30 yaşındayım. Bir yanım boş ver erkekleri git hakimlik sınavına çalış ilerde ailen yaşlanır hem ona bakarsın diyor. Diğer yanım yuva da kurmak lazım biraz gönül işlerine bak diyor. Sınava hazırlanırsam dikkatim dağılır çok telefon kullanmayacağım. Çok kararsızım. Hayatını yaşamak mı lazım kariyer mi lazım? Şimdi zaten atanmış bi öğretmenim maaşımı alıyorum ama aklımda acabalarla dolu düşünceler var. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşkı seç yaş ilerleyince çok kötü oluyor. Çünkü gençler ile yarışamazsın. Kariyer dediğin şey tam bir kapitalizmin insanı süründürmek için ortaya çıkardığı bir süreç. Kaç yaşına kadar sürekli uğraşacaksın? Hiç aşkına sarılmak, uyumak, beraber gezmek, akşam eve geldiğinde seni seven birisini görmek ve hissetmek isteğin yok mu? Yaşım 36 öğrendiğim 2 şey oldu. Bu ülkede eğitim ve kariyer sadece kişiyi mutlu eder. Aşık olmak için geç kalma. Her şey zamanında ve insanda güzel oluyor. Yalnızlık çekilecek bir şey değildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı durum benim içinde geçerli. 29 yaşındayım. Kariyer hedefim siber güvenlik alanında güzel bir kariyer yapmak. Ama tabii insan omzuna yaslanacak bir baş arıyor. Mesela şiir yazıyorum. O şiire konu olacak bir kaş ya da bir göz arıyor insan. Tango yapıyorum. Mesela İnsan bildiklerini öğretip, yıldönümünde güzel bir yemeğin ardından, keman eşliğinde tango yapacak birisini arıyor. Velhasıl-ı kelam, insan, yüzünden düşen bin parça değil, yüzün gülse bile, seni, gönlünden düşen bin parça diyebilecek kadar tanıyan bir hayat arkadaşı arıyor. Ben ikisini de aynı anda yürütmeye çalışıyorum. Bence en mantıklısı da bu. 23 yaşında olsak, 7 yıl kariyer yapar, ondan sonra aşka bakar derdim, ama 30'a dayandık.
10 Yorumla
+1 yılOlayı şöyle değerlendirelim öğretmenim
Bu kariyer senden ne kadar zaman alacak?
Yaş 30 demişsin iradenin çok zorlandığı yaş bayan için acaba değer mi?
Bu hayatta çocuk düşünüyormusun?
Kariyer yapıp hakime olunca çevrenin ister istemez değişeceği ve kısmen de olsa boşalacağını biliyormusun?
En önemlisi yeni çevrene ne kadar sürede adapte olacaksın ve dikkat dağınıklığın olduğunu söyledin bu meslekte çok dikkat isteyen bir meslek olup ailene kendine vakit ayıra bilecekmisin?
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar ne yaptığına bağlı.
02 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasıma kadar hep ders calıstım ama 6 senelik bir ilişkim oldu. Hukuk fakültesini bu yüzden geç kazanabildim.
- +1 yıl
Ne güzel, bence, bu size bir tecrübe olmuş olması lazım, bu yüzden kariyere odaklanabilirsiniz..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
111Cevap
30 çok büyük bir yaş değil. Benim tavsiyem önce kariyer, sonra da aşk olurdu. Bence sağlam bir çalışma ile iki yıl içinde kariyer planını gerçekleştirebilirsin. Sonra da aşka uzat ellerini. Bulamam diye düşünme. "Denedim. Olmuyor." kısmı da sadece sana özgü bir durum değil. Senin jenerasyonundakilerin büyük çoğunluğu senin kaderini paylaşıyor. Erkeklerin çoğu ya bencil. Ya da sadece uçkur peşinde. Ama düzgün bir insan yok değil. Mutlaka denk gelir birisi. Umarım istediğini elde edersin
