Eğitim & Kariyer Ondokuz Mayıs üniversitesi mi anadolu üniversitese yoksa osmangazi mi psikoloji bölümü için hangisini yazmak daha mantıklı? Zetialc Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ondokuz Mayıs Anadolu Osmangazi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ondokuz Mayıs üniversitesi mi anadolu üniversitese yoksa osmangazi mi psikoloji bölümü için hangisini yazmak daha mantıklı? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Akademik tarafta hoca kalitesini bilmiyorum ama bir öğrenci için Eskişehir güzel bir şehirdir. 0 0 Yorumla
imkansiziyapmak Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bence Ondokuzmayıs herşeyi ile harika bır üniversite 0 0 Yorumla
YÜKSEKMÜHENDIS1616 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben199 mezunuyum cok guzel qnilarim pldu cok guzel bi üniversite 0 0 Yorumla
ziynet116 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Hangisinin puanı yüksekse onu yaz 0 1 Yorumla Zetialc +1 yıl anadolu ama aralarında çok fazla bir fark yok Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Anadolu yaz gitsin 0 2 Yorumla Zetialc +1 yıl bilmiyorum aklımda anadolu var ama pişman olma ihtimalim beni korkutuyor ister istemez Yorumla Şirinbaba8787 +1 yıl Hangisini seçsen pişman olacaksın😅😅😅 Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl hic biri 0 3 Yorumla Zetialc +1 yıl Hangi üniversiteyi önerirsin Yorumla Masteɾ +1 yıl Yildiz tenik Yorumla Zetialc +1 yıl Tamamdır araştıracağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Akademik tarafta hoca kalitesini bilmiyorum ama bir öğrenci için Eskişehir güzel bir şehirdir.
bence Ondokuzmayıs herşeyi ile harika bır üniversite
Ben199 mezunuyum cok guzel qnilarim pldu cok guzel bi üniversite
Hangisinin puanı yüksekse onu yaz
anadolu ama aralarında çok fazla bir fark yok
Anadolu yaz gitsin
bilmiyorum aklımda anadolu var ama pişman olma ihtimalim beni korkutuyor ister istemez
Hangisini seçsen pişman olacaksın😅😅😅
hic biri
Hangi üniversiteyi önerirsin
Yildiz tenik
Tamamdır araştıracağım
Anadolu