Güncellemeler
+1 yıl
Bıtane 2 yıllık bitirdim zaten de hepsinin sürecine girip okuyasım geliyor o heyecanı 2 yıl boyunca insanlarla yaşamak öğrenmek hırs dolu tam zamanında biten 2 yıllık bir sürü bölüm okumak ve o dalın bilimlerini öğrenmek istiyorm üni okumak çok zevkli yeter ki sayısal dersi olmasın 😩😩
Güncellemeler
+1 yıl
Hiçmi garip bişi okuyan yok 😅 onları da merak ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnşaat Teknikerliği, İş Sağlığı ve Güvenliği
İkisinin dersleri neler acaba zevkli mi ne iş yapıyorlar
Zevkli dersleri var
Bir sürü var. Say say bitmez
Baktım da birinde sayısal dersler var onu sevmedim iş sağlıgı dediğin de ne bilmiyorum da hukuk yazıyo bişiler yazıyo derslerde ne olduğunu anlamadım okuyanlar var ama iş sağlıgında sayısal ders var mı
Sözel sadece o. Teorik bilgi hep
İş sağlıgı okunur ozaman da iş olanağına takıldı kafam bu sefer
Bi de ilk yardımda iyi değilim sanırım o da yazıyo
Bitirdikten sonra kursa gidip uzmanlık alman gerekli. Yoksa çok iş olanağın olmuyor.
Ben de başlayacam kursa ama bakalım işe girebilecek miyim sonucunda.
Evet o da var. Bana kolay geldi o ders. Gerçi öncesinde eğitimini almıştım. Ondan olsa gerek
Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı okuyabilirsiniz
Dersleri neler zevkli mi acaba işleri ne
Muhasebe falan var Şu an pek hatırlamıyorum İnternetten bakabilirsiniz
Oh sevmem elendi 😖😖
Üni fost dil öğrenim bakın işinize
O da doğru da dil öğrenmek yerine bikaç bilim öğrenmeye daha açtım böyle ders geçme sevinci çok hoşuma gidiyor bir alandan mezun olmak hoşuma gidiyor. bana bişiler öğrenmek için illa önüme slayt felan koymaları lazım yoksa kendi kendime çalışmam ben üşenirim. Bir süreç içinde olmam lazım. Sonuçlarını hemen görmem lazım geliştiğimin. Dil öğrenince bunu nerde test edicem tek başıma yapamam ki sınav sistemi gibi beni öğrendikçe mutlu edecek bir şey olmalı
şöyle dil öğrendiğini tam olarak öğrendiğini anlaman için sabit bir hoca bulman ya da yotube üzerinden bı hoca takip etmen gerekli onun dediklerini yaptığın sürece belli bı seviyeye geldiğini sende anliyacaksin ve A1-A2 kelimeleri bulunan kitaplar oluyo o kitapları da yalayıp yuttuktan sonra istediğin seviyeye geldiğini anlayacaksin
Evet anlaşılıyodur illaki bilmiyorum zor geliyor dil öğrenmek bana. 2 yıllık dil de var da speaking felan yaptırırlar şimdi ya bi de benm algılar garip biraz çok çalişan biriyim sadece zeki değilim. Mesela çoğu dil okuyan dizi film ile öğrenmiş insanlar olacak. Ben onlar arasında daha kelime bile yakalayamayan biri olamam çok gerideyim algılayamıyorum duysam da ne duyduğumu bilmiyorum biraz sıkıntı var o yüzden o bana göre değil gibi. Türkçe üzerinden başka bilimler öğrensem daha iyi sanki illaki geliştirir sanırım onlar da
Sende ezber sorunu var anladığım kadarıyla
Yok algı sorunu var İQ sorunu var 😀😀 duyduğumu gerçek hayatta da pek anlamam sadece slayt basına geçip okuyunca algılarım açılıyor usta olabiliyorum o konuda. O yüzden böyle devam etmek istedim zaten konuşmadan sessiz sessiz evde çalışıp geçip mezun olabileceğim 2 yıllık bölümler olsa gelişirdim ne güzel
