sizce hangisi? Yaşım 23 olucak 2. üniversite olarak okumak istiyorum ilgi alanlarım bunlar; Kararsızım 4 ay kaldı sınava
Besyo
Psikoloji
Çocuk gelişimi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sizce hangisi? Yaşım 23 olucak 2. üniversite olarak okumak istiyorum ilgi alanlarım bunlar; Kararsızım 4 ay kaldı sınava
Merhaba, bu soruyu cevaplamadan önce yorumlardan da okuduğum kadarıyla besyo size daha uygun olacaktır çünkü pilates eğitmenliği hedefinizi doğrudan destekleyen bir bölüm. Başarılar dilerim.
Fizyoterapi de düşünüyoeum
Evet, o da olabilir hatta çift dal imkanınız varsa o şekilde yaparsınız.
bence kendini destekleyecek olanı seçmelisin normal hayatta ve yapacağın meslekte işini yarayacak olanı mezun olduğun bölümü destekler nitelikte olmalı diye düşünüyorum
Aklım pilates eğitmenliğine kayıyor bilmiyorum :)
pilates eğitmenliği yapmak istiyorsan besyo okumak en mantıklısı olurdu hatta pilates öğretmenliği için seviyeler halinde sertifika veriliyor galiba Ankara üniversitesi (konuya tam hakim değilim) eğitime gidip sınavından yeterli bir puan alman lazım araştırırsan çok güzel fırsatlar yakalayacağına eminim
Teşekkür ederim çoğuda fizyoterapi oku diyor pilates için :)
ankette paylaşmamışsınız hiç aklıma gelmemişti fizyoterapi de kesinlikle hayalinizi destekleyecektir.<3
Cevap
3Cevap
Hangi sana göreyse onu seçmelisin ilk uni neydi
Kendine yakın gördüğün hangisiyse onu seç mutlu olacağın mesleği yapman sana kazandirir
Hayaline fizyoterapiden ziyade besyo daha uygun bence
Hayalimde belki yapamıcam yaşım çok geçti
Yapamıcam hhissiyatı var
Hayalin neyse onu oku
Psikoloji
Psikoloji oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?