Gizli Üye(30-35)+1 yılRessam olmak istedim çok güzel yeteneğim vardı, dinen hayvan insan çizimi haram diye hocalar vetfa verince babamda sağolsun bırak okulunu okumama direk lise 1 den aldı beni 2009 dan beri torna atolyesindeyim 2014 de şirket sahibi oldum şu an tornacı şirketim var 31 yaşındayım bu süreçte açıktan lise bitirip 1 iş güvenlik bölümü bitirip uzmanlık ünvanını aldım, 1 de bilgisayar mühendisliği bitirdim,
şimdi yeri geliyor kendi ürünlerimi elle çiziyorum yeri geliyor pc de çiziyorum.
Şirketin bilgisayar tamirlerini kendim yapıyorum, internet sitesini kendim tasarlıyorum.
Kendi iş güvenliğimi sağlıyorum.
48 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim hayata karşı pes etmemek gerek bir kapı kapanıyorsa çaba göstermek lazım öte yandan başarırsan 1 kapıdan vazgeçerken 3 kapı açılabilir. Azim, emek, alınteri gerisi Allahtan
Cevap sahibi+1 yılmaalesef şu an da resmi deniyecek oraya vakit ayırıcak bir zamanım yok maalesef, şirket ve çocuklarım her şeyi bastırıyor ama şu vardırki çocuklqrımın bir yetenekleri varsa nr olursa olsun yeteneklerinin peşine gitmesini sağlıcam sağlamaya çalışacağım
Cevap sahibi+1 yıl@Lauraemy yazılmıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Lauraemy istek attım.
En İyi Cevaplar
- Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılİlkokulda ve öncesinde ne olacağım dediğimi hatırlamıyorum. 12 yaşında orta okul 2. Sınıftayken elektronikçi olacağım dedim.
1987’de elektroniğe ilk adımı attım ve halen de hayatımı elektronikten kazanıyorum. Yani ne dediysem o olmuşum.12 Yorumla- +1 yıl
Çok değil hiç sapmadım.
+1 yılSes sanatçısı ve özel kuvvet askeri, Allah var sesim güzeldir ve özel kuvvet askerlerinin hemen hemen yaptıkları herşeyi yapabiliyorum... Tabi sonrasında bilgisayarla tanışınca kariyerimi bunun üzerine kurmaya karar verdim
211 Yorumla- +1 yıl
Bende de öyle oldu 😏 ama hala bir tarafım özel kuvvet askeri gibi...
- +1 yıl
😊 teşekkür ederim
- +1 yıl
@elestirbeni farketmez için illa böyle yazmam mı lazımdı hayır bir de o kadar yorumu cüncelliyosun ama bana yine tepki yok anca bunları diyince
Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Ne olmak istediğimi bilmiyordum çünkü bazı çocuklar küçükken hayal bile kuramazlar ebeveynlerinin seçtiklerine boyun eğmek zorunda kalırlar, ama müzik ve sanatla alakalı bir şeyler yapmak isterdim tırcı oldum teşekkürler anne !
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılYazılım
10 Yorumla
+1 yılKendi kamyonumu alıp nakliyeci olmak istiyordum. Şimdi kurumsal bir sirkette operasyon sorumlusu oldum.
31 Yorumla
+1 yılİlk isteğim çöpçülüktü, sonra itfaiyeci olmak istedim ama gittim makine mühendisi oldum. Mühendis olduktan sonra da öğretmen ya da p. rno yönetmeni olmak istiyorum şimdi de...
11 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı. Küçükken ne olmak istedim hiç düşünmedim ama çizimci olmak istedim. Bu arada bu foto çizim yapılmış, bende potre çizimler yapıyorum satış yapıyorum 😊
22 Yorumla
+1 yılHemşire şuansa part time bi iş🥺
Okuyorum hala ümidim var33 Yorumla- +1 yıl
İnşallah olur
- +1 yıl
Amin☺️☺️
Benden bi bok olmaz derdim, olmadım💃. İleri görüşlülük, vizyon sahibilik ve geleceği görüşlülük deyu buna derim.
