Güncellemeler
+1 yıl
Not halen calisiyorum ve işyerinde de boş vaktim baya oluyor genelde hem çalışıp hem ders yürütmek amacım
Okumuş olan arkadasların tavsiyelerini almaya geldim arkadaşlar ben liseden sonra üniversite hayatına girmeyi istemedim ve bir işe girip çalıştım yaşım 21 ve artık calisma hayatı ve asgari sistem beni çok yordu ve şu an sınava 5 ay kaldı çalışsam kazanabilir miyim yani bir şeyler olur mu bu süreçte bi yandan da askerligimi ertelemek istiyorum bu sene sonu tecilim biticek sizin tavsiyeleriniz nelerdir şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Meslek lisesi okudum 0 ders çalışmayla kazandım üni ama 4 senelik istemiyordum ilgimi çeken 2 senelik bölümleri yazdım geçtim iyi ki de 4 senelik yazmamışım. Hem öyle iyi bölümlere puan yetmiyordu hemde hazırlık dahil 5 sene kafayı yerdim heralde 2 sene zor dayandım
Cevap
1Cevap
Valla yalan söylemek istemem lisedeki gördüğün eğitim düzeyine bağlı ve sıfırdan başlamak zor yerinde olsam sadece tyt kasarim
Kazanılır düzenli ve istikrarlı bir şekilde çalışırsan neden olmasın olmaz diyenlere aldanma cidden adam gibi çalışırsan kazanırsın
evet. ama ortalama olur gibi.
2 senelik kazanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?