Ailemin iş baskıları?

18 yaşındayım daha bu sene mezun oldum üniversite kazandım fakat ailem göndermedi ve ailemin okullar biter bitmez işe gir baskıları başladı ben şu an işe girmek istemiyorum fakat annem sürekli bu konuyu açıyor ve bıktığını, bir boka yaramadığımı söylüyor. Ben gerçekten çok sıkıldım bana üniversiteye bile gitmedin diyor ama yemin ederim ki beni göndermeyen onlar iş tecrübem hiç olmadı ailemden yardım istiyorum sonra da annem gelip bana sana karışmam diyor 10 ton laf sokuyor, ağlatıyor, kırıyor sonra sana karışmam diyor evde gayet iyiyim para harcama derdinde asla olmadım gecinebiliyoruz durumumuz gayet iyi. Aileme ne desem beni asla anlamıyorlar. Bir anne kızına nasıl bir boka yaramadın der anlamıyorum. Sizde de bu durumu yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi? Her okuyamayan gönderilmeyen tekrar sınava hazırlanan birazcik evde vakit geçireyim ordan işe girerim düşüncesinde olan bir insan vardır bende onlardanım. Anlatamadıysam özür dilerim cok mutsuzum bıktım. Öleyim lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Söylemek istediğim çok şey var benim ailem birseylerden anlayan insanlar olmadikları için ne desem boş gelir onlara. 18 oldum karisma haklari yok ama her halti diyolar ben naptigimi da bilmiyorum tek yaptığım evde olmak anneme yardim etmek onun disinda hic bir sey yapmiyorum annem bana resmen ise girmedim diye mesafe koyuyor surat asiyor cidden cok sıkıldım madem ki ben yapıcaktım herseyimi neden beni okuttular bastan alip ise verselerdi bunu böyle dusunmuyolsr tek yaptiklari kirmak uzmek.
Ailemin iş baskıları?