Eğitim & Kariyer Mesleğiniz ne? Memnun musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Mesleğiniz ne? Memnun musunuz? Güncellemeler+1 yıl -- Mesleğiniz ne? Memnun musunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
coktaşedeilya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sağlıkçıym. Memnunum ama insanlar yoruyor beni artık 1 1 Yorumla addicted3319 +1 yıl Hangi şehirde çalışıyorsun Yorumla
Ugurx2023 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Miyendis ve memnun değilim sorumluluğum cok fazla 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı. Garsonluk yapıyorum sarıyor ama yorucu güzel kizlar gelince motive oluyorum 0 0 Yorumla
Suskun92_ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Tiyatro oyuncusuyum konservatuar okuyorum oyunculuk 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 435 cevap paylaştı. Tır şoförüyum usandım artık 0 0 Yorumla
hasky Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl Memnun değilim ama bir işim var diye şükrediyorum 0 0 Yorumla
addicted3319 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Mübaşirim, duruşma olmadığı zamanlar mükemmel, 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Genel müdürüm memnun olmama ihtimalim yok 0 0 Yorumla
yaren9703 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Bos isler muduru 0 1 Yorumla Sessizkalamayan +1 yıl Meslektaşım 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sağlıkçıym. Memnunum ama insanlar yoruyor beni artık
Hangi şehirde çalışıyorsun
Miyendis ve memnun değilim sorumluluğum cok fazla
Garsonluk yapıyorum sarıyor ama yorucu güzel kizlar gelince motive oluyorum
Tiyatro oyuncusuyum konservatuar okuyorum oyunculuk
öğrenciyim hayır memnun değilim
Tır şoförüyum usandım artık
Memnun değilim ama bir işim var diye şükrediyorum
Mübaşirim, duruşma olmadığı zamanlar mükemmel,