Terk edildim, hiç beklenmedik zamanda, evlilik teklifi aldıktan bir hafta sonra.
Oturup derslerime çalışmam lazım yapamıyorum çok dua ediyorum ama güç bulamıyorum. Nasıl başaracağım
Terk edildim, hiç beklenmedik zamanda, evlilik teklifi aldıktan bir hafta sonra.
Oturup derslerime çalışmam lazım yapamıyorum çok dua ediyorum ama güç bulamıyorum. Nasıl başaracağım
Çok zor kafan hep dağınık olur. Üniversite sınavı içinse üzülme. Her şeyin bir tekrarı var. Tekrar girersin. Kafan düzelmiş olur. Sen yine de elinden geleni yapmaya çalış. ben 12. Sınıfta terk edildim. O kadar kötü şeyler yaşadım ki. terk eden adam sürekli okuluma geliyordu. Onu unutmama da fırsat vermiyodu. Sınavım berbat geçti 280 bininci olmuştum. Ama sonraki sene aşk acım dindi ve 64 bine düştü sıralama. İstediğim bölümü kazandım. Bazen yaşanacaklara engel olamıyorsun. Fakat eğer ki telafi edilebilecek bir hata ise bu hatayı yapmaktan korkma. İnsan bu her şey başına gelir. Türlü türlü imtihanlardan geçer. Ve her şey geçicidir
Bence daha iyi çalışılır. En azından bir uğraşın var. Kafana takıp depresyon sebebi yaratacağına, ders çalış aktiviteler yapmayı dene. Kafandan sökülüp atılacak. Hepimizin başından geçen durumlar. Unutma 50 yıllık evli insanlar ayrılıyor. Ölüm var. Bir kere geliyorsun bu hayata. Kimse senden değerli değil.
Cevap
17Cevap
Direk çalışın işte.. aşk acısı dediğin şey geçer bir kaç güne
Aşk acısı yaşamak, odaklanmayı zorlaştırabilir ve duygusal bir dengesizlik yaratabilir. Ancak, bu zorlu dönemde ders çalışmak için aşağıdaki yönergeleri deneyebilirsiniz:
Kendi Duygularınızı Anlama: Kendinize acıma ve duygusal sürecinizi anlama izni verin. Bu süreçte duygusal sağlığınıza odaklanmak önemlidir.
Ders Çalışma Zamanlarını Belirleme: Belirli saatlerde ders çalışmaya karar verin ve bu süreleri kendinize ayırın. Belirli bir plana sadık kalmak, disiplin ve düzen sağlar.
Küçük Adımlarla Başlama: Ders çalışmaya başlamak için küçük adımlar atın. Çok uzun süreli oturumlar yerine, 25-30 dakikalık kesintisiz çalışma blokları belirleyebilir ve aralara kısa mola süreleri ekleyebilirsiniz.
Mola ve Rahatlama Teknikleri:
Öncelikle zor bir şey yaşamışsın. Yorumlarda hakaret edenlere vs. aldırma. Onlar kadına ulaşamadıkları için öfkeliler ve hınçlarını senden çıkarmaya çalışıyorlar.
Kadınlar aşk acısını ancak durumu rasyonalize ederek atlatabilirler. Nasıl oldu anlatmak ister misin? Nasıl oldu da evlilik teklifi aldıktan 1 hafta sonra terk edildin?
Geçen yıl sınav dönemimde sevgilim beni aldatmıştı, kendimi toplayamadım dikkatim dağıldı sınavım iyi geçmedi, gerçi yine boşta kalmadım iş buldum ama istediğim mevkide değil, şimdi düşünüyorum ne kadar a. p. talmışım millet kendi keyfini çatıyor olan benim zamanıma oldu yani demem oki kimseyi ipleme her zaman ireli odaklı ol
Ask acısı çekmekten çalışamıyorum. İşin şakası kafanı dağıtmak için çalışabilirsiniz. Kimse için değmez eğitim daha önemli
Eğitimim daha önemli toplamam lazım ama masaya oturmak külfet bu süreçte
Bundan sonra hiç var olmayacağını düşün ve buna göre çözüm formülleri arayışına gir, bu arayışı sürdürürken boş duramayacağını bilerek derslerine yönel.
Adam evlilik teklifi ettiğine pişman olduğu için terk etmiş. Korkmuş. Bumerang gibi gelicektir.
Oda bir ders aslında , diğeri hayat boyunca yanında olacak ve seni yükselmene vesile olacak, kariyer önemli
Küfürleri topla
Zamanla böl
Acı ile çıkar
Sonra sonuç git komşudan alll 😂
Liaede unide sinav çalışırken yasamistimmm zor valla cok zor. Qma 1 seneye gecio
bende çalışmak istiyorum ama istek gidince çok zor geri geliyo
Zevkinin pesinde kosmak yerine egitiminin pesinde kossaydin böyle olmazdi
Başarısızlık, aşktan daha acı
ara ver derim boş yere uğraşma
Psikiyatri veya psikoloğa gidebilirsin
Kafana takma zamanla geçiyor
Bunları çok arıyor musunuz
Şoookkkk... derse ver sesli oku
Ağlayarak çalış
Onu unutturacak biri güzel bir motivasyon
çalışılmıyor abi çalışılmıyor
Daha azimli olursun