+1 yılÜretim mühendisi ya da proses mühendisi olarak geçiyor..
Aldığım maaş piyasanın biraz altında ama kurumsal bir firmadayım.. Ve bu pozisyonda ilk deneyimim.. O yüzden maaşımı, çalıştığım kurum belirledi..
Ancak, burdan ayrılır da başka firmaya geçersem kendim belirlerim..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHırsızım. Memnun değilim şu sıralar işler kesat. Cüzdanlar boş, milletin telefon ekranı kırık para etmiyor, ayakkabılar desen enflasyon ayaklara da vurmuş çakma giyiyor herkes. Bu nedir abicim biz de insanız az güzel giyinin nakit bulundurun yanınız da..
047 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni boş ver de, senin mesleğin var mı
- +1 yıl
@Veraecmel şey gibi oldu - Ben Şeytanim + Hayir degilsin. Xhsuxbushshsh
Cevap sahibi+1 yılNedenlere takılma fazla, cevap ver geç
Cevap sahibi+1 yılHem tatlı, hem utangaç, hem de parasız. Şöyle bir zengin milf bulamayacağım galiba
Cevap sahibi+1 yılBir de saflıkta var sen de. Dua et zengin değilsin
- +1 yıl
Anasini satayim nerden yorum yaptim nildirim geliyor surekli aklima...
Cevap sahibi+1 yılAkranların yanım da çocuk gibi kalır. Ben 24 yaşındayım. Sen 17-18 falan sandın galiba
Cevap sahibi+1 yılTamam ona yazayım o zaman. Hadi görüşürüz
- +1 yıl
@Veraecmel istemez beni karistirmayin.
Cevap sahibi+1 yılKızlar boş yapmayın, para yollayın
Cevap sahibi+1 yılOkuyacağın zaman paran olacağını mı zannediyorsun
- +1 yıl
Çalis kazan, asil sen bos yapiyorsun. Ayrica eger gercekten hirsizsan o adamin ya da kadinin cebindeki parayla ilac veya ihtiyaci olan bir seyi alabilecegini dusunmuyor musun gercekten. Adam ol calis.
- +1 yıl
@Veraecmel degilse de hirsiz olanlara dedim o zaman -.-
Cevap sahibi+1 yıl@Yardımedin_ Ufaklık, sen kendini ne sanıyorsun? Adam ol çalışmışmış. Hahaha
Evet haklısın, sabahın körün de bir patronu zengin etmek için hayatımı mahveteyim. O kadar çalışayım para hiçbir yere yetmesin, e o zaman neden kendimi yorayım ki? Senin gibiler sistemin kölesi olmuş tipler. Oku çalış diyor bana. Ben hepsinin içinden geçtim bebeğim rahat ol.- +1 yıl
Egoist ya ufaklikmis, sistemin kolesi olmak zorunda degilsin birinin komutasi altinda calismak zorunda da degilsin kendi isini kurabilecek potansiyelin varsa kur ayrica, sistemin kolesi diye dalga gectigin insanlar en azindan senin gini asalak degil. Kendi emegi ile kazanip, alnin akiyla yiyor o parayi. Daha fazla seni ciddiye alamayacagim.
Cevap sahibi+1 yılHahahaha kıyamam ben sana. Ne oldu sinirlendin mi bakayım sen :D Hadi git patronun bekliyor.
- +1 yıl
@Veraecmel ya boş ver sunlari dikkat cekecegiz diye kiclarini yirtacaklar neredeyse. Kafayi yormaya degmez.
- +1 yıl
@Veraecmel bu tipler klavye delikanlisi korkacak bir sey yok, iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılBildirim yollamayın laynnn
Cevap sahibi+1 yıl@veraecmel mesaj atsana
Cevap sahibi+1 yılZorbalıksa neden takip isteğimi kabul edip, takip atıyorsun?
İtaliaForzaPierro- +1 yıl
😢 nerden yorum yaptim zamani geriye alabilsem bu gorusu atlardim, kafayi yiyicem ozelden konusun rica ediyorum, lutfen...
