemize kadının geliştirmesine de mani olacak kafadaysa zor olur anlaşmak..
Evet evlenirim çok üniversite okumuş cahil gördüm sonuçta
Aklı başında işi gücü olan biriyse yürür, Berduş avare biriyse ünili olsa da yürümez.
Olmaz evlendigim birisi okumuş görmüş kültürlü olmalı
Üniversite okumuş olmaktan ziyade, kendini geliştirebilmiş olması bir kriter benim için
Önemli olan lise mezunu olması değil kültürel açıdan cahil biri olmaması ve eli ekmek tutması
Ben denk olmak istiyorum olabildiğince hatta benden daha üst kültürlü biri de olabilir…
Ben sağlık meslek okudum mesleğim hemşirelik eşimle tanıştığımda ilk okul mezunuydu pandemi dönemimde mezun ettik eşimi çok şükür 😅şimdi de açıktan üniversite okuyacağız ♥
aşkın olmadığı yerde kriter devreye girer. Bu da bir kriter.
Ne yaparsan yap baki kalan şeyler vardır ya , işte bu konuyla çok ilintili🤔
Tabikide Hayır 🤦🏻♂️ ben 37 yaşında öğretmenim evlenemedim daha 😂
Aynı frekansda olursak neden olmasın ayrıca her yönden kendini geliştirmiş olursa daha iyi olur
Şimdi atanamamış kimseyle evlenilmiyor oğullarına almıyorlar 🙂
Ben isi var mı benden üstün mu diye bakarım ilk başta ve uyumlu olamamış şart 🙂🙂
Benim açımdan hiç fark etmez aklıbaşında olsun yeterki
elbette ona bakıcak degilim hayat sartları herkese aynı değil
Yok evlenmem evlenmedim de zaten istiyordu o yok dedim olmaz.
Egona siccaayimm senin
Fark etmez önemli olan kendini geliştirmesi ki şu an üniversitenin de gerçekten geçerli bir bölüm ve okulda okumuyorsan bi numarası yok
Eğitim sadece diploma değildir. Diploma kismi tamamlanır önemli olan mantıktır
Evlenirim ya. Yeteri kadar kültürlü ve beynini kullanabliyorsa evlenirim
Bu tamamen karakter meselesi ne üniversite okumuş boş egoistler var lise mezunu olup ta 3 üniversite okumuş insana bedel çünkü hayat üniversitesi okumuş okumuş olmak okul olarak değilde hayat ve insan olarak okumak önemli artık
Zaten üniversite mezunuyum, ben insanların kendini yeştirmesi ile daha çok ilgileniyorum
Üniversite mezunuyum, evleneceğim kadın lise mezunu olmuş önemi yok önemli olan kendini yetiştirmiş olması diplomanın bi değeri yok benim gözümde.
Günümüzde üni okumak çok kolay sınava girmek yeterli bunun için bnce bir krtiter değil uniyye değil de hayatı ne kadar görüp geçirmiş olgunlaşmiß o önemli bnce
Aile eğitimi , aile görgüsü hiç bir okulun veremeyeceği eşsiz bir eğitim sistemidir. O olmazsa olmaz. Üniversite mesleki ve sosyal hayatına katkıda bulunur sadece. Kişiye göre artı ya da eksi şeyler katar.
