Eğitim & Kariyer konu etiketinde 1 hafta boyunca en çok paylaşımı yapan KScan, 200 TL Hediye Çeki kazanıyor!😍

Yarıyıl tatili için planlar yapıldı mı? 🤩

Eğitim & Kariyer konu etiketinde en çok paylaşımı yapan KScan kazanıyooorr!

Eğitim & Kariyer konu etiketinde 1 hafta boyunca en çok paylaşımı yapan KScan, 200 TL Hediye Çeki kazanıyor!😍

En eğlenceli sömestir planları benden sorulur, yarıyılda yapılacak en verimli etkinlikleri en iyi ben bilirim diyorsanız bu Fırsat tam da size göre 👌 Eğitim & Kariyer konu etiketinde en çok soru, cevap ve yorum, bence, anketi paylaşma zamanıı!

29 Ocak Pazartesi saat 23:59’a kadar Eğitim & Kaiyer konu etiketinde en çok paylaşımı yapan sen ol, 200 TL değerinde Amazon ya da Hepsiburada hediye çeki kazan!

Sömestir dönemini en verimli şekilde geçirmek isteyenlerin sizden öğrenecekleri çok şey var, bilgilerinizi konuşturmanın tam zamanı 🤩

Herkese bol şans. 🥳

Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba,

Yarışmaya gelen yüksek katılım için teşekkür ederiz. 🤩 Eğitim & Kariyer konu etiketindeki Haftalık Fırsat yarışmasının kazananı @nannerl oldu! 🥳 Sevgili üyemiz 200 TL değerinde hediye çeki kazandı!

Tebrikler! 👏

Hediyen için bizimle iletişime geçebilirsin, çek tercihini belirtmeyi unutma lütfen.