Eğitim & Kariyer Öğrenilmesi en kolay dil nedir? wofnskckxk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce öğrenmesi en kolay dil nedir? Ve neden kolay? Güncellemeler+1 yıl İNGİLİZCE HARİÇ! Öğrenilmesi en kolay dil nedir? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl ingilizcedir çünkü cümle kalıpları vskolay ayrıca muallak kelimeler az nerdeyse her şeye özel bir kelimesi var. 0 3 Yorumla wofnskckxk +1 yıl İngilizce hariç yazmıştım Yorumla PATRON79 +1 yıl alfabesini öğrenirsen arapçada kolaydır Yorumla wofnskckxk +1 yıl Teşekkürler Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternette sıralama var yazınca ilk İspanyolca İtalyanca bunlar başta geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İngilizce çunku yeryerde onund geligor 0 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almanca Yorumla wofnskckxk +1 yıl Şu an Almanca öğreniyorum zaten yarısı bitti ingilizcede biliyorum ama bir dil daha öğrenmek istiyorum hostes olmak istiyorum da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok hos ispanyolca olabilir Yorumla wofnskckxk +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim İngilizce pratik yapmak istersen enimle yapabilirsin gün içinde Türkçe değil sürekli İngilizce muhabbet ederiz Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Beş kardeş dili. 0 0 Yorumla
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ingilizce 0 2 Yorumla wofnskckxk +1 yıl Bu hariç Yorumla Pounder +1 yıl Espanol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ingilizcedir çünkü cümle kalıpları vskolay ayrıca muallak kelimeler az nerdeyse her şeye özel bir kelimesi var.
İngilizce hariç yazmıştım
alfabesini öğrenirsen arapçada kolaydır
Teşekkürler
İnternette sıralama var yazınca ilk İspanyolca İtalyanca bunlar başta geliyor
İşaret dili. Çünkü çok basit
İngilizce çunku yeryerde onund geligor
Almanca
Şu an Almanca öğreniyorum zaten yarısı bitti ingilizcede biliyorum ama bir dil daha öğrenmek istiyorum hostes olmak istiyorum da
Cok hos ispanyolca olabilir
Teşekkürler ☺️
Rica ederim İngilizce pratik yapmak istersen enimle yapabilirsin gün içinde Türkçe değil sürekli İngilizce muhabbet ederiz
Beş kardeş dili.
benim dilim hem çokta seversinnn :)
Ingilizce
Bu hariç
Espanol
İngilizce
İngilizce
Yunanca
İspanyolca
ArgocA
İngilizce