61 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sana şöyle anlatayım benim 2 halam beraber yaşıyorlar aynı evde ikiside bekar biri kimya mühendisi diğeri bir kağıt fabrikasında 30 senedir maali müşavir çok maaşları var istediklerini alıyorlar giyiyorlar residansta yaşıyorlar dolapları ayakkabı kıyafet dolu her şeyleri var mersedeslere bmwlere biniyorlar yazlıkları vs var ama hiç aşık olmamışlar hiç birini sevmemişlee kariyerlerine odaklanmışlar ve kimseleri olmadığı için bize ve amcamlara gidip geliyorlar beraber planlar kuruyorlar tatil planı gezme planı boş oldukları her an ya bizleler ya amcamlarla yani kısacası bizden başka kimseleri yok yani biz küssek etsek kimseleri kalmayacak ve arkadaş çevreleri bile çok az 20 senelik arkwdaşları vardır 3-4 tane o kadar yanlız bi hayat sürüyorlar bilmiyorum eğer bu sana uyarsa bunu seç ama sen bilirsin karar senin
14 Yorumla
Soran+1 yılTabiki o da cok kötü bir şey. Ama şunu da söyleyeyim başarılı insanların az arkadaşı olur. Mesela senin halalarının da benim de az arkadaşımın olmasının sebebi başarılı olmamız ve çevremizde bunu istemeyen çok insanın olması. Eğer vasat biri olsaydın onlar seni kullanır arkadaş çevren çok olurdu. Yalnızlık konusunda da haklısın mesela benim ablalarım var onlar küsse veya allah korusun bir şey olsa yapayalnızım. Ne arayanım ne soranım var anne babam ve onlardan başka. Şu da varki erkek milleti de çok güvenilir değil. 30 değil de 20 yaşında durduğum için genelde çok küçükler yazıyor hiç 26 yukarısı yazmıyor o yüzden de tanışamıyorum kimseyle. Küçüklerde hep takılmak için yazıyorlar. Herşeyi bırakıp ders mi çalışsam diyorum bu yüzden.
- +1 yıl
Bence bak kariyerin olsun mesleğini yap ama arkadaş çevren olsun kız arkadaşların olsun bak bu çok önemli çevre seni yeni insanlarla tanıştırır çok kolay eşleşirsin yeni insanlarla onu ayarlarlar bunu yaparlar
- +1 yıl
Bence çevre de çok önemli ya yanlız kalmak çok korkunç bir şey çünkü ve bence kimse böyle olmamalı
- +1 yıl
İstersen bunu konuşabiliriz
Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. bir yanın kariyer girl ol diyor demek. kafan karısık. o zaman kesin bence bu yolu seciceksin gibi. diğer yan işe ask. ben ilk yolu sectim zamanında ve pişmanım belki diğer yolu secsemde oyle olabilirdi. en güzeli gizli üye gizlenmede beyaz atlı prens seni bulsun:d ve kariyerde yap 2si birden de olr yani.
2side olur. bi kız ııcın erkek idare etmek cok da zor olmamalı. hem manitada motivasyondur. ama biz ne dersek diyelim kararı sen vereceksin canım. benim fikrim bi hemcinsimin isi olsun aska yonel derim ama. hem bide ogretmenmıssın atanmıs. varya efso gelin adayı. yasında güzel. şu anda evlenilecek kızlar listesinin tephesindesin bence. tabi güzellik fizik nasıl bilmiyoruz ama bu 2 bilgiye gore puanın iyi yani:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygıdeğer hanımefendi, böyle ikilemleri hepimizin zaman zaman yaşadığı doğrudur. Ancak hayat daha doğru bir deyişle kada genellikle bizi ikilemde bırakan şıklardan birisini hep kendi eler. Biz uzun zamandır üç arkadaş olarak yazdığımız bu hesapta kimi zaman atarlı hoyrat kimi zaman sevecen dostane kimi zamanda gizemli uhrevi üsluplar takınarak herkese kendi çapımızda önerilerde bulunmaya çalıştık. Bizim görüşümüze göre içinizde doğduğunuz aile içinizden çıkacak aileden önce gelir. Büyüklerinizi yüzüstü bırakarak kuracağınız aileden hayır gelmez. Ama ailenizin hayır duasını alınca geç de olsa mutlu bir yuva kurabilirsiniz. Mert-Kadir-Mehmet "Behüv Bros" size mutluluklar diler...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*kada yerine kader olacaktı
