Maddi gücün varsa gezmek dünyayı o zaten öğretecektir ama madi gücün yoksa o zaman okumak zaten her şekilde eğitim şart bakarsın bir gün şansın döner eğtim hayatın kişisel hayatnda mühüm rol oynar
Okumak ve gerek okurken ve gerekse okuduktan sonra dünyayı gezmek en güzeli. Okumadan sığ bir kültür ile gezmenin öğretici yanı da olamaz , zevk verici ve eğlendirici yanı da olamaz.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Katılmıyorum ot değilsen bu yaşa kadar kültürel olarak kendini okuldan önce geliştirmen lazımdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maddi gücün varsa gezmek dünyayı o zaten öğretecektir ama madi gücün yoksa o zaman okumak zaten her şekilde eğitim şart bakarsın bir gün şansın döner eğtim hayatın kişisel hayatnda mühüm rol oynar
Gezerken okumak 🤌 Gezerken yolda geçen vakitte otururken falan okumak, varınca da tüm enerjiyi gezmeye harcamak daha mantıklı bence
Üniversite okumak kastım d
Dünyayı gezelim de ya başımıza bir şey gelirse hırsızı var iti var kurtu var. Yem oluruz mazallah😂😂😂
Dünyayı gezmek okumaktan daha evlâdır. Biri teori diğeri uygulamadır.
Genç yaşta dünyayı gezebilecek kadar maddi bir gücün varsa tabiki gezmek.
Okumak ve gerek okurken ve gerekse okuduktan sonra dünyayı gezmek en güzeli. Okumadan sığ bir kültür ile gezmenin öğretici yanı da olamaz , zevk verici ve eğlendirici yanı da olamaz.
Katılmıyorum ot değilsen bu yaşa kadar kültürel olarak kendini okuldan önce geliştirmen lazımdı
Dünyayı gezmek bana göre
Gezmek
Gezmek
dünyayı gezmek bence
Dünyayı geçmek daha mantıklı
Dünyayı gezmek kesinlikle
Gezmek
Ayyyyyyyy
İyi misin
gezmek tabiki
Gezmek daha zevkli