O kadar mutlu oldum ki görünce.. Böyle öğretmenlerin artması dileğiyle.. Çok güzel bir düşünce. 10 üzerinden 10.
— ——____—— (@stock9008) January 21, 2024
O kadar mutlu oldum ki görünce.. Böyle öğretmenlerin artması dileğiyle.. Çok güzel bir düşünce. 10 üzerinden 10.
— ——____—— (@stock9008) January 21, 2024
Bize böyle öğretmenler lazım. Kurucudan genç nesle mesajlar. Çocuklara saygıyı öğretmek öğretmenin asli görevlerindendir. Böyle öğretmenler olduğu sürece mutlaka başarılı bir nesil en azından bir kısmı yetişecektir. Öğretmenimin ellerinden öper. Tebriklerimi sunarım.
Öğretmenler bu tarz şeyleri eskiden de yapıyordu ama sözde Atatürkçüler o zamanlarda hiç umursamıyordu bunu. Öğretmenler hep yaptıkları şeyi yapıyorlar. Ama bizim toplum bir şey populerleşmeden hicbirseyi önemsemez. Atatürk şimdi popüler eskiden neden değildi. her şey gösteriş.
Cevap
22Cevap
Çok güzel bir davranış. kendisini tebrik ediyorum
herkes bir adim one cikmak gundem olmak meshur olmak vs adina birseyler yapiyor o zaman dogulu ya da degisik kafada baska bir ogretmende baska birsey koyar. devlette tek lik olur hersey tum memlekette ayni ve tek duzende olmali. kimse kafasina gore teori uydurmasin.
Güzel olmuşta artık sınıf öğretmenliği sidik yarışına döndü gibi geliyor bana o bunu yaptı bu bun yaptı şeklinde
Cok guzel bi davranis. Cumhuriyet, cocuklarin gelisimiyle ilerleyecek ve yetiskinler de cocuklara bunu hazirlamak zorundalar.
Bazilari kudurmus tabi sasirmiyoruz :d
Atatürk popüler diye herkes üzerinden prim kasıyor inanmıyorum böyle şeylere
O kodu okutmayanlar onu göremedikten sonra anlamı?
Ahan da şimdi hıyanet işleri başkanlığı soruşturma açar ve açığa alınır kesin...
Dinlerken tuylerim diken diken oldu yurekten tebrik ederim bu ogretmeni💝
QR kodun mesaji güzel, bu sadece öğretmenin kendini parlatması için yapılmış, egitim öğretime katkısı yok.. çünkü qr kod okutabilmek bir kazanim değil
InsAllah daha cok boyle ogretmenler goruruz recoyu oveceklerine bir seyler yapmis olan Atamizin mesajini iletsinler
Andimizi bile okutturmak istemeyen srfsizden beklenir
Tebrikler! En vatansever ve milliyetperver sizsiniz.
İşte herkes işini severek yaparsa çok güzel şeyler oluyo
Teknolojiyi kullanan öğretmen 🙂
10/10 güzel bir fikir
Bizimkiler de iyi tatiller yazar en fazla :d
Halk gelişim değil Atatürk istiyor, yaşasın.
Ya işte buna öğretmen denir
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
ne gerek var ki yaziyla iletsi
Harika düşünülmüş öğretmeni takdir ettim.
Tebrik ediyorum🩷❤️
Çok güzel çok ince düşünülmüş
Harika, çok güzel düşünmüş.💕
Bi bitmediniz kula kullardan nefret ederim
Sacma gereksiz bisey isine baksin
10 üzerinden 10
10 üzerinden 11
Okutmadım
muhteşem detaylar
Sen çok yaşa hocam👏
10/10 kesinlikle
Zekice