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım , bence ikisi de olabilir diye düşünüyorum. Ben de bekarım fakat bazen tanıştığım insanlar oluyor, tamamen geri çevirmiyorum önce bi tanımaya çalışıyorum karşımdaki kişiyi acaba hayata aynı pencereden bakabilir miyiz diye. Açıkçası karşındaki insanla kafan uyuduktan sonra evliyken de eğitim/iş hayatı olabilir diye düşünüyorum ben. Şu an lisans son sınıftayım ve inanılmaz derecede yüksek lisans yapmak istiyorum. Eğer evlenirsem kesinlikle buna engel olmayacak biriyle evlenmek isterim. Kuzenim 18 yaşında evlendi , 30 yaşında üniversite okudu ve üniversiteye başladığında iki çocuğu vardı. Şu an 37 yaşında, mesleğini yapıyor. Her şey karşındaki insanın sana olan anlayışına ve saygısına bağlı
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Yaşım 43 olmak üzere. Amaç evlenmek olsaydı eğer, belki şu an torunum bile vardı! En az 10 kadını reddettim bu süreçte.. Ben mutlu olmayacaksam, partnerimi de edemem! Ki onlarca erkek tanıyorum, amaçları sadece evlenmek olan ve evlenen... Hiçbiri mutlu değil ne kadın ne de erkek... Aşk "Artık yaşın geldi evlen!" olmamalı. Hatta iki insan birbirine sırılsıklam aşık olsa bile yeterli değil. Aşk geçici arkadaşlık kalıcı. Hem aşık hem arkadaş olanlar çok şanslı.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yıltabi ki erkekleri bosvereceksin. bu arasında seçmen yapabileceğin bir şey değil zaten. sadece erkeklere odaklanmak anlamsız, ilişkiden ilişkiye geçersin ve hayatı boş geçirmiş olursun. erkeklerle ilişki meze gibi olmalı hayatında, hayatının baş aktörü degil. bence kariyer değişikliği yapmak istiyorsan kesinlikle yapmalisin
bundan 5 sene sonra da biriyle tanışıp yuva kurarsın, sorun değil o. ayrıca tamamen askiya al da demiyorum zaten..
00 Yorumla İkisi bir arada olabilecekken neden ikisinden birini seçiyorsun ki?
Kariyerini yaparken aynı anda sevgilinde olur. Hemen evlenip çocuk yapmaya kalkışmazsan sorun olmaz.
1 - 2 yıl sıkı çalışır, aynı anda hayatını da yaşarsın, sonrasında da istersen evlenip çocuk yaparsın.
Ama benim şahsi fikrim bu dünyaya çocuk getirmemek gerektiği yönünde.
00 Yorumla
+1 yılBence ikisi de değil. Kariyeri seçersen bitmek bilmez sınavlar yeniden başlayacak senin için ve yine bir sürü şeyi erteleyeceksin. Aşkı seçersen de ha diyince evlenilmiyor. Bu yüzden mutluluğunu seçip içinden geleni yap bence. Gezmeyi, öğretmeyi mi seviyorsun? Gez. Öğretmenliğe devam et, para kazanman gerekiyorsa da ek işlerde çalışırsın
00 Yorumla
+1 yılKariyerine devam et ama hayatınıda bu kadar ıskalama helede yaşıtlarının ve tecrübe sahibi olduğunu düşünenlerin hikayelerine göre hiç ıskalama. Gün gelir o kariyer seni tatmin etmez çocuk istersin veya yanında birisi olsun istersin. Kariyerini bunlar için feda etme ama hayatınıda ıskalama
00 Yorumla
+1 yılİkisiyle de uğraş, olurda denk gelirsen kendi kariyerine odaklanan bir erkeğe, bir yandan ikinizde kariyer için çabalarken diğer yandan gönüllerinizi hoş tutarsınız. Birbirinize yol arkadaşı olur ve beraber büyürsünüz ardından gelecek olan birliktelik ve evlilik çok daha sağlam temellere dayanmış olur.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılKariyer kötü bir şey değil lakin ileriki yaşlarda gelecek besile bir iz bırakmadan yaşamak 40 dan sonra senin için zor olur benim kanaatim en geç 35 e kadar evlen ve bir çocuk yap niye dersen 35 den sonra hem doğurmak hemde bakmak insan için zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl30 yaşıma kadar evimi arabamı almış bir şekilde dünyanın her yerinde yapabileceğim işimle geleceğimi kariyerimi inşaa etmekle meşgul olmak.
Dünyanın her yerinde yapabileceğim iş kısmı tamam. Geriye diğer ikisi kaldı.
Açıklamanı okudum hali hazırda bir işin var ve bu durum sana rahatlık sağlıyor. Aşk hayatınla da ilgilenmeyi seçebilirsin, hakimlikle ilgili kariyerine de devam edebilirsin.
Hangisini yapmak istiyorsun? Bu seçenek
İsteğin, ihtiyacın ve yeterliliğin mi?10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence böyle şeylerin bi yaşı ve zamanı yok, aşk arıyorum yuvamı kurayım deyince hemen birini bulamazsın, doğru kişiyi bulamazsın, evlenmek için evlenmiş olursun, kariyerine odaklan, yarının ne getireceği belli olmaz, doğru kişinin ne zaman karşına çıkacağı da
11 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mantıklı bir cevap 🤌👏👏
+1 yılya ikisine de vakit ayır. işini öncelik haline getir çünkü yaşamak için ona ihtiyacın var mecburen çalışmalıyız. Sonra da bir erkek arkadaş edin. İkisinden de ödün verme. İlle birini seçmek zorunda değilsin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYerinde olsaydım sınavı kazanma ihtimaliyle ugrasmazdim ve isim var zaten. Hee daha fazla mı para kazanmak istiyorsun o zaman daha kolay yollara yönelirdim yani hakim olmak için hakimlik sınavına hazırlanmak bana zor bir süreç gibi geliyor ama hakim olmayı çok istiyorsan kesinlikle daha fazla yaşlanmadan bunu yapmalısın. Kalbinin sesini dinle genellikle şerefsiz olan erkekler mi yoksa hakim olmak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKariyerine bak canım sen ilerde jigolo jigolo gezersin işte... Farklı dalların tadından alıp durursun. Hayırlı ol kariyerine odaklan ki birilerinin başını yakma boş yere. Kadınların çö olanı kariyere , iyi olanı eşine odaklanır ve bunu ele güne de sorma ihtiyacı hissetmez. Zaten kötü bir seçimsin kadın olarak kariyere git bari de birine sarkıntı olup hayatını bk etme adamın.
10 Yorumla
+1 yılNeden aynı anda ikisinide yapamazmışsın gibi soruyorsun? Engel ne onu anlamıyorum. Tek yapman gereken ilişkininde işininde sınırını iyi belirlemek.
20 YorumlaHangisi en çok içinde uhde kalacaksa onu yap.. İlişki illa bir noktada olur. Doğru insanla yolun kesişir elbet. Ama okumak için genç olmalı, zihni yorgun olmamalı ve hevesi varken olnalı. Nacizane fikrim..
00 Yorumla
+1 yılÖnce kariyerinize bakın kendi ayaklarınızın üzerinde duramazsanız, bir başkasının iki dudağından çıkacak laf sizin kaderinizi şekillendirir... Kendi hayatınızın kaptanı olun dümeni başkasına vermeyin asla!
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşına kadar kariyer yapmamışsa büyük sıkıntılı bir durum bence bu. Öncelik kariyer olmalı aşk bulunur kariyerin belirli yaş kriterleri var bir yaştan sonra istediğin kariyere sahip olmak zorlaşır.
00 Yorumla
+1 yılBence takılmalık sevgilin olmalı bu sürede. Sonra kariyerin olduktan sonra bakarsın işte evlenir misin evlenmez misin diye. 3 sene önce senin güni düşünüyordm. Lakin erkeklere değmez aşk meşk için bende kendimi çok üzdüm. Evlilik istedim olmadı, sevdim sevilmedim, seveni sevemedim. Takılmak öylesine zevki aski yasamak ve kariyere odaklanmak en mantıklısı. Sana gelecekten sesleniyorum :)))
00 Yorumla
+1 yılLa kizim siz türkiyede 2 ṣeyi bi arada yürütemiyor musunuz? benim kaç tane arkadaṣım hem evlendi hem okudu hemde cocuk dogurdu hatta cogu cocuklu bile okula devam ediyor.
00 Yorumla
+1 yılAtanmış bı öğretmenin eğer mesleğini sevmiyorsa aşkı biraz erteleyebilirsin ama eğer mesleğini seviyorsan bence yaşın fazla geçmeden aşkı ne kadar erken bulsan o kadar iyidir diye düşünüyorum
00 YorumlaNe güzel öğretmen olmuşsun tatilin var seni seven öğrencilerin var bir sürü boş vaktin var git gönül işlerine bak olmazsa kariyerine odaklanirsin.
