Paramedik mezunuyum şimdi aynı zamanda tıbbi sekreterlik okuyorum hangisinin önü daha açık ve kolay atanılır?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ya konudan bağımsız stresden bayılırım dediğim erkek olan bir arkadaşım paramedik olarak beni çağırırsın demişti sonra o mesajını geri çektiği için tuhafıma gitti kendisi paramedik mezunu falan değil şakasına dedi. Neyse işte tam olarak ne yapıyorsunuz? Soruna gelecek olursak ikisinin atamasına da zor diye duymuştum ama umarım atanırsın.
Paramedik ambulanslarda çalışıp ilk müdahale yapan kişi
Bende paramedik mezunuyum. Bu sene kpssye giricem. Bizim bölümde normalde alım daha çok ama bu sene baya bir sekreter atadilar bı anda. Bu seneden sonra çok fazla atayacaklarini düşünmüyorum açıkçası. Paramediğin de alımları düştü maalesef ama bence her türlü ileriki yıllarda ataması diğer ön lisans atamalarından daha çok olur diye düşünüyorum bakalım
Aa paramedik bi arkadaşımla karşılaşmak ne güzel 🙂
Siz kaç yılında mezun oldunuz
Evet bende şaşırdım ilk defa denk geliyorum mutlu oldum🙂 Ben bu sene mezun oldum gerçi tam mezun oldum sayılmaz korkunç bir travma hocam vardı sayesinde bir puanla dönemim uzadı maalesef 🤦🏻♀️ Travma dersini saymazsak bu sene mezun oluyordum denilebilir. Sen kaç yılında mezun oldun?
Ben 2020 de mezunum ama 3 senedir lise mezunu olarak üniversite hastanelerinde çalışıyorum sağlık meslek bitirmiştim oradan
Anladım. Kpssye hazırlanıyor musun peki veya 2022 de girdin mi? Yaş kaç bu arada? Çok mu soru sordum🤦🏻♀️🥲
Çok soru sormadın bende bu konularda sohbet etmek isterimm
23 yaşındayım kpss ye yeni başladım çalışmaya
Anladım. Bende bir aydır çalışıyorum. YouTubedan mi hazirlaniyorsun?
Ben şu an hastanede çalıştığım için sterilizasyon da biraz rahatlık vardı ondan kpss yi pek önemsemedim.
Seni yaşın kaç 😅
Evet çalışırken zaten pek kpss bakılmıyor maalesef. Peki istifa edip kpssye yoğunlaşmayi düşünmez misin?
Ben de 24 olucam Haziran'da🥲
Bende Nisan 'da 24 oluyorum 2000 doğumluyum ne ara bu işlerle uğraşır olduk:/
İstifa edemem çünkü aldığım maaş memur maaşı ile aynı ve işimi seviyorum bide boşta kalmak istemiyorum.
Acaba Tds okumasam mı diye bazen ikilemde kalıyorum
Anlıyorum sende haklısın. Ama boş olduğun vakitlerde kesinlikle kpssye yoğunlaşmalisin seni bilmem ama ben mesleğimi çok seviyorum hem hemşirelikten falan da gayet rahat bir meslek. Umarım atanıp mesleğimizi yapabiliriz 🙏🏻 Tds zorluyorsa dondurabilirsin bu arada
Tds de atama daha kolay olur gibi çünkü sekreter sayısı hastanelerde çok fazla paramedik aşırı şişti puanları
Sen o zaman baya bi sene mezuna bırak mışsın kaç sene?
Gerçekten yaşlanıyoruz yaa🥲
Evet maalesef puanlarimiz çok yükseldi ama belli mi olur belki tdsdeki gibi bir patlama da bizim bölümde olur inşallah diyelim tabi🥲
Evet maalesef bazı sebeplerden dolayı çok fazla mezuna bıraktım 🥲
Bide şey sorucam bana kpss çalışma arkadaşları lazımm harbiden çok iyi motive oluyorlar
Nerden bulucan ki kpss çalışma arkadaşları?
Sen telegram gruplarında falan yok musun bu kpss nin
Ha onu diyorsun. Bir süredir telegram yüklü değil bende ya ama en kısa zamanda yükleyip katılmayı düşünüyorum gruplara bende
Sen ol neden uzaklarda arıyorum😂
Ahahaha. Olabilir neden olmasın 😅
Çok mantıklı sayın paramedik kader arkadaşım kskdndn
Kajxhwuhzhs
Instagram dan ekleşelim mi ya da aklında farklı fikir varsa o da olur haber versin yeter kdndn
Instagram olur.
Kullanıcı adını yazarsan istek atıyım
huseyinniris
Tamam istek atıyorum şimdi. Kendi hesabımı kapattım ama sayfaları takip ettiğim bir hesabım var oradan atıyorum şimdi istek
Kullanıcı adı da baya orijinal miş sevdim😂
Sormaa😂😂
Paramedik