Hadi gecenin köründe bunu konuşalım
Evet
Hayır
Başka bir sey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hadi gecenin köründe bunu konuşalım
Yani eskiden birçok mesleği gözüme kestiriyordum avukatlık, polislik vs. ama şu an ne ders çalışacak vaktim var nede bu meslekleri düşünecek vaktim. şu an ki yaptığım meslek Barboyluk ve ilerleyen zamanlarda Barmenlik yapacağım sanırım bu meslekte kalırım sürekli. Bana yetecek kadar gelir sağlıyor çok paraya ihtiyacımda olmuyor yani.
Maaş dışında yok.
Havacılık sektöründe uçak mühendisi olarak çalışıyorum. Pilot olsaydım 70 alacağıma 160 alırdım yani, tek fark bu. Ama iş yükü ve rahatlık açısından bakınca da mühendislik çok daha kolay.
pilot 160 mı alıyor sanki daha iyi diye duymuştum
@elif_dedim Pilotlar başlangıç olarak o civarda alıyor şu an. Zam gelirse 200 ü geçerler zaten de, genel olarak pilotlar bir işe başladığında F/O yani Yardımcı pilot olarak işe başlarlar. Yoksa kaptan pilotlar 300-400 arası alıyor zaten. :)
Cevap
7Cevap
Evet çok far var
istediğim mesleği yapıyorum. Ve bu işte iyiyim. Bana kattığı tecrube fazla. bu yüzden de mutluyum
Ben zengin bir kayınpederin iş yerlerinden birisinde iş yapmadan oturup iyi bir gelir elde edeyim, tek işim kızını mutlu tutmak olsun isterdim ama kısmet olmadı.
hem var hem yok. Olmayanıda seviyorum, olanı da. İkiside sevdiğim meslekler.
Mimar olmak istiyorum doktorluk okuyorum yapacak bişey yok maalesef bizim hayaller siyah poşet
Dağlar kadar fark var desem yalan olmaz. Nerede hayal ettiğim, nerde icra ettiğim.
Amacım müziği dibinr kadar öğrenip bizden sonraki nesillere aktarabilmek. Yani müzik öğretmenliği. Şu an konservatuar okuyorum. Hedeflerime ulaşmama toplasam 2 yıl kaldı ama atanma sürecini katmadan
Hayaller tasarimci olmak gercekler satis danismanligi yapmis olmak😒
Valla ben paraya odaklandığım için belli başlı meslekler hariç hepsi bana uyuyor 😀
Matematik okumak vs yazılım mühendisliği
Okuyorum henüz.
yapmak istediğim mesleği yapıyorum
Maalesef mesleğim yok
Hayır yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?