Arkadaşlar, açıkçası bu yaşıma kadar hayatımı yaşamak istedim. Eğitimime, kariyerime önem verdim, birikim de yaptım ve ister inanın ister inanmayın hiç şu zamana kadar sevgilim olmadı. Şahsen hiç de istemedim çünkü ilk kendi hayallerimi gerçekleştirmek istedim. Bu saatten sonra zor mu? Olamaz mı peki? Açıkçası, hiç aşk veya sevgili tecrübem yok. Flört de dahil çünkü gerçekten istemedim. Ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArtık şu gerçeği anlayın bu işin rakamla alakası yok senin beyin yaşıyla alakası var Yanarım yanarım da şu insanlara yalarım şu yaştan sonra şunu yapamazsın Bu yaştan sonra bunu bunu yapamazsın Allah Allah böyle bir Kur'an'ı kim koyuyor Pardon Bana yazılı bir kural gösterir misiniz anayasamızda kanunlarımızda yazili böyle bir kural var mı Benim de Yaşım 35 ve istediğim haltı yiyorum ve kimin ne dediğini de Bakmıyorum zaten o yüzden insanların şu öznel fikirlere çok fazla önemseme Ama sadece şunu söyleyebilirim belli bir yaştan sonra bak rakam vermiyorum ama belli bir yaştan sonra Sadece fikir ve düşünceler değişir o konuda hemfikirim çünkü benim de bazı düşüncelerim değişti ama benim karşı olduğunu farklı Bu yaştan sonra sulusunu yapamazsın Bu yaştan sonra bunu bunu yapamaz anda abla Bunu diyen Bana yazılı bir dayanak sunacak anlaşıldı mı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGayet normaldir. yirmili yaşlarda çok güzel bakıyor, çok güzel gülüyor, şiir yazıyor falan yetiyordu.
Yaş otuzlara otuzbeşlere giderkenne iş yapıyor (madden ve manen tatmin oluyor mu bu işten?) Daha önce hiç evlenmiş mi? (kaç tur atmış?) Evlenmişse neden boşanmış? (akıllanmış mıdır acaba?) Nerede oturuyor? (yaşadığı şehir bize dert olur mu?) Ailesi nasıl insanlar? ( bak buradan ayrı ayrı görüş çıkar) Hep böyle mi giyiniyor? Nasıl, nerelerde eğleniyor? Bik bik bik uzar gider bu liste.. Çerez tabağındaki bütün güzel çerezlerin yenildiği ve geriye sadece bayat leblebi ve çekirdeklerin kaldığı... Armudun sapı, üzümün çöpü yaşına hoş geldiniz. Gerçi banane ya, benim hayatım mı sanki. senin hayatın senin tercihlerin.00 Yorumla
Olur bulunur ama sen yum salamen gerekir eskisi gibi ilgisiz olduğunda yürümez buseferde sen kendine günün kalmaz sen il önce enmelmi yoksa segili olup yasamadigin denemleri ya da duy gularimi istiyorsun.
Neden sordun direkt evlenmeyi düşünüyorsan elektrik aldığı olur dediğim biriyle olabilir ama diyorsan ki ben yaşayamadığım duyguları geçti mi eksik kalan şeyleri yaşayıp evlenmek istiyorum işte fedakarlık gerektirecek08 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben ciddi düşünüyorum, gerçekten sevdiğim biriyle ciddi düşünüp evlenmeyi
Soran+1 yılİnşallah bakalım
- +1 yıl
Çevrendeki insanlara karşı duvarlarını biraz alçat insanlar yaklaşır bilsin sende yaklaşımına göre ilginiz çekenlerle deneyebilirsin çevrenden başlaman hiç tanımadığım bir insanla başlaman lan daha iyidir tanımadığım biri belki çok güzel senin sesini kralı çevrendeki insanlar en azından denedik olmadı olur öyle yorulmaya bilirim ancak yardımcı olabildiysem
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bakalım hayırlısı olur inşallah çok sğa olun
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşünmeniz yeterli
+1 yılHayır aslında sen kendi inandığın doğru bildiğin şeyleri yapmış sın hayallerini gerçekleştirmek adına bu gayet güzel bir şey tebrik ediyorum. Geç kalmadın endişelenme çoğu insan yetişkin olgun düşüncelerde bir insan tanımayı ister kendine yakın anlayışlı saygılı empati yapabilen bir insana denk gelirsen en güzel şey olur bu senin için umarım istediğin insanı bulursun hayatında başarılar dilerim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
91Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenmek zor olabilir insanlar için
01 Yorumla
Soran+1 yılO herkeste olur bence ya, yani şahsen kendi adıma konuşayım 20 yaşımda da olsaydım zor güvenirim ben
Şans meselesi benimde olmuyor yaş 25 yakışıklıyım ama genelde kızlar çirkin serseri sever ama ben iyi insanım iyiler sevilmez acı ama gerçek hayırlısını iste sağlık olsun inan gerisi boş ama iyi biri olsa kaçırma evlen bende isterim iyi bir kız karşıma çıksın ama olmadı olmayacak kabullendim yapacak bir şey yok kaderimse eyvallah der çekerim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılzor değil ama en azından daha sağlıklı kararlar verebilirsin kendin için ekonomik özgürlüğünü aldıktan sonra onada sıra gelir her şey zamanında güzeldir sen belki o yaştan sonra mutluğu yakalayacaksin herkesin nasibi farklı
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız bence katılıyorum
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hımm daha zor diyelim… çünkü ilişkilerde birini yakınına sokman lazım, alışkanlıklar işi zorlaştıracak, tahatsız edecek… esnek olursan aıkıntı olmaya bilir
06 Yorumla
Soran+1 yılYakınına sokmak derken nasıl?
