Ön lisans lojistik okuyorum geçersem uluslararası ticaret ve lojistiğe geçeceğim oda bursa teknik üniversitesi olacak evimden gidip gelicem ekonomik koşullardan dolayı ama o üniversite sadece 5i derslerini muaf yapıyormuş. Toplam 12 kredi. Bölümün 2 tane yaz ,1 tane dönem stajı var zorunlu. Benimde hali hazırda yapmış olduğum 2 tane staj var. Burayı kazanırsam 1. Sınıfta başlayacağım ve üsten ders alamayacağım son yıllarda yaz okuluda açmamış belki Bursa Uludağ’da denk bulurum yaz için ama zor. 2. Sınıftan itibaren üsten alırsam yarım dönem erken bitiririm ama her yarıyıl 2 ders alabiliyormuşuz sanırsam öyle yaparsam 5. yarı yıla kadar 30 kredi alabilirim 42 olur kredi yaz okulu olursa bir yaz gidebilirim ikinci yaz , staj yapacağımdan olmuyormuş yaz okulu. Olsaydı 18 kredim kalıyor geriye belki tamamlaya bilirdim 6. Yarıyılı ise dönem stajına denk getirebilirdim, 3 senede mezun olurum. Ama büyük ihtimal 7. Yarıyıl staj yapıp bitirim diye düşünüyorum.
sizce 3.5 yıla değer mi 1 sene kendimi ingilizce ye verip program öğrenmeye versem ön lisans mezunu olup açıktan tamamlasam lisansı iş açısından sıkıntı yaşar mıyım?
Bu arada Akdeniz üniversitesinde de var orada 3 yılda bitirebilirim 11-13 ders muaf yapıyorlar 1 dönem stajı var ama yurt çıkmazsa çok zorlanırım oranın koşullarını bilmiyorum bir yurda ya da aparta 6 binden fazla veremez aile. Şimdiden teşekkür ederim 🙏
Ön lisans lojistikten DGS ile geçersem, 24-25 yaşında olurum geç mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ön lisans lojistikten dgs ile geçersem 24-25 yaşımda mezun oluyorum geç mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer