Mezun olunca illa iş bulmak zorunda mıyım?

Ben okuduğum bölümün stajlarını da unutuyorum hiçbir yer almaz beni ama ailemin beklentisi yükselecek mezun olunca napcam bilmiyorum. Evlenemem de bakre değlm. paramız yok çalışan biri meslek sahibi biri olmam lazım ama okuduğum bölümü de sevmiyorum. Akılsızım da zaten birsürü akıllı mezun varken neden beni alsınlar sınavdan çıkınca bildiğini unutan stajları unutan biriyim ne diye alsınlar işe. Kardeşim de iş yaparken öğrenirsin diye kandırmaya çalışıyo. Daha ne kadar gelişcem olmuyo işte. Öğrenemiyorum son senem son 1 dönem kaldı zaten şu 1 aylık tatil hayatımın en mutlu günleri olacak zaten. Anladınız dimi. Hem evlenemem hem sadece en fazla mezun olabilcek biriyim ben kendime hiç güvenmiyorum. Cv bile hazırlayamayacak cahillikteyim. Ailem muhafazakar. İş bulabilir miyim sizce ben öf çok mobbing yaparlar bana engelim de var zaten bir gözüm görmüyor. Stajda bile mobbing yapmışlardı. O yüzden en mutlu günlerim şu 1 aylık tatilm allahm çok şükür ya. Sizce ben iş bulabilir miyim ya da evlenınce sorun çıkar mı öf ya da tek basına yaşayan güçlü bir kadın olabilecek miyim :(

Mezun olunca illa iş bulmak zorunda mıyım?