Soran+1 yılEşimi mi? 😮
Soran+1 yılAllah ne etmesin bende de ne akıl okuyunca bir daha güldüm çok 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir aslında ama belli bir yaştan sonra insan, ilişkilere yönelik tanıma sürecinde bazen sıkılıyor. Tabi, bu herkes için olacak diye bir kaide yok.
00 Yorumla Nie zor olsun ki bende 30 yaşındayım ama şunu unutma hayat hızlı geçiyor ciddi ilişkiye başlamalısın Allah önüne iyileri cikarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin amin cümlemizin
+1 yılAşkın yaşı yoktur, rahat ol… Hayatının odağında aşk olmadığı için fark etmemişsin, bundan sonra fark edersin…
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra o güzelim beyninizi yorup ruhsal açıdan kendinizi dibe çekmeyin hanımefendi … bakın işinize gücünüze yiyin için gezin boşverin
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür çoğu yapmak istediğim şeyi by zamana kadar yaptım, gezdim, gördüm
Yani bu bir tercih. Saygı duyuyorum. Ama artık bir yuva kurmak istiyorsan bu adımı bugün burada karar ver ve at. Hiç bir şey için geç değil.
00 Yorumla
+1 yılÖnce paralı yaşam yapabilirsin sonra gerçek olarak yapabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılParalı yaşam derken
- +1 yıl
Parasıyla arkadaş hada sevgili tutup karakter öğrenip sonra sevmeyi deneye bilirisin firmamız bu iş için çalışma desteği verebilir
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
☺️🍓🍉🕯️
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yeter ki iste ama ne istediğinde önemli F. ckbodymi ciddi bi ilişki mi bunun adını koyman gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ilişki
- +1 yıl
Ciddi ilişki istiyorsan bunu karşındaki kişiyede yansıtmalısın Yani tanışma evresi sonrası ona ciddi bir şey istedigini söylemelisin
Soran+1 yılBunu nasıl diyeceğim ki
- +1 yıl
Sevgilin yok mu yani
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılCiddi bir şey istediğimi nasıl yansıtacağıö
- +1 yıl
Özelden yaz
- +1 yıl
Önce sevgili yapmalısın😉
- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey kaçırmış değilsin. Hatta iyi de yapmışsın. Geç kalmış da değilsin. Zamana bırak. Radarlari açmayı da unutma.
00 Yorumla Alakasız ben kimler tanıyorum 40 50 den sonra hayatının kisilerini tanıyıp mutlu olan.
enerjiyi önemli buluyorum. 30 yaşında icin geçmesin 😀00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yılBende de durum aynı fakat çıktığım oldu.
Kariyer dedim is aş dedim bu yasa geldim ama evlilik olmadı00 Yorumla
+1 yılDaha kolay çümki insanların kişilikleri bu yaşta oturmuş oluyor. Tanımanız dsha rahat. İyi ise iyidir kötü ise kötü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBende hep öyle yaptım 30 dan sonra herkes sana kimseyi beğenmeyen burnundan kıl aldırmayan biri gibi bakıyor.
00 Yorumla
+1 yılOhhhooo senin milyon tane taliplin olur. Çirkin bile olsan
02 Yorumla
Soran+1 yılAa, ilk defa böyle yazan biri gördüm. Nedendir peki? 😂
- +1 yıl
Şimdiki erkekler materyalist. Birikimin varmış.
