YKS için kimlikte imza şart mı, böyle bir muhabbet döndü? Kimliğim yeni ve fotom var geçerliliği 2030a kadar ama imzası yok imza şart mı başvuru yaptım.

YKS için kimlikte imza şart mı, böyle bir muhabbet döndü? Kimliğim yeni ve fotom var geçerliliği 2030a kadar ama imzası yok imza şart mı başvuru yaptım.

Merhaba, kimlikte imzanın şart olacağını zannetmiyorum yani önemli olan fotoğrafınızın olması ve geçerlilik süresi diye düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
fotoğrafim var 2030a kadar geçerli teşekkür ederim
Ne demek, rica ederim.
Selam,
YKS için adaylar başvurularını tamamladılar. Şimdi ise sınav gününü beklemek kalıyor. Tabii sınava girecek olan adayların dikkat etmesi gereken bazı durumlar bulunuyor.
Sınava girecek adayların sınav günü yanına almaları gereken bazı belgeler bulunuyor. Ayrıca adaylar kılık kıyafet, takı-saat takma gibi bazı sınav kurallarına dikkat etmeleri gerekiyor. ÖSYM YKS için gerekli belgeler ne diye merak ediyorsan öncelikle sınav giriş belgeni ve kimliğini yanına almalısın.
YKS için kimlikte imza şart mı diye soracak olursan kimliğinin güncel ve fotoğrafın tanınır şekilde olması yeterli diyebilirim.
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?