Neden Çalışmıyor Ve Okumuyorum?

Lise 1 terkim okumadım aklım almadı eve bilgisayara konfora alıştım yıllardır bağımlıyım kilo aldım dişlerim çürüdü sesim çocuk boyum kısa kalmadı elimi ayağımı yaşamakdan çektim bütün günüm bilgisayar başında yemek yemek ile geçer , hiç arkadaşım yok , asgari ücreti de kendimi de küçümsüyorum sosyal hayat beni korkutur mesela hiç sevgili yapamam arkadaş olamam araba süremem özgür olup istediğim yeri gezemem mesela , kendimi hayattan çok fena bir şekilde dışladım bu dünya bana göre değil sanki içindeki hiç bir şey mutlu etmez gibi hiç istesem bile sosyal olamayacakmışım gibi geliyor sağ gözüm doğuştan şaşıdır yüzde 20 görür sol kulağım desen doğuştan işitme engellidir saçım kötü durumda kepenk deri tabakası egzama asla düzleşmez dişlerimi hiç fırçalamadım 12 senedir çürük ve yok kiloluyum kendimi hiç zayıf göremedim aç kalamıyorum evin içinde hiç bi arkadaşım yok hiç gezebileceğim yerde yok hayat başkalarına iyi ki gelmişim dedirttir bana ise 12 sene hapis yatmış biri gibi belir hiç bir hayalim amacım beklentim yok hiç bir şeyden kimseden.. benden ne olacak diyorum asgari ücretli çalışınca istesem bile sosyal olup öz bakımımı yapıp kendimi sevemem sorumluluk alamam ki istesem bile

Neden Çalışmıyor Ve Okumuyorum?