Serway denilen kabusu mühendislik okuyan biliyordur da dedim fizik 1 'i finali ile kurtardım dedim ikinci dönem başlayınca zort olmayım. Allah'tan notlarımı tam tutmuştum can sıkıntısı kar kış soğuk zaten gezsem de sıkılıyorum çözmeye başladım işte 10 sf önceki görseli geziyorum o soruyu çözmek için. En son o kadar o kadar geriye gitmişim sürekli gözümün önündeki şekli görmedim. Bu arada evde oturup dizi izlemek ev işi yapmak ders çalışmak harici aktivite yok burası da soğuk kapalı AVM 'ler haricî gezersem net hasta olurum. Zaten salgın gibi bir şey var herkes hasta.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bide analiz 1 var palme
O da aynısı kardeşim zibilyon tanım var o kitap bende var Mustafa Balcının değil mi
Evet dkxkcoc nerelisin be aktiviten azmış cidden
Bilmiyorum yaa kızlar ile arada geziyorum ama herkesin müsait vakti olmuyor. Bir de yeni başladım ondan da olabilir. Ama yks zamanı daha asosyaldim ama genel olarak asosyalliği seviyorum kafam aşırı rahat oluyor bilmiyorum yurtta kalsam böyle olmazdı ama ev çok rahat sksjsjs artı bu şehirde sosyal aktiviteler çok az Türkiye'nin çölü olduğu yetmezmiş gibi çok kötü kuru soğuk var ztn
Doğrudur gizliden çıkımı konuşuruz istersem?
Yok teşekkürler kimse ile yazışmak istemiyorum heleki sanalda başıma bela gelebilir gibi hissediyorum
Burada sadece boş boş takılıyorum
Ben de boş
Boş takılıyom😂ne belası
Bilmiyorum her derdini anlatan arkadaşım bana nankörlük etti 2 3 gün önce zaten insanlara karşı güvenim zaten pek yoktu sıfırlandı ben bu kadar emek verdim sevdim her konuda yardımcı oldum bu bana yapılmamalıydı...
Yok be ben eğlencesine takılır konuşur ertesi gün unuturum😂😂napalım
İyi o zaman sjsjsjs burada her türlü yürüyorlar fırsattan istifade o yüzden dedim 1 kişi hariç kimseyi eklemedim 🤣
Hahaha yok ben rahatsız etmem yani sararsa konuşur devam edersin sarmazsa engellersin 😂anlayışlı biriyimdir merak etme
Miss aynısını yapıyorum 😉 de bazı takıntılı ruh hastaları aynı değil abi hafif gülümsesen farklı anlamlar çıkarabiliyorlar bu şehrin abazaları sıktı be kız mı görmediniz diyeceğim en sonunda
Aynısı kızlar iiçin de geçerli bazıları çok abaza😂
Ben de kimse benim yüzümden acı çekmesin diyorum sonuç her Allah'ın kulu yürür her Allah'ın kulu biraz samimi olsak arkadaş olarak görsem bile aşık oluyorlar abi... Bense kimseye aşık olamıyorum 14 yaşında bir kez olmuştum ama kör olacak seviyede ondan sonra hoşlanamadım aşırı sevmişim galiba
Aşk değil be günlük ben güzel sohbet eder bitiririm😂
Boyu uzun fizik olarak da ortalama üstü olmak bir de üzerine kafasını çalıştıran kız olmak başa bela. Şu anda en fazla birinden hoşlantı duyabiliyorum. Bir de aptal akrabalar var onlar en sinir bozucusu. İşin tuhafi ne biliyor musun herkes akıl veriyor ama her konuda yalnız bırakıyorlar sadece tek vasıfları arkamdan çekiştirmek...
Merak etmedim değil ya hahaha😂
İyi sen ergenliği aşık olmadan atlatmışsın. Keşke platonik aşık olmasaydım o kişiye abi çocuk ise bana kötü davranıyordu. Ben ise voleybol oynarken kızlarla onu izliyordum şu an ise kafa geçirirdim puaahha
Hahaha o kadar iddialıysan fiziken elde edersin kız. Kolay kolay aşık olmam zaten dkskxk
Şu anki kız hedefi kendine aşık etmek için uğraşırdı olsaydı sonra da ilk adımı atmazdı
Doğrudur boy kaç
Çocuğun Instagramını biliyorum ama yazmadım o çocuk benim aşık olduğum kişi değil artık öyle birine yazmak mallık olurdu kaldı ki ben o seviye kibirli birine yazıp kendi değerimi düşüreyim.
Hö
Benim duygularımı küçümsedikten sonra şu anki hayatı boka sardı. Bir insanın asla duygularını görüp red bile edecekseniz arafta bırakmayın abi. Hayatın en büyük kazıklarından birini o zaman yedim. Ama bir noktada teşekkür ederim asla duygularımı çaktırmıyorum.
1.74 ama can sıkıcı
Anladım
Süper bi boy😂
Saçmalama
Arkadaşlarım dediğim kişiler bile laf ediyor kıskançlık duyuyor her konuda herkes .
Bıktım artık zayıflamışsın manken gibisin sözlerinin benim kişiligimden önce gelmesinden bir de babamın kızı olmak gurur verici ama benim önüme geçiyor
Görmeden bişey diyemem 174 ğ
İnsanların otobüste servis yapmak için kullandığı boy daha bir can sıkıcı skskjasj
Resim atma şansın var mı dkdkckc yani istemezsen atma tabiki de saygı duyrım
Sjsjsjsj erkek olsam o kadar sinir bozucu olmaz bu arada tam ideal boy erkek için herkes 1.80 1.90 diyor ama Türk erkekleri o kadar uzun değil geneli
Hm
Yok atmak istemiyorum ama bir şey diyeceğim arkamda misafir 40 yaşında şuna bak o muhabbetin yapılışı o kadar sinirime gitti ki anlatamam eve misafir gelince sinirlerim hopluyor
İyi geceler 🌌 bu arada
Size de iyi geceler
Ne anlattın teyze