Birde şimdiye kadar erkek arkadaşın olmamış.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zor, bundan sonrası için sevgililik değil, evlilik düşünmen gerekir.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten konuyu oraya çekiyorum aslında, takılma amaçlı değil
- +1 yıl
İşte ben de onu söylüyorum, tanıştığın kişiyle sevgili olmadan direkt evlen. Sevgililik en güzel 20'li yaşlarda yaşanıyor çünkü. O zamanlarda hem gençsin hem de güzelsin. Daha bir tatlı oluyor o zamanlar.
Soran+1 yılDirekt derken de az biraz tanıyayım ya. Sonra ne olduğunu belli olmaz, başımı belaya sokar 😬😂 Aa, 30da güzel olamaz mıyım artık? 😂
- +1 yıl
Elbette iyice tanımadan evlen demiyorum, tanımadan olmaz o iş zaten. 30'unda da güzel olabilirsin elbette, benim demek istediğim başka bir şey. Yani gençliğin, genç olmanın verdiği güzellikten bahsediyorum ben, o güzellik apayrı bir şey. Anlatabiliyor muyum? Aşk, sevgi o zamanlarda çok güzel yaşanıyor emin ol. Evlendikten sonra da yaşayacaksın bunları elbette ama umarım demek istediğimi anlamışsındır.
Soran+1 yılAnladım anladım, çok teşekkür ederim. Haklısınız, 20li yaşlar ayrı güzel gerçekten. Ama işte o zamanlar kendimi üzüp mahvedip sonra eğitimimi mahvetmek istemedim. Ama katılıyorum çok haklısınız
- +1 yıl
Rica ederim. Her şey gönlünce olsun 😊
Soran+1 yılTeşekkürler, cümlemizin
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok Şey kaçırmışsın. En kısa sürede bulman dileğiyle
08 Yorumla
Soran+1 yılNe kaçırmışım?
- +1 yıl
Sevgi aşk
Soran+1 yılNiye, artık niye olmasın 😂
- +1 yıl
Olur tabikide ama önceden yaşadıklarınla olgunlaşır. Şimdiki yaşadıklarınla doğru kararlar verirdin
Soran+1 yılAma yaş gereği bence hala olgun bir şekilde karar verebilirim bence
- +1 yıl
Peki. Mutluluklar dilerim
Soran+1 yılTeşekkürler size de
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBunun bir yaşı yoktur ama belli zaman sonra mantık daha ağır basıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyi aslında, sonradan mahvolmaktansa
- +1 yıl
Kesinlikle
Sevgili işleri her zaman zor. Kadınlar evlenem gözü ile sevgili olduğu için 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Hayır neden zor olsun ki bu tamamen sana bağlı bişey bir de karşındakine
00 YorumlaKendine egemen olan arzuyla değil tercihle davranır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynı durum bendede var ama birikim hayatı yasama ve meslek yok bosa okuduk
00 Yorumla
+1 yılSanırım zor oluyor. Daha seçici daha olgun oluyor insan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil herkesin erken yaşta sevgilisi olacak diye bir şeyi yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok da zor degil sadece dogru olanu bulmak her zaman oldugu gibi yaşa bakmıyor. hep zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok zorlanırsın
Senı kullandığını bile anlamazsın
Ya da direk görücü usulü evlilik mantık evliliği
Mesleğin nedir07 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum
Ayrıca ne alakası var? Ben sevgililik derken takılma anlamında değil, sonucunda evliliğe bağlanma anlamında diyorum. Niye ya 30 yaşında hayat mı bitiyor ki 😂 neden görücü usulü olsun tek
Cevap sahibi+1 yılBranşınız nedir?
Cevap sahibi+1 yılDuygu işleri biraz tecrube işi
Uzak olma sebebini anlıyorum bu tür işlere ama şimdiki internler cok aktif bizden sonraki jenerasyon maşallahı var😂
Soran+1 yılGenel cerrah. Açıkçası ben çok bulaşmak istemedim, eğitime daha önem verdim. Bakalım hayırlısı olsun olmasa da olur çok da beni bağlamaz
Cevap sahibi+1 yılMutlaka
Zormuş mesleğin gerçekten nöbetler falan Allah kolaylık versin
Ben de psikiyatrım
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama çok seviyorum mesleğimi. Sizin meslek de zor, kolay gelsin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
+1 yılNeden olmasın Tabii ki olur Yeter ki sen iste en güzel yaştasın şu anda kimse yok mu
00 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın emin ol ama artık zaman gelmiş başını bağla artık hayirlisi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 633 cevap paylaştı. İnsan bir saatten sonra beğenmiyor ve çok seçici oluyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zor olduğunu düşünme. şu an benimde yok. Her zaman, her yaşta birisi çıkabilşr karşına
00 Yorumla
+1 yılyaşadıklarını gördükten sonra artık çok daha zor seçim yapacaksınız..
01 Yorumla
Soran+1 yılTabii ki ama kim benim yaşımda olursa aynısını düşünür
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet mutlaka çok zorlanacagin kısımlar olacaktır. Ya bunun bilincinde olup anlayacak biriyle başla ya da bir şekilde biraz tecrübe edin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğitimin ve mesleğin nedir
Umarım cevap verirsin03 Yorumla
Soran+1 yılDoktorum
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirdesin
Giyim tarzını nasıldir
Düşünce yapın nedir
Tanışmaya acık mısın
Cevap sahibi+1 yılCevap vermeye tenezzül etmezsen
Nasıl bulacaksın aradığını?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasın?
Siz en doğrusunu yapmışsınız.
Ben de o dertteyim, önce sağlam gelecektir.
Allah kalbinize göre versin.00 Yorumla
+1 yılTecrübe gözüyle bakma :) KPSS ya da bi iş mülakatı değil bu işler :) Tamamen samimiyet ve rahat olmakla alakalı. Şimdiden bu tarz düşüncelere girersen işin çok zor ki mantık kadınısın.. Biraz rahat olman gerek :)
00 YorumlaValla bu zamana kadar bende senin gibi düşündüm ve yaş geldi 28 e ama bu yaştan sonrada seçici oluyorsun be flört falan filan olmuyor ciddi düşünecek birini bulmak istiyorsun buda hem yoruyor hem de güven problemini aşman zor oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNiye zor olsun bizim oradaki 37 yaşındaki dul karıların bile sevgilisi var
07 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Cevap sahibi+1 yılBir de bir gör askim canim cicim hayatımli konuşuyorlar 1 ay sonra erkek sutluyir bunları
Cevap sahibi+1 yılBenim de olmadı arkadaş olalım mi hal hatır sorarız
Soran+1 yılEvleniyorlar mı bari
Cevap sahibi+1 yılYok be ne evlenmesi erkek bunları kullanıyor
Soran+1 yılOnlara da yazık aslında, genç erkeklerdir bir de para ve cinsellik için
Cevap sahibi+1 yılOyle işte sana bir şey dedim ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat hwrkese farkli kaderler yasatiyor.. 33um bende memnun bir iliski yasayamadim, yalnizim.
Senin partnerinden beklentilerin nsdir?011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum, beklentilerin ve anlattiklarinla yasinin insanisin, ne guzel. Bahsettiginkadar kariyer ve maddi birikimden yana ilerlememis olsamda hayat sartlari, cok badireler, zorluklar atlattik bugunumuze sukur..
Nerdensin peki sen, ogretmen misin acaba meslegin nedir?
Cevap sahibi+1 yılKeske insanlar arasinda para, kariyer, maas, metasal kaygilar, kiyaslardan haric konusulacak daha oncelikli konular olabilse..
Doktor bir kadinla iliski, toplum ve/veya bireyler olceginde varligi ve duzenli kariyeri olmayan bir adam karsisinda cok abuk algilanacagija eminim.
Cevap sahibi+1 yılBu cok absurt bir ongoru degil mi?
Ornek, asgari ucretle calisan partnerinle susi yemek istediginizde gocunmaz mi veya clube eglenmeye rahat rahat gidebilir misiniz sence veya o ev almak icin hayati boyunca para biriktirecekken sen prestijli bir genel cerrah belki saglam bir kanser operasyonuna girersen onun hayat boyunca kazandigi parayi alacagin gercegi aradaki fark, diyalogu ve iliskinizi orselemez mi sencr?
Ya dusunsene,
+ Ahmet tatile gidelim.
- Tamam Ayse, pansiyonda yer ayirtabilirim. Bikac gun kacariz madem...
Bu gercek, genel cerrah bir hoca hanimin hayati icin ne kadar surdurulebilir olur.
Evet para bir arac ama hayati ve standartlarimizi yasamak icin gereken paranin sonundaki sifir farklarini nasil telafi edebilir iki insan?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum diyorsun ama onceki yorumunda, maddi durumu fark etmez diyerek kendi yorumunu yaptin.
Yasin 20 ve 40, doktor veya isci olmasi fark etmiyor. Emin olmadigimiz konularda kesin konusmamak gerekiyor. Aradaki hayat standartlar farkinin telafisi ve sana bahsettigim orneklemlerdeki diyaloglarin cevabini bilmiyorsan, net yanitin yoksa,
"
eğer ben sevdiysem, beğendiysem, benim kalbimin ritmini değiştiriyorsa ve özellikle iyi bir insansa ister sıradan bir yerden mezun olsun isterse serbest çalışsın " gibi genellemeler yapmamak gerekiyor olabilir.
