AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yok geç değil zaten çoğu kişi konuları bitirmeden sınava giriyor
O cogu kisi de mezuna birakiyor ama. Ben zaten mezunum telrar birakmak istemiyorum😂
Çok yüksek bir hedefin yoksa rahatlıkla başarırsın bence
Yani derecede falan gözüm yok 170 -200k yeter
Bircok kisi 0dan baslasan da yaparsin diyo ama bilemedim
Bölüm neydi
Sayısalsan zorlanabilirsin
Sayısalım
Ebelik istiyorum
0dan yaparsam mi zorlanabilirim
Sayısaldan giren çok fazla öğrenci olduğu için sıralamanın iyi gelmesi biraz zor olabiliyor
Ama eğer istikrarlı çalışırsan her türlü yaparsın. Ben ea'dan girmeme rağmen 190 k yapmıştım sayısalı
Yami , konu calistikça netlerim artmaya başladi. Tytde turkce problem geometri sosyal ve biyolojide gayet iyi gidiyorum. Aytde mat kisminda temel mat ve geometrileri yapabiliyorum zaten 10 15 net arasi geliyor ordan minimum. Biyoloji ve kimyada konu eksigim oldugu icin fazla net yapamiyorum ama o da artar herhadle
Tyt 50 55 netlerdeyim, ayt 20lerde henüz, 30 35e cikarsam yetiyor
Biraz geç calismaya baslamak zorunda kaldim maalesef. Ama kendime ona göre bir program hazirladim. Sabah 9dan akşam 6ya kadar calisiyorum kendimi sıkmadan. Lisede geometrim ve problemlerim iyiydi denemelerde fule yakin yapiyordum. Zaten sadece onlardan 10ar soru geliyor en az.
Tyt mat 20 ayt mat 15 yapsam yeter bana. 0 degilim tyt ayt temelim var ama sanki 0mışım gibi calismaya basladim
Mat netin şu an için düşük 25-30 a çıkarman gerek. Matatikte soru bankası çözmek yerine youtubede soru çözüm videoları var. Videoyu önce aç yapmaya çalış yapamazsan çözümünü izle çok fazla faydası olucaktır.
Biraz uzun yazdım kusura bakma. Her zaman danışabilecek birilerini bulamiyorum🙏
Yani 20 25lere cikarsam iyi olur ama 30 benim icin cok yuksek gibu. Zaten 20 yapsam yeter , öpüp başıma koyarım😂
Yok estağfurullah
Once video izliyorum, sonra kolay orta zor sorularini cozuyorum. Cozemediklerimin de videosunu izliyorum
Aslında o kadar da zor değil ben şu an üniversite dördüncü sınıf öğrencisiyim yksye ilk başladığımda çözdüğüm ilk ayt mat denemesinde 4 netim vardı sinirlenip denemeyi camdan dışarı attım. Her gün video izleyip konu çalıstım konular bittikten sonra sürekli deneme çözüyordum hangi konudan sürekli yanlış yapıyorsam o konuyu tekrar ettim yks de ayt matdan 32 doğru 8 yanlış yaptım
Maşallah 30 net, iyiymiş. Benim hedef netlerim seninkinin yaninda baya bir düşük kaldı ama gerçekçi olmam lazim. Aralik ayinda basladim çünkü mecburen , iyi ki tytden temelim vardi da ayt matematik calismaya baslayabildim en azindan. Şu an hala konu eksigim var oldukça ama sinava kadar plan programimi yaptigim için rahatim biraz. Kendimi boğmadan haftada bir gün de boşluk veriyorum.
Aslinda konularimi rahat rahat bitirdikten sonra 1 ay vaktim kaliyor. Surekli genel ve branş deneme çözüp yanlislarimin analizini yapabilirsem daha da yuksek yapabilirim belki.
Eğer konuları yetiştirmeyecek gibi olursan eleme yapabilirsin ÖSYM'nin çok soru sorduğu konulara ver bazı konuları birkaç yılda bir soruyor onları o kadr çok önemseme. Hedefinide elinden geldiğince yüksek tut çünkü hedefin ne kadar yüksek olursa verdiğin emek ve inancında o kadar yüksek olur
Deneme analizini mutlaka yapman gerekiyor. Birde çözemediğin soruların fotoğrafını çek aradan bir hafta geçtikten sonra tekrar çözmeye çalış çünkü çözebildiğin sorular sana bir şey katmaz önemli olan çözemediğin sorular
Aslinda yaptigim program tam olarak oyle. Her sene cikan konulari listeledim onlara calisiyorum. Ayt fizikle aram hiç barismadi ne kadar zorlasam olmadi yani vakit kaybi oluyor benim için. Onda da cok uzun ve zorlayacak birkac konuyu eledim. Biyolojim iyi oldugu icin aradaki farkli kapatirim diye dusunuyorum.
