Fabrika da çalışıyorum bugün şefin beni azarlaması?

10 ay bitti daha yeni işimi düzgün yapıyorum beğeniyorlar her türlü bilgisayar işini ben yapıyorum bugün şef gelmiş güldeni bi bölüm var çok hızlı çalışıyorlar oradan çağırmışlar elmas ile birlikte gitsin demiş neden demiş bizim takım lideri istiyorlar demiş bende abla orada kollarım çok ağrıyor fıtığım tutuyor yapamıyorum nolur başkası gitsin dedim tamam dedi başkasını gönderdi şef bağırdı Gülden gel diye gittim niye gitmiyorsun dedi bende kollarım ağrıyor abi dedim ben gönderdi isem mecbur gideceksin dedi tutanak tutmak zorundayım dedi ben ne yaptım ki abi dedim iş yoksa bölüm de benim suçum mu yok dedi ben diyince gideceksin çünkü seni istediler o gitmez ise bu gitmez ise ne yapacağım ben dedi daha bir sürü şey saydı herkes bize dönüp dönüp baktı ve ben saatlerce ağladım o bölüme gittim herkes sana ne oldu dedi bende yok birsey dedim yüzüm gözüm hep şişti ağlaya ağlaya o kadar zoruma gitti ki o şekilde mahcup edilmek çıkışımı verecektim de o kadar çok borcum var ki ben orada ki fabrika da ki herkesten ve her şey den nefret ettim bir abla vardı abla dedim ben o kadar ağladım gördün niye gelip bi iyi misin diye sormadın ben olsam koşa koda gelirdim dedim geldim dedi telefonla oynuyordun dedi valla bu yüzden gönül koyuyor isen sen bilirsin dedi bende seni sevdiğim için bekledim dedim neyse bu insanlara karşı nasıl davranmalıyım?

Fabrika da çalışıyorum bugün şefin beni azarlaması?