Sana ulasabilir miyim?
Cevap sahibi+1 yılHatalar da biz insanlar icin.
Fikirlerimizde yanlis, eksik pekala olabilir. Hayati, bizi degistiren seylerin farkina varilabilir.
Bahsettigim ornek senaryolarin reel yanitlarini alamadim. Eminim siz de bu gibi daha detayli soru (n) lari dusunurseniz bazi noktalarda cikmazlariniz olacaktir.
Bahsettiginiz vizyon veya " Ben akıllı, bilgili oturaklı insan seviyorum." betimlemeleriniz hangileri hayat standart farklarini ne sekilde tolere edebilir. Anlayabilmis drgilim.
Meraken sizi sordum, yanitiniz da ilgimi cekiyor. Fakat bahsettigim gibi farkli hayat standartlarina ait sizinde gorunuz tam olmadigi kanaatindeyim.
Bu kadar belirsizlikte, bulutlar uzerinden dunyayi yasamak fikirlerinizle size ulasma imkani vermediginiz icin sagolun.
Cevap sahibi+1 yılEvet hakkaniyetle dogruyu, yanlisi veya yermeyi ovmeyi hakki vermek isterim, hepsi birlikte..
Sormak veya soylemek istediklerim aslinda 2 mesaj oncesindeki olasi senaryolar ve fikirlerin idi.
Oradaki yorum ve sorularimi okursan, reel senaryolara ait reel cevaplar verebilirsin.
Vizyon, beklenti veya bakis acisi senin hayat standaetlarinla maddi olarak daha dusuk birisyle nasil uyusacak.
Istersen dedigim gibi onceki yorumlarda farkli hayat sartlari/standartlarindaki iki insanin farkli aliskanliklarina ragmen ayni aktiviteleri birlikte nasil iliski yurutecegi sorusuna bakabilirsin, bunu merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılYardimci olur mu, goremedin galiba. Ucuncuye hatirlattim ama paylasayim sana.
"Ornek, asgari ucretle calisan partnerinle susi yemek istediginizde gocunmaz mi veya clube eglenmeye rahat rahat gidebilir misiniz sence veya o ev almak icin hayati boyunca para biriktirecekken sen prestijli bir genel cerrah belki saglam bir kanser operasyonuna girersen onun hayat boyunca kazandigi parayi alacagin gercegi aradaki fark, diyalogu ve iliskinizi orselemez mi sencr?
Ya dusunsene,
+ Ahmet tatile gidelim.
- Tamam Ayse, pansiyonda yer ayirtabilirim. Bikac gun kacariz madem...
Bu gercek, genel cerrah bir hoca hanimin hayati icin ne kadar surdurulebilir olur."
Cevap sahibi+1 yılBen fikrimi konusmak istemiyorum. Yeri gelirse bende paylasirim muhakkak.
Genc, hayatinda iliski arzulayan basarili bir doktorun sozleriyle "ne istedigini bilen" yas ve olgunluktaki kadinin fikirini meraken zize sordum, evet.
Aslinda sizi tanimak icin sordum..
Cevap sahibi+1 yılSizinle sohbet istiyorum. Sonunun ne olacagi onemli degil, fikirlerinizi dinlemek adina soyledim.
Dusunurseniz soruyu begenen benim, yazarsaniz memnun olurum.
Olmasa da tesekkurler, sevdiklerinizle saglikli huzurlu iyi bayramlar.
Cevap sahibi+1 yılEst. kusur degil. Ama acik sozluyum evvelen de yazdigim gibi merak da ettim.
Nedirbu gizli kalmak kaygisi?
Burada zaten kimligimizle girip cikilmiyor, sahsi bilgilerin yer almadigi bir sitede yaziyoruz. Sorunun nedir tam olarak
Cevap sahibi+1 yılBenimle zaten alakasi olmaz, benim kimseyle diyalogum olmadi. Sohbet ettigim insanlara da sorularinda yardim veya sohbet icin konusuyorum.
Benimle alakal (s) i olmayan ve beni ilgilendirmeuen seylerin faturasindan neden baskasina kestiginizi de bundan sebep reddettigini v. s. dusunmek/sorgulamak istemiyorum.
Tuhaf hayatlardasiniz, anlayamiyorum..