11 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılMeslek olarak Avukat olmak istiyordum Özel Güvenliğim anne olmak bir meslek değil çocukken anne baba olmak çocuğun hayali olmaz yalnız.😉
14 Yorumla- +1 yıl
İki çocuğum var biri 5 biri 6.5 yaşında meslek hayal ediyorlar anneanne olacak mıyım diyorum babaanne olacak miyim diyorum biz polis asker olacağız diyorlar
- +1 yıl
evlenmesin hep benimle kalsınlar 🥺🥺
+1 yılBabam anlatır çöp kamyonların arkasında insanlar varya ben çöpçü olmak istiyormuşum ama vinç operatörü olduk
11 YorumlaBen küçükken patron olmak istedim oldum daha fazlası oldum insan bence çocukken hissettiğini söylüyor ve gercekleşiyor
12 Yorumla
+1 yılÇok küçükken pilot olmak istiyordum. Üniversiteye yerleştiğim seneye kadar kalp ve damar cerrahı olmak istiyordum. Şimdi ise zengin olmak istiyorum 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Aynı değil işte. Şimdi yorulmadan stres yaşamadan zengin olmak istiyorum 🤣
- +1 yıl
İllegal işlere istesem de fırsat bulsam da giremem. Yalan söylemeyi bile doğru düzgün beceremiyorum
- +1 yıl
Birazcık yalanı becerebilirim. O kadar da değil 🤣
+1 yılBenim küçüklük dönemi fizik tedavi ve hastanede geçti
24 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
- +1 yıl
@yalnizbirgenc000 teşekkür ederim kardeşim
- +1 yıl
@elestir teşekkür ederim
Küçükken her çocuk gibi öğretmen olucam derdim ama olamadım anne oldum
22 Yorumla
+1 yılBen büyüyünce süper kahraman olmak istiyordum ama olmadı 😔
12 Yorumla- +1 yıl
Süper kahraman oldum😅 canavar ekonomiye karşı amansız bir savaş veriyorum 😁😁
Öğretmen olmak istiyordum, asla tahmin etmezdim mühendis olacağımı
117 YorumlaKucukken tırcı olmak istiyordum şimdi drift pilotu oldum
12 Yorumla
+1 yılHademe olmak istiyordum sınıfı sulaması hoşuma gidiyordu mühendis oldum
13 Yorumla- +1 yıl
Hatta bizimkilere gidiyorum ben hadamey olacam diyorum o ne diyorlar sınıfı suluyor ya diyorum
Topçu olmak istiyordum, olamadım, şimdi furbol antrenörüyüm
11 Yorumla
+1 yılBilgisayar öğretmeni olmak istiyorumdum küçükken sonra yazılım daha çok ilgimi çekti yazılıma geçtim
12 Yorumla- +1 yıl
Severim
+1 yılBen de seri katil olmak istiyordum ama seri Hamal oldum.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen cok uzuluyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılEbe oldum, sonra ebenin namı diye ün saldım diyeceğimi sandın di mi?
11 Yorumla
+1 yılBaterist olmak çok isterdim ama yine sevdiğim meslek sahibiyim fakat onu da ellere verdiler bizler diplomalı eşek olduk onlarsa diplomasız pilot🥸😏
10 Yorumla
+1 yılKüçükken balerin olmak isterdim hep... 15 yaşındayken falan Oldum hatırlamıom tam yaşımı
Şimdi garsonum sjsjsjs20 Yorumla
+1 yılKüçükken bişey olmak istemiyordum, belkide çocuk olmayı seviyordum, mutlu olmak için illa bir şey olmayada gerek yok.
20 YorumlaKüçükken 1. Sınıf ya da ana sınıfı öğretmeni Olcan derdim annemde hafız olacak derdi ajajajwn şimdi ergoterapi okuyorum daha bişey olamadım 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBanker hako olmak istiyordum ama aşçı oldum 🙄🙄
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYine de parayla içli dışılıyım 💸💰 🤑 kendi çapımda yine de banker hakoyum 💸💰🤑
Cevap sahibi+1 yılAy hadi inş 💰💸🤑🤣🤣🤣
+1 yılTicaretle uğraşmak istiyordum üniversiteyi dayattılar kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyorum ama desteksiz olmuyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSivil polis olmak istiyordum dış ticaret uzmanı oldum
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZiyan oldum derken
Cevap sahibi+1 yılHe Allah seni napsn ya noldu dedim biran 😄
Oyuncu olmak istiyordum ve senarist hiç bir şey olamadım.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkokuldayken polis olmak istiyordum, sonra fikrimi değiştirdim, avukat olacağım dedim, 5 yıldan sonra siyaset e atılacağım cumhurbaşkanı olacağım dedim, şimdilik avukat ım bakalım Allah büyük
30 YorumlaKüçükken doktor olmak istiyordum, finans uzmanı oldum. İnsanları değil grafikleri tedavi ediyorum ama pişman değilim işimi seviyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoktor olmak istiyordum evlendim ev hanımı oldum 😞
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDizi/Film oyuncusu olmak istiyordum p*rno oyuncusu oldum
14 Yorumla- +1 yıl
Ahhaha birlikte film çekelim kopernik pizzası galaksinin en sıcak pizzası
Cevap sahibi+1 yıl@Eleştir uzun bir süredir yapmıyorum ama güzeldi 😂
- +1 yıl
Abla banada versene Ferit Korhanın olayım
Eğitim & Kariyer konusunda 482 cevap paylaştı. Bilgisayar mühendisi olmak istedim programcılık okudum 4 yapamadım şoför oldum ama bu mesleğide seviyorum😂
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken ambulans şoförü olmak isterdim. Şimdi hem inşaat teknikeri hem de İş sağlığı ve güvenliği uzmanı
10 Yorumla bilgisayar tamircisi olmak istiyordum polis oldum ama boş zamanlarımda gene uğraşıyorum boş zamanlarımda tamir vs falan tamamen bırakmış değilim 🙂
10 Yorumla
+1 yılElektrik Mühendisi olmak istiyordum, Elektrik Teknikeri oldum 😃😃 Yaşadığım şehirde mühendislik bölümlerinin ikinci öğretimi yok maalesef.
10 Yorumla
+1 yılSağlıkla ilgili herhangi bişey olmak istiyordum doktor hemşire fark etmez mühendis oldum işimi seviyorum ya
10 Yorumla
+1 yılArabalara çok hevesim vardı arabacı olmak istedim arabacı oldum
Şimdi herkes vuruyor ben yapıyorum
Kasko diye birsen var adam keyfine vuruyor bizde onun bir anda yaptığını günlerce düzeltmeye çalışıyoruz20 Yorumla
+1 yılKücükken film yönetmeni veya yapımcı olmak istiyordum. Bi halt olamadim
23 Yorumla- +1 yıl
@smileyyy_ evet belkide, zaten çektiğim videolar vardı ama hiç yayınlamadım ve ilk okuldayken senaryo yazar çocuklara rol dağıtır oynatırdım öğretmende bende o ıṣığı görüyordu 😃 Ṣimdi çok değiṣik bi alandayım belki ilerleyen zamanlarda hobi olarak video yayınlarım ama dahası olmaz gibi.
+1 yılKüçükken ressam olmak isterdim jds şu an değilim 🤣 babam ressam ben değilim
20 YorumlaKüçükken annem gibi tercüman olmak isterdim, çok kolay bişey sanıyordum 😄
20 Yorumla- 24 Yorumla
- +1 yıl
Bende bu video yu aradım bulamadım bulsaydim ben paylaşacak tim
- +1 yıl
@Alexander01 tamam senın adına da ben paylastım :)
- +1 yıl
Sağol. ne kadar da düşüncelisin
- +1 yıl
@Alexander01 ne diyebilirim ki , sen de düşünmüşssün ama bulamamışssın
Ben küçükken polis olmak istiyordum ama okumadım olmadı
21 Yorumla- +1 yıl
Nasip
+1 yılKüçükken savaşçı olmak istiyordum 😂 mühendis oldum 🙄
20 Yorumla
+1 yılOkul oncesi ogretmenligi istiyodum ozel egitim oğrt oldum
22 Yorumla- +1 yıl
Kendini koyma nazar değer maşallah
- +1 yıl
🤦♀️
Hiçbirseydim Öyle kalmak istedim Böyle iyii Hiçbirşeylikkk
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçükken polis olmak istiyordum. Bankacı oldum lanet gelsin 😂çalışmıyorum çok sıkıcı bir meslek 😂😂
30 Yorumlaklişe şeyler hep ama şu an sorsan yaşamak bile istemiyorum o derece
16 YorumlaAna sınıfı öğretmeni olmak istiyordum ama şimdi şef olma yolunda ilerliyorum 😁😁👩🍳👩🍳
10 Yorumla
+1 yılBen balık olmak istiyormuşum owfaoahaoaja. şu an hemşirelige gecice
10 YorumlaMatematik öğretmeni olmak istemiştim, ama orman mühendisi oldum. Ama iyi ki.
11 Yorumla
+1 yılKüçüklükten beri oyuncu olma hayalim var figüranlıktan daha ilerisi olmadı. d
10 Yorumla
+1 yılküçükken yunus polisi olmak istiyordum şimdi işsizim yani tutulacak dalım bile yok
10 Yorumlaİnsan olduk, insan kalamadık.
Ziyan olduk ziyadesiyle vesselam..10 Yorumla
+1 yılÖğretmen olmak istiyordum. Ama kadın bir öğretmen yüzünden okuldan bile tiksindim
110 Yorumla- +1 yıl
O senin problemin ne kadar problemli hoca olursa olsun muhattap olmazsan veya suyundan gidersen sıkıntı olmaz
- +1 yıl
@JHOOONWİCKKS ben sürekli ilkokulda kan verdim. İnanır mısın hastane hastane gezdim. Artık ağrılarım oluşmaya başlamıştı. Kızınızın psikolojisi bozuk dedi aileme. Oysa benim sürekli ağrım vardı. Anlayışsız bir kadındı. Sınıftaki herkese kötü, it gibi davranıyordu.
- +1 yıl
Nasıl benim problemim olabilir ki o bana kötü davranırken
- +1 yıl
Hasta olmam benim suçum muydu. Bir gün hatırlıyorum sabah 6 da gidip akşam 6 da döndüm eve. Sağım solum her yerim delik deşik edilmişti
- +1 yıl
Şimdi benimde ilkokul öğretmenim iyi değildi Karadenizli bi hocaydi en ufak şeyde tüm sınıfa tek ayak cezası ondan sonra altına yapan bı çocuk vardı onu gözümüzün önünde yakasından tutup havaya kaldırirdi korkumuzdan konuşmazdik derste en azından ben ondan sonra içine kapanık biri oldum ortaokulda liseye geçince ise susmak bilmedim hocalar hep konuşuyorum diye uyarıyordu geçmişi unutmak lazım bazen
- +1 yıl
@JHOOONWİCKKS bizimki de Karadenizliydi. Sırf bu yüzden Karadenizlilerden çok soğudum
- +1 yıl
Bende seviyorum desem yalan olur Trabzon ve rizelilere kanım ısınmıyor
- +1 yıl
@JHOOONWİCKKS aynı aynı. Trabzonluydu o kadında.
- +1 yıl
şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama geç değilse öğretmenliği düşün derim yani ilkokulda böyle olmuş ortaokulda lisede sana hiçmi iyi davranan hoca olmamıştır olmuştur illaki sana iyi davranan hocayı örnek alarak istediğin mesleği elde et bence
- +1 yıl
@JHOOONWİCKKS lise de vardı da o zamana kadar hayallerim değişti.
Kabin memuru olmak istiyordum ama psikiyatri geçmişi olanlar eleniyormus tüm hayallerim çöp oldu:(
10 Yorumla
+1 yılSavcı olmak istiyordum ama şimdi bir baltaya sap olamadım hizmetli memur bile 85 puanla kapatıyor.
10 YorumlaKüçükken hiçbir şey olmak istemiyordum yine hala çok şükür hiçbir şeyim 😀
10 Yorumlapolis olmak istiyordum küçükken, ne yazık ki heba olduk 😂
10 Yorumla
+1 yılDoktor olmak istiyordum oldum ama uluslararası lojistik işiyle ugrasıyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (257)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat