İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin karneleri sen Atatürk, Türk bayrağı, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı'nın çıkarılması?

İlkokul 1. ve 2. sınıfa giden çocuklara artık gelişim raporları veriliyor karne yerine. Bu gelişim raporlarının da doldurulması isteniyor. 1. Sınıflarda 8 sayfa, 2. Sınıflarda da yaklaşık 12 sayfa. Bu gelişme raporlarında da Atatürk fotoğrafı, Türk bayrağı, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı yok... Karne demek sadece eğitim hayatındaki notların haberini veren bir belge değil, eğitim hayatına, eğitim hayatına kimin sayesinde kavuştuğunu hatırlatan bir hatıradır. Atatürk demişti ki; "bir gün beni unutturmaya çalışanlar olacaktır ancak Türk gençliği buna izin vermeyecektir." Yine bir sözü vardır; "benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Ece Üner de bu olay için demişti ki; "kalbimizden sökemezler." Evet, kalbimizden asla sökemezler! Bir gün biz de bunu yapanları bu ülkenin gündeminden komple yok edeceğiz. Hatta bu ülkeden komple yok edeceğiz. Yine bir sözü vardır Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; "umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç umudumu yitirmedim." Dün de 14 Ocak Zübeyde Annemiz'in vefatının yıl dönümüydü. Allah'ım Zübeyde Annemiz'in mekânını cennet, ruhunu şad eylesin. Güzel Annemiz, İyi ki dünyaya hayırlı bir evlat, ulu bir önder getirdin. Rabbim rahmet eylesin. 🇹🇷☪️♾️🫀❤️♥️
İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin karneleri sen Atatürk, Türk bayrağı, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşının çıkarılması?
İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin karneleri sen Atatürk, Türk bayrağı, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşının çıkarılması?
İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin karneleri sen Atatürk, Türk bayrağı, Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşı'nın çıkarılması?