Eğitim & Kariyer İşe girişim yapıldı ama yarın Sevgililer Günü. Gitmemek için nasıl yalan uydurabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne yapsam? Güncellemeler+1 yıl Yardımmmm İşe girişim yapıldı ama yarın Sevgililer Günü. Gitmemek için nasıl yalan uydurabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl İşten çıktıktan sonra da buluşabilirsin mesela. İlla tüm gün sevgilinle zaman geçirmek zorunda değilsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ne zaman görüşeyim saat 9 akşam 9 iş bu Ne ara gideyim yanına Yorumla İremYalcnn +1 yıl Aşkım o zaman sevdiceğinle buluş işinle de vedalaş. İlk günden gelmeyen birisini tutacaklarını sanmıyorum Yorumla
popkekamalimonlu Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İlk günden gitmezsen kötü bi izlenim olur; annem öldü vs de. Ancak o zaman makul olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gitmezsem birdaha gelme derler mi ya Yorumla popkekamalimonlu +1 yıl Hiçbir şey demeden gitmezsen sıkıntı olur. Ara dürüstçe izin al; sevgilimle planımız vardı, nadiren görüsebiliyoruz vs de o kadar ters tepki almazsın bence Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl HAHAHAHAHA yarin sevgilimle ilk el ele tutustugumuz gün diye izin alacagim bende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İşin mi daha önemli sevgilin mi? Sevgilim diyorsan git onla görüş işe de elveda de. 0 0 Yorumla
okanerdogan09e Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Seni iki gün sonra işten atarlar bune olm ya sevgilim bana çiçek vericekte izin alabilirmiyim 👉🏻👈🏻 0 0 Yorumla
İzmirim35izmirim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Mesela seni niye işe aldılar ki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen sor diye Yorumla
masterwin7 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçmalama tabi ki git işe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İsim var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşten çıktıktan sonra da buluşabilirsin mesela. İlla tüm gün sevgilinle zaman geçirmek zorunda değilsin
Ya ne zaman görüşeyim saat 9 akşam 9 iş bu
Ne ara gideyim yanına
Aşkım o zaman sevdiceğinle buluş işinle de vedalaş. İlk günden gelmeyen birisini tutacaklarını sanmıyorum
İlk günden gitmezsen kötü bi izlenim olur; annem öldü vs de. Ancak o zaman makul olur
Gitmezsem birdaha gelme derler mi ya
Hiçbir şey demeden gitmezsen sıkıntı olur. Ara dürüstçe izin al; sevgilimle planımız vardı, nadiren görüsebiliyoruz vs de o kadar ters tepki almazsın bence
HAHAHAHAHA yarin sevgilimle ilk el ele tutustugumuz gün diye izin alacagim bende
İşin mi daha önemli sevgilin mi? Sevgilim diyorsan git onla görüş işe de elveda de.
Seni iki gün sonra işten atarlar bune olm ya sevgilim bana çiçek vericekte izin alabilirmiyim 👉🏻👈🏻
Mesela seni niye işe aldılar ki
Sen sor diye
Sevgililer günü olunca noluyor ki
Saçmalama tabi ki git işe
İsim var