+1 yılKasma bu kadar yaa bir sürü kişi olacak yani rahat ol ve sıraya diz onları arasından sec
00 YorumlaAsıl bu yaşta güzel oluyor triple gelemem gidemem yapamamla uğraşmıyorsun :)
00 YorumlaYa ben de hayallerimi gerçekleştirmek istedim ama yalnız değil. Yalnız mutluluğu düşünmek bana garip geliyor 🙄 Hayatı akışına bırakmak lazım
00 Yorumla
+1 yılValla ben de senin gibi bir hayat istiyorum.
Kendi hayallerimi yapabileceğim bir hayat.015 Yorumla
Soran+1 yılBakın şöyle söyleyeyim çok mutluyum böyle yaptığıma, kariyerim, işim, param çok şükür çok iyi. Çok güzel yerler gördüm, gezdim, adrenalinler yaşadım harikaydı kısaca. Ama itşe bu sıralar bu soru takıldı aklıma. Olmasa da olur fakat yani insan merak ediyor, gönlünce olsun her şey. Çok çalış, sonrasında çok rahat ediyorsun
- +1 yıl
Ben şu an katip olarak calisiyorum.
Yasim da 21. Tavsiyeleriniz neler?
Soran+1 yılTek tavsiyem bak yine olsa kendimde de ötle yapacağım bir şey, belli bir yaşa kadar çok aşka bulaşma çünlü gerçekten kafa bulandırıyor. Bilimsel olarak da kanıtlı bir şey. Kendini mesleğinde geliştirmeye çok bak, kendini sevdir. Tersleyici olma, görevlerini zamanında yap ve en önemlisi dil geliştir. En önemlisi cidden bu mümkünse 2. dilden ayrı başka bir daha öğren. Ve gezenildiğin kadar gez
- +1 yıl
Ben kâtip olarak kalmak istemiyorum eğitim olarak napabilirim?
Hukuk falan mi mantikli yurt disi mi dusuneyim sizce?
Soran+1 yılAçıkçası ben lisede bölüm seçerken eşit ağırlık sayısal arasında çok kalmıştım ama sayısal seçtim. Eşit ağırlık seçmeme nedenim yurt dışı daha kısıtlı diye. Hukuk fakültesini sıradan bir yerde okursan ya yine yurt dışına çıkarsın ama çok çalışmak gerke. Ve Türk hukuku örnek veriyorum, yurt dışında geçerli olmaz yani öyle diplomayla gidip avukat olamazsın yurt dışında. Onun aşamaları var zannedersem. Bak istiyorsan hukuk oku, dil yap bir de yüksek lisans yurt dışında burslu ve orada da uluslararası bir kuruma katılırsa kurtuldun. Valla bunlar imkansız şeyler değil ciddi söylüyorum, ama çok çalışmak gerek. Ama ciddiyim yapılmayacak şeyler DĞEİL
- +1 yıl
Ama adliyede calisan bir katibim de ayni zamanda.
Ve aciktan uluslararası ilişkiler okuyorum.
Bu sene yks icin calisacam ama benim mat pek kuvvetli degil nasil yapacam bilmiyorum.
Kitaplari falan aldim. Ramazandan once calisiyordum, calismaya devam edecegim. Ama olmazsa napcam fikrim yok yani hukuk gelmezse.
Soran+1 yılİnternette geçen bir tane matematik kanalına denk geldim. Çok da iyi anlatıyordu az bakayım dedim yeğenim için bakıyordum, Mehmet hocaydı adamın aıd ama kanalı bilemiyorum. Youtube un çok faydası var tavşsye ederim matematik adına. Ve sana bir şey diyeyim, bir abla tavsiyesi, matematikten çok soru çözersen kolaydan zora halledemeyeceğin hiçbir şey kalmaz. Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Beni eksiyelen kimmiş merak ettim.
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Aşka bulaşma kafa bulandiriyor diyorsun ya evet doğru ama karsi cinse de yonelim oluyor ister istemez.
Mesela tanisikligin oldugu bir kizin yaptigi goz kirpmasi falan bile akilda etki edebiliyor.
Bende olmuyor değil şahsen. Kapılmamaya calisiyorum.
Soran+1 yılEvet, hormonal etkileri çok var. Haklısın, ama dediğim gibi kaptırsan bile dozunda olması olayın tadını bozmayacaktır.
- +1 yıl
Kız arkadaşım olsa bile insanlar kalitesiz ilişki yaşadığı için istemiyorum öyle olacaksa.
Sürekli trip, ayrılmalı barışmalı, kendi mutlu olamadığı gibi karşı tarafı da mutsuz eden kişiler...
Daha sonra sahte hesaplarla karşı tarafı denemektir, entrikadır şudur budur...