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşlarındayken 22 yaşlarında bir kıza ilgi duyuyordum. detaya girmeyecem ama olmadı. meğerse kız o 1 yıl içinde en az 3 kişiyle sevgili olmuş ya da takılmış bilemiyorum artık. iyi bir bölüm mezunu biriydi. sonra bir baktım 30 yaşında evlenmiş çocuğu da olmuş. hala çalışıyor olabilir. sorunun cevabının yarısı ekonomik yarısı yaşam biçiminle alakalı.
03 Yorumla- +1 yıl
şu an kaç yaşındasın ki
- +1 yıl
@bbirmucizeolsunn 40
- +1 yıl
Vay bee zamann evlendin mi
+1 yılAyıbın en büyüğünü yaptınız ve yapmaya devam ediyorsunuz demeki her şey para benim hayatta değer verdigim şeyler daha değerli buyur buralar sizin olsun kariyeriniz de başarılar
00 Yorumlaİkisi aynı anda da olabilir. Anlayışlı bir insanla hem aşk yaşayıp hem de kariyerini sürdürebilirsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim gibileri çok üzüyorlar denendi ikisi aynı anda olmadı
Soran+1 yılHepsi mi yanlıştı hocam en az 5 kisiyle denedim bu yaşıma kadar
- +1 yıl
@Happysoul gerçekten aşık olan var mı bu zamanda yani örneğin beni sevip gözü başka kadın görmeyen erkek yüzde 50 kadar varmıdır 🙄çünkü bende 19 yaşındayim hiç sevgili yapmadım iki nedeni var ben ergenlerle ilgilenmiyorum olgun seviyorum ikinci neden olarak aldatılma korkusu çünkü ben aldatamam bikere Allah korkusu var en iyisi hiç sevgili yapmayayim diyorum ama öyle alışırsam ileride de zor olur yapamam diye düşünüyorum kafam karışıyor 🤦
- +1 yıl
@rrojin047 evet gerçekten aşık olan tabi ki var. Zaten aşık olduğunda gözü senden başkasını görmez ve sana tamamen güven verir. Yani aklında bir şüphe olmaz asla. Tamamen bu kadar karşı yaklaşmamalısın. Ne yaşarsak yaşayalım en azından hatalardan ders alıp bir şeyler öğreniyoruz. İlla ki bir gün aşık olcaksın zaten.
İçinden geldiği gibi davran hali hazırda evlilik görünmüyorsa ufukta kariyere odaklanabilirsin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılBu sorunun cevabını sen vereceksin hayat senin en çok istediğin hangisi ona karar vermen lazım sadece
10 Yorumla
+1 yılErkekler yorar seni. Evlilik daha da yorar. Gerçekten kariyer fikri varsa içinde ona mani olma derim. Evli biri olarak söylüyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılHayallerinizin peşinden gidin önce. Gördüğüm kadarıyla hakimler hakimlerle veya savcılarla evleniyorlar mutlaka karşınıza iyk biri çıkacaktır.
10 Yorumla
+1 yılaskin yasi yok. nerede ne zaman karsina cikar bilemezsin. ama kariyer hayat icin lazim.
20 Yorumla
+1 yılÖnce iş dersen sonra aşkı bulmak zorlaşıyor. Önce aşk dersen ekonomik durumun altta kalıyor
20 Yorumla
+1 yılkariyerin bi sabah kalktıgın zaman "seni artık sevmiyorum ayrılalım" demez
21 Yorumla- +1 yıl
♥️♥️♥️
+1 yılKanka hakimlige kadar noter olursun ileride daha rahat olur geçinmek ekomik şartlar falan hali hazırda hakimlerden daha fazla kazanmıyor musun
00 Yorumla25 yaşında lise mezunu geleceği olmayan bir işte çalışan biri için bi tavsiyen var mı? Maaşı iyi ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim astsubay. Subay olcak. Ama evlenme zamani. Ya kariyer ya ben. Daha ben gibi zor bulur. Yasi 31. Bence once evlilik sonra hedefler. Bende Master bitirdim. Ama doktorayi evlenince yapacam. Hayat yanliz geçmez. Evlilik yasi var kadinin
00 Yorumla
+1 yılKariyer seç. En kötü ne olabilir.
https://www.youtube.com/embed/flV25Uf9yxg00 YorumlaAnladığım kadarıyla atanmış bir öğretmensiniz bu süreç de hukuk fakültesini de bitirip hakimlik sınavını çalışıyorsunuz doğru mu anladım
00 YorumlaAşk tabiki bana sorsalar iki seçenek arasında kariyerle ömür geçmiyor maalesef. İyi kişiler çıkar inşallah karşımıza
00 Yorumla
+1 yılEvliliğinde farklı kariyer olduğu bir dönem sonsuz yaşam yok çünkü tabi ki kriter ve duygunun tam anlamıyla bulunması zor...