Sadece sayısal ders olmasa ezbere razıyım illaki ezberlenir mezun olurum gelişmek istiyorum sadece
Olduğun bölümde mi gelismek mi istiyosun
Yok farklı farklı şeyler öğrenmek istiyorum bir şey beni tam 2 yıl dolunca sıkmaya baslıyor birsürü yaşanabilecek hayat olasılıgı varken birine takılı kalmak ne blm çok şey kaçırdım gibime geliyor. O yüzden 2 yıllık bir sürü bölüm okumak istiyorum 10 yıl okusam 5 tane 2 yıllık biter ama Türkiye'deki 2 yıllık bölümlere bakarsan yüzlerce. ömür yetmez belki zevkli şeyler var? Öğrenmek bitmez ki ben de bunu birsürü 2 yıllık okuyarak yapmak istiyorum ama işte zengin değiliz bi an önce bi bölümden mezun olup iş bulmak lazım. İş bulunca da okuyamam başka bölüm galiba zor olur
. Zengin bi aileden gelseydim birsürü diploma alırdım hayatta para skıntm olmaz sadece bilgiye doymaya bakardım
4 yıllık okudum
Ya 4 yıl bişeye takılı kalkmak yerine her bilimden öğrenesim geliyo neler yapıyolae o 2 yıllık sıkıştırılmıs eğitimi yaşayıp görmek istiyorum tüm seveceğim bölümlerde. 4 yıl merakım için fazla bi süre ya merak ettiğim şeyden bıkar hırsım kalmazdı ortada. Ama 2 yıl bir konuda gelişmek için yeterli oluyo
Aman okudum bitti okumaya da zamanla para lazım. Okudugum bölümün işini yapmiuom ticaret yapıom da karlı
Hiçbirini
E naptın
4 yıllık okudum 😁
Sıkmıyo mu ya hep aynı şeyler
Ben diploma için okudum. Bitti şimdi kurtardım
Ben böyle tüm sayısal ders içermeyen ya da az içeren 2 yıllıkları okumak istiyorum meslek yapmak yerine sürekli okumak istiyorum mesela 5 bölüm bitirmek istiyorum 10 yılda. Baya açım o 2 yıl dolu dolu geliyor ya çok zevkli oluyor ya bir branşta usta oluyorsun ve sıkılınca yenisine geçebilirsin böyle hissediyorum ya mantıklı mı sence bunu yapacak olanağım yok ama sürekli her şeyi okumak isterdim de param yok bi an önce iş lazım. Aileden zengin olsaydım her şeyi okumak isterdim
Neden okumak istiyorsun peki
Dedim ya 2 yıl boyunca hızlandırılmış bi eğitim veriliyor o rekâbet arkadaşlık ders geçme sevinci birsürü alandan mezun olmak mantıksız mı sence? Birçok alan bilmek güzel değil mi o zeka hepimizde var neden sadece bir öğretmen olmak için ugrasayım
Bilgi öğrenmek güzel geliyor bir de 4 yıl aynı türden şeye katlanamam ama sıkar
Sen ilmi neden öğrenmek istiyorsun?
Diploma koleksiyonu yapmak başarılarına bakmak kötü mü tek bir diplomadansa
İlim kuyudan kurtulmak için değil mi
Nasıl
Sen kuyuda mısın düzde misin
Tatlı geldi diploma sahibi olmak işte. Beynin gelişmiş oluyor hem
Satranç oyna
Yapamadıgım şeyde gelişemem
Matematik çöz demekle aynı bu. Ben sayıda ders içermeyen bölüm arıyorum kendimi tanıyorum satrançla 1 tane hücrem bile yerinden oynamaz ama bir şey ezberlesem gelişirim çünkü zekam öyle.
Bence kendine cahilsin
Ne diyon sen ya
Herkesin zekası bir değil ve zeka geliştirme yolları bir değil.
Kendine cahilsin. Belli ki zekisin korkunu yen
Neden çok aşırı zorlanarak bilgiden soğuyacagım bölümler seçeyim kolay bölümler varken. Hepsi bilgi değil mi
Kendini zorlamazsan asla kendini tanıyamazsın
İllaki zorlar tüm bölümler diye düşünüyorum kolay mı mezun olmak okul hayatını kopyayla geçenler düşünsün bunu bir de tüm bilgileri kendisinin olarak mezun olanlar var.
Sen kendinle yarış