Yok efendim erkek kızın peşinden koşar bilmem ne falan.
Sevmediğim bir sürü durum ve düşünce var. İsyan ettiğim yani. Kızlarla bu noktada anlaşabilecek biri değilim sanırım.
Soran+1 yılBence belli olmaz, kimin karşına kimin çıkacağı hiç belli olmaz. O bahsettiğiniz kişiler zaten daha ergenlikten çıkamamış kişiler oluyor. Aklıma başında olanlarka karşılaşırsınız inşallah
- +1 yıl
Ya bu arada rica etsem profilimdeki gözlüğün bana yakışıp yakışmadığını yorumlar mısın ablacım?
Kaşımı kapatma durumu falan nasıl görünüyor iyi mi sizce? Böyle iyi mi, tam kapatsa mı iyi olurdu?
Yorumlar mısın?
Soran+1 yılBence yakışmış hoş duruyor, sadece bir tık daha dik dursan daha güzel olabilir
+1 yılEn güzel zamanları kaçırmışsın.. Bu saatten sonra olsada tat vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden vermesin
- +1 yıl
Çünki beni tanımadan yaşadın o zamanlarını 😂 işin doğrusu bütün duyguların en yoğun yaşandığı zamanlardı 17 25 yaşlar
Soran+1 yıl😂😂 Doğru sizin gibi insanı tanımamak kötü oldu. Olsun beee, belki bizden de geçmemiştir,😂
Olur ama karsi tarafta mantik evliligi icin dusunur meslegin nedir
06 Yorumla
Soran+1 yılNiye mantık için olsun? Doktorum
Soran+1 yılKadınlar da o zaman o yaşta aşık olmaz, niye erkek ayrı kadın ayrı mı
Soran+1 yılBakalım hayırlısı olsun, olmasa da olur valla beni bağlamaz çok
+1 yılZor değil bence tam yaşındasın kendinden gençlerle ilgileniyorsan tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil
Soran+1 yılİlgilenmiyorum gençlerle
+1 yılBende aynı durumdayım yanlz benim yaş 38 olmak üzere her zaman sevgili yapabilirsin yanlız secenekler azalıyor haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılOlur neden olmasın her şey nasip kısmet niyet Salih olsun çıkar biri merak etme
00 Yorumla
+1 yılHiçte zor değil bence hele kariyer sahibi bi kadınsan
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin zamanı var, acele etmemen iyi olmuş. Bence pekte zorlanmazsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZor değil de ya gereksiz ya da çok bilindik oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Seni anlayacak birini bulmak zor
032 Yorumla
Soran+1 yılNiçin, ne sıkıntım var 😁
Soran+1 yılAçıkçası ama dediğiniz örnekler iyi şeyler değil mi? Mesela tam anlaşabileceğim birini 30da bulmayı, hiç anlaşamaıdığım ama sırf sevdiğimden ayrılamadığım 20 yaşımdaki aşkıma tercih ederim
Soran+1 yılÖyle ama yani ben.. Genç yaşlarımdan itibaren büyük erkekleri daha çok seviyorum.. 😂
Soran+1 yılYani benim için çok sorun değil yani 30 yaş farkı olmasın ama 10 da olabilir
Soran+1 yılE peki mesela bir şey merak ettim 25 yaşındaki bir kız için zor mu peki sevgili bulması? Yani 25 26
Soran+1 yılHaklısınız evet, gerçekten yalan değil gençliğin verdiği şey çok farklı. Özellikle 20lerin. Mesela 22 23 daha çocuksu kalıyor ama 24 25 26 tam ideal ve mantıklı karar verebilecek bir yaş
Soran+1 yılGönlünüzce olsun inşallah bence sizin için de geç değil. Özle olmaz ise zamanınızda çok sevdiğinizi biri oldu mu? Olduysa da neden evlenemediniz
Soran+1 yılOlsun hayırlısı olsun inşallah, inşallah karşınıza ötle bir kişi çıkar ki eski bir kez bile aklınıza gelmez
Soran+1 yılÖncelikle güvenebileceğim ve sadakatli biri. Güven sorunum var biraz. Bu arada umarım karşınıza güzel kişiler çıkar inşallah
Soran+1 yılAmin, çok teşekkür ederim. Efendi ve oturaklı olsun da istiyorum 😂
Soran+1 yılBence de, yerini bilmeli insan. Erkek kız fark etmez. Ailem yanında laubali çocuksu davranan bir kişiyi asla istemem. Veya yerini bilmeyen, kaba, çocuksu, şımarık.