00 Yorumla
+1 yılGönül işleri insanın mesleğine engel değildir. Mutlu bir ilişki olsa olsa motivasyon arttırır.
01 Yorumla
+1 yılBence kariyer hocam aile kurmakda önemli dengede götürebilmek lazım işte
06 Yorumla
Soran+1 yılSanırım bu yaştan sonra zaten bekar birilerini zor bulurum gibi.
- +1 yıl
Yooo öyle düşünme yaş kaçtı bu arada hayat bu ne çıkacağı belli olmaz karşına
- +1 yıl
Hocam işin yoksa gelde ili laflayak 😀
Soran+1 yıl30 a girdim :(
- +1 yıl
Bende gircem hocam az kaldı olsun hayay su gibi gidtor rhyo edersen konuşal
- +1 yıl
Hiç biri olmadı mı bu zöaan akadae
30 yasımdayım bir yanımda yaşın geçiyor bi cocugun bile yok para cok dert degil diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da aynı şeyi dediğinden soruyorum
Bence önce kariyer yapmalısın gelecegin için önemli olan bu
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hakim olana kadar 35 olurum heralde
Soran+1 yılFlörtüm oluyor da beni üzdükleri zaman ne ders calısabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum cok hassas ve kırılgan bir kızım
+1 yılAşkta bir yere kadar yanlış aşk seni yolda bırakır ama kariyerin bırakmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Şu cümle çok doğru "yanlış aşk yarı yolda bırakır ama yanlış aşk, doğru insana da kalbinin kapılarını kapatmak o doğru insana haksızlık olur."
30 yaşında biri artık aşkı geçirip çöpe atmış olması lazım
10 YorumlaÖnce kariyer yap kocayı ne yapacan evlenirsin 1 sene canım cicim sonra da sapıtıyorlar
10 YorumlaOtuz yaş çok büyük bir yaş değilki önce kariyer sonra olursa aşk
00 Yorumla
+1 yılHepsini sırayla yap... evlenmenin yaşı yok okumuş insanlarsınız yapmayın şöyle.
06 Yorumla- +1 yıl
Sacmalamayın evlenmenin yaşı bal gibi de var ben sadece çocuk yapmak için evlenemem beraber gençlik yaşamadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var
- +1 yıl
@gitar_ist_ yok. Babaane ya da teyze tabularını benimseyen insanlara inanamıyorum
- +1 yıl
Bende bir öğretmenim diyelim ki kariyerini yaptın istediginnyere ulaştın 35 40 yaşından sonra aşık olup çocuk sahibi olabileceğini falan mı sanıyorsun
- +1 yıl
@gitar_ist_ çok klişesin
- +1 yıl
Klişe falan değilim benim görüşüm bu. İsteyen istedigi zaman evlensin beni ilgilendirmez düsüncelerimi söyledim.
- +1 yıl
Ayrıca hepsini sırayla yap diyen sensin sıraya takılmak kliselik asıl.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatını yaşa ya. Eğer belirli bir kariyere kadar geldiysen iş güç azıcık hayatına bak derim. Sonra yine bir şeyler yapmak istiyorsan yap tabii. Ama inan ki iş, güç, kariyer derken hayatta insanın elinden kayıp gidiyor ve insan keşke diyor her şeye
00 Yorumla
+1 yılValla araba eve dert anlatilmaz insan bı gün yaslanacak sonuçta çoluk çocuk sart
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 399 cevap paylaştı. İkisi de yürür aslında hakime hanım ama anlayışlı bir eş lazım size bu süreçte ve gelecekte
00 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Yanlış anlaşılmaz ise, seni ciddi anlamda tanımak istiyorum 🌹..
01 Yorumla- +1 yıl
Artık aşk yani bende 30 yaşındayım is de var
00 Yorumla
+1 yılKendini bilen biri için her şey önemlisi bence kariyer
00 Yorumla
+1 yılHem iş hem aşk hayatını dengede tutmak en iyisi 👍 ama ben aşka inanmıyorum.
00 YorumlaYaşın hiç bir önemi yok kariyer her zaman aşktan daha önde benim içinn
00 Yorumla
+1 yılHer yasta önceliğin kariyer olması gerektiğini düşünüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri