Garsonluk için birsuru yere gittim..
Oradaki çalışanlar emrivaki yapıyor, zor olan işi bana veriyor kendileri daha basit şeylerle uğraşıyorlar , veyahut düzgün iş yapsam bile yanlış yapıyorsun vs.. diyolar.
İlk bir kaç belki sesleri çıkmıyor sonraki günlerde abuk subuk davranışlar görüyorum.
Çoğu iş yerinden kavga ederek kovuldum. Kendimi tutamıyorum..
Sanki sesimizi çıkartmayınca ezilmek durumunda oluyoruz, çıkartınca da kovuluyoruz.. ne yapmalıyım bende mi suç acaba?
3 yerden kovuldum..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Belki biraz daha alttan alman gerekiyor? Evet zor bir şey ama kovulmaktan daha iyi bence
O zaman da sustukça daha çok adamdan saymiyolar daha artıyor sanki yapılanlar.. ne yapacağımı şaşırdım. Her yer mi aynı anlamadım. Özellikle eski elemanlarla sorun yaşıyorum.
Mesela şu normal mi?
Düğün salonunda tabakları düzenlerken eski eleman olan kızın biri gelip ben onları hallederim sen aşağıdan tabak getir diyor? Gidip kendisi getirmiyor benim elimdeki işi alıyor? Hiç normal gelmiyor bu bana. Normal mi sence? Aşağı inmek kendisine zor geliyor beni gönderiyor cidden normal mi bu durum ya
sessiz biriysen olabilir ben okuyorum ama staj yaptığım dönem nefret etmiştim çalışmaktan her ay rapor alıyordum ben
Normalde sessizim ama ezmeye kalktıklarını farkedince herkesin yapacağı gibi ses çıkarıyorum.. genelde herkese mesafeli ve soğuk durmaya çalışıyorum bu olayları yaşamamak için. Ama yok yani fayda etmiyor.. nasıl davranmam ne yapmam gerekir? Hiç bir yerde barınamadım.
iyi yapıyorsun. ben ses etmiyordum kibar oluyordum, arkadaşımda yoktu çoğu yaşlıydı zaten öyle öyle bitirdim stajı valla ama zordu. benimki tekstildi. moda tasarım okuyordum. usta başı falan vardı. birazcık sık dişini belki zamanla azalır hatta hiç yapmazlar, genelde öyle oluyor
Ortamdaki insanlar yaşlı veya benden büyük olsa bi nebze çekilebilir ama bende genelde yaşıtlarım oluyodu. Hatta benden küçükler bile olurdu. Sanırım zoruma giden bu.. mesela yukarıda adamın birine anlattığım bir olay yaşadım. Bu gibi durumlar normal gelmiyor yani ben mi abartıyorum anlamadım.
o normal ya biraz abartmışsın bir şey dememiş. her iş yapılır farketmez iş bölüşür falan değiştirilir bazen bu normal iş yerlerinde. azarlama, bağırma vs. varsa sıkıntı. bende bağırma, azarlama oluyordu.
Ya yok sorun ettiğim şey şu ; o kız benden 1 yaş küçük.. kendisinin işi yokken ve benim işim varken aşağıya inmemek için kendini yormamak için benim elimdeki işi alıp beni aşağı göndermesi normal mi? Açıkçası geçen sene çalıştığım bi yerde benden sonra gelen ve benden küçük olan bi kıza böyle davranmazdim ben?
Ayriyeten kovulduğum sebep bu değildi. Kızın biri yüzüme geri*zekalı dediği için kavga ettik mesela.
Bu her yerde öyledir yeni olan ezilecek hep sonra sende üst pozisyına geçeceksin
Yani herkes mi eziliyor?
Yani yeni ve acemiysen bu durum böyle
İş hayattan nefret ettim kpss çalışıyorum artık.. umarım devlette de bu sikintiyi yaşamam
Yaşayacaksın merak etme
Öğretmen olucam? Bi tek müdür tarafından olabilir belki? Başka kim yapacak bunu
Etkinliklerde olur
orada atilma gibi durum olmaz bence. memursun sonuçta. Herkes senin dengin. İşten atacak bi patron yok.
Atmazlar ama sürerler
Sürsünler 😄
Bence sen kendi işini kur 😀
O kadar parayı babam bulamadi ben mi bulcam
Küçük bir sermaye ile büyütürsün uğraşamam dersen ayrı
0 sermaye 😄😄
Garsonluktan aldığım para asgari bile değildi. Gitti bitti hepsi. Kpss den başka çarem yok. Kendi işini kurmak öyle kolay değil. Bunun batmasi var , borçlanması var , elindekini de kaybetmek var var da var.. risk almayı zaten sevmem. Kpss en garanti..
Sessiz ve güzel biriysen doğaldır
Güzel de sayılmam ama genelde soğuk ve mesafeli oluyorum samimiyete girmiyorum gene aynı oluyor? Ne yapmam gerekir bilemedim
Doru iş yerini bul
Her kadın güzeldir
Kıskanılmakla ilgisi yok demek istemiştim yani.. mesela aşağıda adamın birine bir durum anlattım sence normal mi o? Ben mi sorun ediyorum?
İş yerlerinde uygun olmayan çok şey var bebis biraz katlanmak gerek
Maalesef ezilmeden para kazanamazsın bu devirde