Yanlış defteri tutuyorum, cozemedigim veya beni zorlayan guzel sorulara sonradan bakabilmek için
Ha bir de belii yanlis gelecek ama matematikte limit türev integrali elemeyi dusunuyorum cunku cok uzun ve zor geliyor bana. Belki limit calisabilirim
O konular yerine diger konulara daha rahat zaman ayirabilirim diye dusundum
Yapamayacağana tamamen inandığın konular varsa zaten çalışma çünkü ne kadar çalışırsan çalış kafanda ben yapamam ben çözemem gibi düşünceler olduğu için bişeye yaramayacak o çalışmaların elinden geldiğince istikrarlı çalış.
Danışmak istediğin bisey olursa çekinmeden yazabilirsin benim artık uyumam gerekiyor. Ben de kpss çalışıyorum programıma uymalıyım😅😅
Bakalım, şimdilik programa uyabiliyorum. umarim olur. Teşekkürler bu arada yardimlarin icin gerçekten. Fazlaca da tuttum. Iyi geceler😊
Rica ederim. İyi gecelerr☺️
Hakkıyla bitir geç değil hızlı hızlı gitmektense için rahat olsun stres yapma
Iyi bari ya. Ben de endiseleniyodum konular bittikten sonra1 ayim falan kaliyo, o sure deneme soru çözümüne falan yetecek mi diye
Cok cozersen yetistirirsin
Niye bu kadar geç ki ne yapıyorsun?
Zaten su an da deneme vs cozuyorum. Ayrica dinledigim cogu koç veya derece ogrencileri en geç Nisan sonu gibi bitmesini soyluyor konularin. Ben de kendimi boş yere yormayacak bir program yaptim. Rahat rahat calisiyorum
Nasıl bir program?
Derse göre 1 veya en fazla 1 buçuk saatlik periyotlarda calisyorum. 10 dakika mola veriyorum. O sekilde hem dersten sıkılmıyorüm hem de sabah 8den akşam 6ya kadar calisabiliyorum. Bir günde tek ders calisiyorum ki daha verimli olsun, önce konu anlatim videolari izliyorum sonra kolay orta zor kaynaktan soru cozuyorum
Haftada bir günü boş gün yaptım dinlenmek için. Ama genelde o gunlerde de soru cozmeye ya da hafta icinde yaptiklarimi gizden gecirmeye calisiyorum
Anladım sorunu
Hedefin nedir peki ona göre önerimi söyleyeyim
Haftada 2 paragraf, dil bilgisi 1 geometri 1problem rutini yapiyorum sirayla
Bu sekilde de calistigim konular daha iyi aklimda kaliyor
Ebelik veya hemsirelik istiyorum. Ama sorun nedir anlayamadim
@yilooo?
Eğer tek ders çalışarak anlıyorsan, tek dersin tüm konularını bitirip günde 50 soru bitirdiğin dersten çözüp diğer dersin konularını bitirip öyle diğer derse geçmek aynı döngüde götürmek yapabilirsiniz. Fakat siz bu yöntemle sınava kadar bu döngü uzamasından ötürü zaten konuları bu şekilde bitiremezsiniz. Karma da düşünebilirsiniz karma sisteminde her gün tüm derslere bakmanız gerekir ya da iki günde bir 7ders pzt çrş cm/7 sl prş cmt gibi. Bu şekle günlük prg prob geo ekleyebilirsiniz. Gibi gibi yani. İki şekilden hangisi sizin için uygun ise.
Soylediklerinizden anladigim sekilde anlaticam, umarim dogru anlamisimdir🙏 şimdi şöyle. Ilk basta dediginiz once bir dersin tumuyle konularini bitirip sonra diger derse gecme yontemini denedim. Beni çok sıktı. Her gün matematik calisamadim mesela. Bir güne 2 ders calisayim desem de soyle oldu : ornegin şu an bir dersten 2 video izliyorsam , o sekilde 2 dersten de birer video izlemeyi denedim, bu sefer de süre sıkıtnısı yasadım ve o gün calistigim konulari daha oturtamadan diger derse geçtim
En son da şu an yaptığım yontemi denedim. Bu sekilde en azindan bir gunum sadece bir konuya odaklaniyor ve calistigimdan daha iyi verim alabiliyorum. Ustelik bu sekilde gidecej sekilde sinava kadar bir takvim yaptim kendime. Bu sekilde gidersem konularim dedigim vakitte yetisiyor
Sizin soyledikleriniz de yanlis degil tabi ki, ama ben bu sekilde cok daha iyi verim aldim🙏
Tabi doğru anladiysam dediklerinizi