Evet en azından bir üniversite mezunu olmalı ama aşık olup deli gibi sevdiğim biri çıkarsa sırf okumamış diye de ondan vazgeçemem
üniversite okuması benim için önemli degil üniversite okumuş ama iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir sürü insan gördüm
Evlenirim neden evlenmeyeyim ben lise mezunuyum ve durumum da gayet yerinde okumamış olsa da bisey olmaz yani
Şahsen diploma sadece bir kağıt parçası ama bazı egosu yüksek olanlar için kriter haline geliyor eğitimle kafa yapisi arasında ince bir çizgi var
ben açıköğretim lisesi mezunuyum eşim yıldız teknik üniversitesi bitirmiş bir makine mühendisi güller ballar gibi anlaşıyoruz
Nişanlım için üni terkim onu sevdiğim için okulu bıraktım ama kendisi de üni terk makine mühendisliği bölümü okuyordu bıraktı
Ama aile geliri falan iyi bizde evlendikten sonra okumayı düşünüyoruz
Yani ama neden
Benim yaşadığım şehir okulum ve nişanlım apayrı şehirlerde her biri Türkiye'nin farklı ucundaydi
Üçü de Çok uzaktı
Parasal olarak zordaydim ihtiyacım vardı diye çalışmam gerekiyordu hem evlilik hem üni diyip aileme yük olmak istemedim
Ayrıca üni bitmeden düğün olabilirdi
O yüzden bıraktım
kadınların %80 hayır demiş %10 kararsız %10 evet demiş
bir erkek kasiyer bir kadınla rahatlikla evlenir ama bir kadın kasiyer olan bir erkekle evlenmez
TÜİK
Ünv hiç bir insanın karekter ve kişiliğini değiştiremez dünyada Ünv bitirmiş öküzlerle dolu vicdan olmadımı yeryüzündeki tüm Ünv lerde mezun olsa ne yazar
Kendini yetiştirmiş olması yeterli üniversite diploması alıp yetişmemiş çok insan var
Akıllı zeki olması yeterli nice üniversite mezunu diplomalı cahiller gördüm
Lise mezunlarinuniversite mezunlarından daha fazla kazanıyor
merhaba ilnsanlar kendini gelistirdiyse lise mezunu olmasinin cok bi onemi yok bence ama universte mezunu olupta kendini gelistirememis insanla da hayat bir omur boyu gecmez ...
Kimseyle evlenmeye sicak bakmiyorum, ama sevgili olup evli gibi birlikte yasayabilirim, egitim durumunun bir onemi yok. Kazandigi paranin kendisine yetmesi sart ama.
Evlenmem! Kendini geliştirmiş olması gerekiyor. G*rizekalılarla ömür geçmez!
Okuduğum en saçma yorumlardan birisi sizin yorumunuz oldu 👏okumuş isterim dersiniz okey canımsın diye adlandırmak görgüsüzlükten başka bir şey değil. Her okumayana canımsın demek? Okulda kişisel gelişim üzerine eğitim verilmiyor, psikoloji bölümleri hariç, VEEEE bi okuyan olarak sizin karekter oturmamış mesela.
Canımsın kısmı ger#zekalı olarak okursan sevinirim uygulama düzeltmiş
Kriterlerim, sizi ilgilendirmez! Ben, g*rizekalılara tahammül edemiyorum ve hayatımda da istemiyorum!..
kendini geliştirmiş, kültürlü, seviyeli ve saygılıysa olabilir onun yanında seninde seviyen önemli çünkü üniversite okumak ile bir halt olunmaz onemli olan hayattan aldığı dersler
Bu konu gereksiz bence ortada duygular olduktan sonra gercekse tabi okul okumuş okumamış şart değil adam veyat kadın belki cocuk yaşta ticarete atıldı 😂
Sevgi saygı olması bence daha önemli makamı mevkisi yerine
Cahil olmadığı sürece sorun yok bence ama üniversite okumuş insanın dünya görüşü daha gelişmiş olur yani
üniv falan hikaye artık içi boş diplomalar, ilkokul mezunu olsun ama kendini geliştirmiş olsun
Şahsen eşim üniversite mezunu mimar kendisi bende orta okul mezunuyum yani engel değil hiç bir şey aşk olduğu sürece
Kisiden kisiye degisir kriter degil ne kadar sevdigine bagli bence genelde 50 yasini gecmisse aile bireyleri on yargiyla bakabilir belki
Lisansüstü bitirdim ama böyle şeyleri önemseyen birisi değilim. Kendini geliştirmek önemlidir her açıdan.
Ask sınıf tanımaz okul okumas okumamış zengin fakir ne önemi var mutluysan birlikte gerisi kolay evlilikte
Evet üniversite okuduysam üniversitesi okuyan birini isterim
Hayır karakteri olsun lise mezunu olsun benim için olur
Evlenmem okumuş birisi olması lazım yüksek lisans yapmamışsa olmaz kabul etmem Evlenmem
Kişiye, memleketine ve yetiştiği kültüre, aile yapısına göre değişen bir olgu bu. :)