Eğitim & Kariyer İş disiplini olarak nasıl birisiniz? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben orta düzey çok disiplinli sayılmam Disiplinli Orta Rahat Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İş disiplini olarak nasıl birisiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Disiplinli 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çok disiplinli bir öğretmenim kesinlikle.. Hem disiplinli hem eğlenceli.. 1 4 Yorumla apro45 +1 yıl Azarlıyor musun öğrencileri Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Birlikte eğleniyorum açıkçası 🙂 Yorumla apro45 +1 yıl Eğlenip sapıtmıyorlar mı öğrenciler fazla yüz verince Yorumla SheWolfWoman +1 yıl Hayır ben dozunu iyi ayarlıyorum Yorumla
sew7en Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İnsan Rahat çalışır disiplinli işlerde hep aksilik olur 😊 1 2 Yorumla apro45 +1 yıl Fazla rahat oluncada iş yürümez Yorumla sew7en +1 yıl Sektöre bağlı belkide dediğin fakat ben 1 yıldır esnek çalıştıriyorum arkadaşlari önceden baskı ile yaptırmadigim günlük 80 cihaz tamir limitini şu an film izleye izleye 110 cihaz olarak yapıyorlar herkes memnun 😊 Yorumla
nannerl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı. Sorumluluklarimi eksikssiz yerine getiririm. Bu yuzden is yerinde cok guzel yorarlar. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Disiplinliyimdir. Böyle de olmam gerekli zaten. 1 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Kesinlikle disiplin düzenli ve iş rakipçisi biriyim. 1 0 Yorumla
Onur50Nev Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl İşine göre değişir üstüme düşeni yapar kenara çekilirim 1 0 Yorumla
zar46 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Aşırı disiplinliyim. Herkesin de öyle olmasını beklerim. 1 0 Yorumla
DeaconnFrost Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evde daha disiplinliyim. İşi o kadar sallamıyom, ölmicek kadar 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Disiplinliydim ama artık çok değilim 1 2 Yorumla apro45 +1 yıl Ne değişti çaba ile sonuç mu tutmadı Yorumla Doludoludolu +1 yıl yooo tuttu artık yeter çalışanlarım disiplinli olsun :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Disiplinli
Çok disiplinli bir öğretmenim kesinlikle.. Hem disiplinli hem eğlenceli..
Azarlıyor musun öğrencileri
Birlikte eğleniyorum açıkçası 🙂
Eğlenip sapıtmıyorlar mı öğrenciler fazla yüz verince
Hayır ben dozunu iyi ayarlıyorum
İnsan Rahat çalışır disiplinli işlerde hep aksilik olur 😊
Fazla rahat oluncada iş yürümez
Sektöre bağlı belkide dediğin fakat ben 1 yıldır esnek çalıştıriyorum arkadaşlari önceden baskı ile yaptırmadigim günlük 80 cihaz tamir limitini şu an film izleye izleye 110 cihaz olarak yapıyorlar herkes memnun 😊
Tâviz vermem.
Sorumluluklarimi eksikssiz yerine getiririm. Bu yuzden is yerinde cok guzel yorarlar.
Disiplinliyimdir.
Böyle de olmam gerekli zaten.
Kesinlikle disiplin düzenli ve iş rakipçisi biriyim.
İşine göre değişir üstüme düşeni yapar kenara çekilirim
Aşırı disiplinliyim. Herkesin de öyle olmasını beklerim.
Evde daha disiplinliyim. İşi o kadar sallamıyom, ölmicek kadar
Disiplinliydim ama artık çok değilim
Ne değişti çaba ile sonuç mu tutmadı
yooo tuttu artık yeter çalışanlarım disiplinli olsun :D
Walla Yüksek-Orta arası keenks
Disiplinli olmalı
saldım çayıra mevlam kayıra
İşime özen gösteririm.
Orta derecede biriyim
Çok disiplinliyim.
Orta kasamam kendimi çok.
relaks...