Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir yandan da vize finallerim de yüksek olması gerekiyor. Siz olsanız ne yapardınız?
Merhaba ben 2 yıllık dış ticaret bölümünü okuyorum.4 yıllığa tamamlamak için DGS sınavına girmem gerekiyor. Dgs sınavı için önlisans başarı puanı çok önemli. Mesleğimin gerekliliği de İngilizce öğrenmek. Ben bu sene hangisine ağırlık vermeliyim karar veremedim. Sizce güzel bir okula gidebilmek için DGS için temel atmaya mı başlamalıyım ya da ingilizce kursuna mı gitmeliyim. Fikirlerinizi merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
tabiki Dgs
İkisini bir arada yapın bence
İlk önceliğim vize ve finallerim, zamanımın büyük çoğunluğu şuanki sınavlarına gitmek zorunda. DGS sınavında önlisans puanında çok önemli. Hepsini birden yaparsam verimli olmaz diye düşünmüştüm. Eğer dediğiniz gibi yaparsam vize, finallerim+DGS+ingilizce olur.
Yine de üçünü birlikte mi yapardınız? Tabi herkesin kapasitesi farklı siz yapabilirsiniz de.
İkisini yap :)
Bir yandan da vize ve finallerimin de yüksek olması lazım ama
İngilizce kursuna yazılmak maaliyetli olabilir biraz. DGS yi bu sene için mi düşünüyorsun
İngilizce kursu için İSMEK düşünüyorum o ücretsiz. Dgs ye seneye gireceğim bu sene başlasam mı diye düşünmemin sebebi temel atmak.
Anladım. Bu sene başla bence. Temel at.
Peki sizce ingilizce öğrenmek için geç kalmış olur muyum?
Hayır tabiki
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
kafana göre
İkisinide yap