Eğitim & Kariyer Üni mezunu olmayan biri tıbbi sekreterlikte uzun zaman çalışamaz mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor burada bi yorum okudum da. Öyle diyodu. Ben lise mezunuyum tıbbi sekreterlikte çalışıcam Üni mezunu olmayan biri tıbbi sekreterlikte uzun zaman çalışamaz mı? Cevapla Lise Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl çalışırsın neden çalışmayasın?Önemli olan doktorla anlaşmanız emekliliğini bile alırsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tıbbi sekreterlik mezunu olmayanlar çalışamıyormuş işten çıkartıyolarmış bi süre sonra öyle yazıyordu Yorumla di00ib +1 yıl Tıbbi sekreterlik okursun sende üniversite değil MYO bu 2 yıllık Yorumla Soran +1 yıl 29 yaşındayım ne ara okicam artık:/ Yorumla di00ib +1 yıl kimse diploması olmayanı işe almak istemez sorumluluk almamak için Yorumla Soran +1 yıl Neyse Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yaparsın neden olmasın bilgisayar bilgin iyiyse olur yanı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yaparım zaten. Ama uzun yıllar çalıştırmazlarmış Yorumla zamansız003 +1 yıl O kuruma bağlı seni kadroya alırlarsa sıkıntı yok yani Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Niye ki çalışır 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Tıbbi sekreterlik mezunu olmayanlar çalışamıyormuş işten çıkartıyolarmış bi süre sonra öyle yazıyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sallamış. Birsey olmaz yaş kac Yorumla Soran +1 yıl 29 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışırsın sıkıntı etme.Farklı bir sorun olmazsa çıkılmaz Yorumla Soran +1 yıl İnşallah ya:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç. yildir çalışıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Daha başlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkıntı etme ne zaman başlayacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen konuşuruz Yorumla Soran +1 yıl kimse diploması olmayanı işe almak istemez sorumluluk almamak için dedi biri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sallamış Hastaneler aliyor Yorumla Soran +1 yıl Ciddi mi nerden biliyosun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışan çok var. Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy çok sevindim şu an.. Peki biliyo musun yani onların lise mezunu olduklarını filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet onlisans lise vs hepsi var Yorumla Soran +1 yıl Ya bin kere sordum ama kusura bakma senin nerden bilgin var :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışan tanıdıklar var Yorumla Soran +1 yıl Hımm tamamdır teşekkür ederim ya. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çalışırsın neden çalışmayasın?
Önemli olan doktorla anlaşmanız emekliliğini bile alırsın
Tıbbi sekreterlik mezunu olmayanlar çalışamıyormuş işten çıkartıyolarmış bi süre sonra öyle yazıyordu
Tıbbi sekreterlik okursun sende üniversite değil MYO bu 2 yıllık
29 yaşındayım ne ara okicam artık:/
kimse diploması olmayanı işe almak istemez sorumluluk almamak için
Neyse
Yaparsın neden olmasın bilgisayar bilgin iyiyse olur yanı
Hayır yaparım zaten. Ama uzun yıllar çalıştırmazlarmış
O kuruma bağlı seni kadroya alırlarsa sıkıntı yok yani
Niye ki çalışır
Tıbbi sekreterlik mezunu olmayanlar çalışamıyormuş işten çıkartıyolarmış bi süre sonra öyle yazıyordu
Sallamış. Birsey olmaz yaş kac
29
Çalışırsın sıkıntı etme.
Farklı bir sorun olmazsa çıkılmaz
İnşallah ya:(
Kaç. yildir çalışıyorsun
Daha başlamadım
Sıkıntı etme ne zaman başlayacaksın
İstersen konuşuruz
kimse diploması olmayanı işe almak istemez sorumluluk almamak için dedi biri
Sallamış
Hastaneler aliyor
Ciddi mi nerden biliyosun peki?
Çalışan çok var.
Ayyyy çok sevindim şu an.. Peki biliyo musun yani onların lise mezunu olduklarını filan
Evet onlisans lise vs hepsi var
Ya bin kere sordum ama kusura bakma senin nerden bilgin var :)
Çalışan tanıdıklar var
Hımm tamamdır teşekkür ederim ya.