Soran+1 yılHer şey yerinde olmalı
Soran+1 yılDoktorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim, genel cerrah
Soran+1 yılSağ olasın teşekkür ederim. Bakın bir insana aşık olmadım fakat işime resmen aşığım 😂
Soran+1 yılŞahsen ben çok seviyorum, tabii böyle kayıplar çok zor oluyor ama ben çok seviyorum. İnsan vücudu o kadar garip bir şey ki her geçen gün daha da hayret ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılPişmanlık mı var? Sevgili işleri kişiye kalmıştır
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla yok hatta yine olsa yine böyle yaparım
- +1 yıl
Eee o zaman niye geç kaldım psikolojisine kapıldın ki
Soran+1 yılKapılmasın sadece merak ettim
- +1 yıl
İstersen sevgili de yaparsın eş de. Yeter ki srn iste
Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Yaş grubu ilerledikçe bulmak zorlaşıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi peki? Sonuçta 80 yaşında değilim ya😂 kaçta olması gerekiyordu?
Soran+1 yılAslında seçmek, seçilmek kötü değil. Sonuçta iki taraf da istediği şeyleri alıyor gibi. Yani uyumlu olacağın insanı
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sahibi olmayı düşünüyorsan evlilik düşün derim
022 Yorumla
Soran+1 yılZaten o anlamda demiştim aslında, sevgili derken yani eş adayı anlamında. Ama severek, görücü olarak değil.
Cevap sahibi+1 yılGeç değil bence normal yaş
Cevap sahibi+1 yılNiyeti ciddi biriyle tanışman gerek
Soran+1 yılYani benim gibi biriyle işte, ben de takılma anlamında sevgili olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle çok zor o yaşlarda bi kadınla ilişki olmamış adam bulamazsın
Soran+1 yılBelli olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılo yaşlarda adam beceriksiz olduğu için hiç ilişkisi olmamıştır sen de öyle adam istemezsin kendini uzak tutan adam yoktur
Soran+1 yılBelki benim gibi o da kariyere önem vermiştir
Cevap sahibi+1 yılhedefin sadece öyle birini bulmak olmasın çıkmayabilir öyle biri
Soran+1 yılBelli olmaz ayrıca da olmazsa da olmasın sorun değil beni bağlamıyor pek
Cevap sahibi+1 yıliyi adam olsun geçmişine takılmam diyorsan olur
Soran+1 yılAçıkçası ben, bana benzeyen birinin imkansız olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılİmkansız değil ama öyle biri az bulunur saplantı yapma bunu geri kafalılık gibi oluyor çünkü illede bişey yaşamayan adam araman
Soran+1 yılE peki mesela bir şey merak ettim 25 yaşındaki bir kız için zor mu peki sevgili bulması? Yani 25 26
Cevap sahibi+1 yılZor değil bence
Soran+1 yılYani benle kıyaslayınca onlara kolay değil mi 😂 doğrudur valla 25 yaşlar sn güzelleri
Cevap sahibi+1 yılEn azından biraz laylaylom geçebilir işte flört eder gezer falan ama senin de bunun için fazla zamanın yok gibi artık
Soran+1 yılHayırlısı bakalım, bir şey sormak istiyorum. E o zaman size göre bir kadının sevgilisi olması için en iyi yaş ne? Yani sizce
Cevap sahibi+1 yıl20 li yaşların başı
Soran+1 yılÇok erken bana göre şahsen
Cevap sahibi+1 yılbenim o yaşta olmuştu kızı erkeği yok pek :D
Soran+1 yılYok olabilir canım ona bir şey demiyorum ama 20 yaş çok taze, ben şimdi kızlara erkeklere çok üzülüyorum o tazecik duygularını kalplerini acıyla yasla karamsarlaştırıyorlar
Geç kalmışsın bana göre
012 Yorumla
Soran+1 yılKaçta evlenmem gerekiyordu, 18 mi 😂
Soran+1 yılDediğim gibi, eğitim aldıktan sonra biraz gezmek eğlenmek istedim. Aklımda brii olursa bunları kolayca yapamayacağımdan istemedim. Rahat olmak istedim
Soran+1 yıl😂😂
Soran+1 yıl29 ama 30 a az kaldı
Soran+1 yılGenç olmasını istemiyorum açıkçası. Yani benle yaşıt da olabilir veya biraz daha büyük.
Soran+1 yılYani bilemiyorum ama zannetmiyorum
+1 yıl30 dan sonra sevgili bakmak tam bir aptallik
00 Yorumla
+1 yılBen de 30 yaşımdayım. Hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor biraz ama imkansız değil
00 Yorumla - Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026