Sizce diğer dillerden daha çok öğrenilmesi kolay olan dil hangisi?

İngilizce 🇺🇸
İspanyolca 🇪🇸
Fransızca 🇫🇷
Almanca 🇩🇪
Çince 🇨🇳
İtalyanca 🇮🇹
Rusça 🇷🇺
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce diğer dillerden daha çok öğrenilmesi kolay olan dil hangisi?

Dil öğrenme deneyimi, kişisel tercihlere, motivasyona ve kişinin anadilinden hedeflediği dile olan benzerliklere bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar için belirli dilleri öğrenmek diğerlerinden daha kolay olabilir, ancak genelleme yapmak zor.
Örneğin, benzer dil aileleri arasında geçiş yapmak daha kolay olabilir. Örneğin, İngilizce konuşan biri için Almanca veya Felemenkçe gibi Almanik dilleri öğrenmek İngilizce'nin Cermen dilleri ailesine ait olmasından dolayı daha kolay olabilir. Benzer şekilde, İtalyanca konuşan birinin İspanyolca veya Fransızca öğrenmesi de daha kolay olabilir çünkü bu diller Latin kökenlidir.
Ancak bu durum herkes için geçerli olmayabilir. Motivasyon, sürekli pratik, dilin konuşulduğu ortama maruz kalma, dil öğrenme yöntemleri ve kişisel stratejiler de dil öğrenme sürecinde önemli faktörlerdir. Her dil öğrenme deneyimi benzersizdir ve herkesin kendi bireysel öğrenme tarzları vardır.
Hangi dilin öğrenilmesinin diğerlerinden daha kolay olduğunu belirleyen birçok faktör bulunmaktadır. Öğrenmek istediğiniz dili seçerken kişisel motivasyonunuz, ilgi alanlarınız ve öğrenme tarzınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.
İçlerinde en kolay öğrenilebilecek dil İspanyolca. Yazılış ve okunuşları aynı. Sadece kelimelerin eril ve dişil ön ekleri olması bize garip gelebilir.
Almanca ve Fransızca fonetik açıdan zorlayıcı, Çince ve Rusça öğrenmek için yeni bir alfabeye hakim olmak gerekiyor. İngilizce , ana dili İngilizce olanlar için bile garip bir dil. Birçok kelimenin nasıl yazıldığını veya okunduğunu bilemeyebilirsin.
Bana göre rusça hep ayrı bir yakınlık duydum rusçaya karşı çünkü kendimi ait hissettim bilmiyorum küçükkende rusça bir ninni söylerdim hep dilime dolanırdı
Cevap
30Cevap
İngilizce
Die deutsche Sprache ist einfacher als Englisch und als andere.
Çince ve rusça yazması zor diller. Konuşmayı çözersin ama o yazma kısmı... İşte sıkıntı orası..
Almanca, Rusça, İngilizce ve azıcık ucundan da İtalyanca eğitimi aldım. Bence en kolayı İngilizce öğrenmek.
Rusça dicektim şıklarda bile yok diyip gördüm ve işaretledikten sonra gördüm 🤦♂️
Çince nasıl kolay abi çok merak ediyorum o 2 kişi lütfen cevap verir misiniz?
Harbi lan sallamışlar herhalde
İngilizce'ye göre bana Rusça daha kolay gelmişti
İspanyolca daha kolay. Bizim için söylemesi de rahat.
Bana göre turkce ama seceneklerde yoktu oyuzden ingilizce
İngilizce kolay ama İngilizceyi tam öğrenirsen diğer dillerde öğrenilir bence
Doğup büyüdüğün ülkenin dili her zaman en basididir
Bence Latince eski bir dil ama bu sayede tüm avrupa dilleri öğrenilebilir Belki RUsçada kolay olabilir ama Çİnce zor
Kurmanci zazaki
Sorani
Gorani
Kürtçe Zazaca soranca goranca
İngilizce kadar basit bir dil grameri yok.
şükür edelim de dünyaya Amerika yönetiyor. Ya Çince öğrenmek zorunda kalsaydık hepimiz 😂
İngilizce en kolayıdır bildiyim. İspanyolca ve İtalyancada kolay diye biliyorum ama rusca, almanca ve fransızca zorlu dillerdir.
Almanca daha kaba bı dil olduğu için bana daha basit geldi İngilizceye göre bı tek ben mi böyle hissediyorumm
Elbette ingilizce çünkü gramer kuralları 1 en fazla 2 çeşit.
İngilizce ve almanca.
İngilizce kolay
İngilizce öğren, sonra üstüne bişey öğren.
İngilizce, evrensel dil olduğu için çok kaynak var
İngilizce biraz daha kolay
İspanyolca..💕
Faxlasitla hayatimiza girmis durumda
İngilizce dünya dili olarak bilinir
Türkçe konuşan birisi için en kolay dil arapca
İngilizce, İtalyanca ve Almanca çok kolay bence
İngilizce müthiş kolay..
İngilizce, net
ingilizceyi öğrenen hepsini söker
İngilizce ve İspanyolca
Ama ing daha kolay
İngilizce tabii ki
Aslında hepsi öğrenmek isterim dillerin
İngilizce ve Almanca. Germen dil ailesi.
İngilizce
ingilizce bence
İngilizce
İngilizce
İngilizce
İngilizce.
İtalyanca.
hersey ingilizce ve her yerde karşımıza çıkıyor
İtalyanca
Because its easy
İngilizce tabii ki
İngiliz ce