Cevap sahibi+1 yılBenden mi korktun? Buney la 30 yaşına gelmiş çocuk gibi korkuyor. Hoş gerçi koca koca erkekler pısırık gibi her şeyden korkuyor bir kadın mı korkmayacak
Öğrenciyim. Bir mesleğim yok. Kariyer yapmaya uğraşsam da burada başaramayacağımı biliyorum. Burada hiçbir zaman mutlu olamayacağımı biliyorum. Tüm gücümü yurtdışına gitmeye harcamayı planlıyorum. Benim için Tr defteri kapandı.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef gerçekler...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMesleğim yok maalesef,
00 Yorumla Mesleğimden memnunum çok şükür senelerce zor işlerde ya da departmanda çalıştıktan sonra... Maaş bu aralar beni zorluyor ama yakında bi düzelme bekliyorum bakalım...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınıf öğretmeni. Severek yapsam da dış etkenler bazen yoruyor.. mesleğime verilen değerin eskisi gibi olmaması, veli tutumları, iş bilmez idareciler vs vs canımı sıkıyor. Maaş ek derslerle birlikte 15 bin dolaylarinda oluyor.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılAmeleyim, 7 bin lira kazanıyorum, çok memnunum, buna şükür, ya bu da olmasaydı? İyi geceler efenim.
cut.20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir reklam ajansında pazarlama departmanında çalışıyorum maaşım 10 bin prim. Prim ne kadar fazla olursa maaşları çok iyi ama yorucu tüm gün insanlarla konuşup küfürlerini dinliyorum lütfen bir firma sizi aradığı zaman küfretmeyin biz çalışanların hiçbir suçu yok :(
29 Yorumla- +1 yıl
Ben elimden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum
Türk Telekom falan arayınca
Üzüldüm senin için
Cevap sahibi+1 yılO da bize söylenen bir şey yoksa ısrar etmeyi bizde istemiyoruz ve karşıdaki kişi kapatmayana kadar kapatamıyor bazı firmalar mesela Vodafone da çalıştım orada müşteri kapatmadan kapatmak yasak küfür dinlemek zorunda kalıyorduk
Cevap sahibi+1 yılBir yandan öyle ama sürekli aramada olmakta kötü ve bir süre sonra boğaz ağrısı yapıyor faranjite kadar gidiyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılAma ben evden çalışmıyorum şirkette çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapıyorum zaten günlük yaklaşık 200-300 ama arama yapıyorum her aramada bir bardak su bitiriyorum
+1 yılIT sektöründe çalışıp telekominikasyon şirketinde çalışıyorum, developer olarak.
Mesleğimi ve home office çalışmayı seviyorum..10 Yorumla
+1 yılİşimi seviyorum çalıştıkça ve basardikca daha çok seviyorum. Sosyal hizmet uzmanıyım. İnsanlara yardım ettikçe mutlu oluyorum.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. yazılım mühendisiyim. işimden memnunum ama kazancım piyasaya göre bikaç tık aşağıda kalıyor o biraz üzücü ama onu da düzelticez inş.
02 Yorumla- +1 yıl
Kaç kiii
- Eğitim & Kariyer konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılbir çok şimdi diploma ve çalıştığım iki farklı iş alani var hepsi birbirinden farklı ama sonuç olarak şu an işsizim
09 Yorumla- +1 yıl
Kpss yolcusu kalmasın
- +1 yıl
torpilli olanların alındığı sınava para vermem artı yillrdir en az 3 milyon kişi giriyor sınav o paralar nerde bunları dusundurup seçime yakın vakit iyice kafayı yememeliyim 😂
- +1 yıl
Yani bu iş calisan kişilerin maaşları vs ödeniyor. Kaldı ki keşke sadece sınav parasinin nereye gittiğini sorsak. Daha neler dönüyor ülkede haberimiz yok. Ne mezunusunuz
- +1 yıl
çalışan kişilerin maaşı vergilerle ödenmez mi sınav oaralari da eğitime harcanması gerek mantıken ama tabiki hangi ülkede yaşıyoruz değil mi 😂 ben hem dış ticaret pazarlama hem muhasebe ve vergi uygulamaları mezunuyum aldığım sertifikalar ise iş sağlığı güvenliği diş hekimi asistanligi hasta bakım eczane yardımcılığı gibi şeyler sonra eski futbolcuyum atletizm lisansın var garson ve boyahenede çalıştım bu kadar yani en azından aklıma bu kadarı geldi başka varsa da unuttum 😂
- +1 yıl
Baya parçalara bölünmüş her şeyi yapmaya denemeye çalışmışsın ama Kpss de muhasebe alımları güzel oluyor bazen bir dene derim.
- +1 yıl
muhasebe işi vergi kaçırma işi ya çok şerefli insanlar yapmaz genelde çok nadir vardır namuslu muhasebeci yoksa benim iş yeri açma belgem var ama suanki malum kişiler izin vermiyor o belgeyi kullanmama çok garip durum yoksa şu an kpps olmadan kendi işimi yapıyordum ya da belgemi kiralamistim
- +1 yıl
Üzülecek bir durum. Yani kaderimizde işsizlik de varsa çekiyoruz. Ya da kaderimizi çizenler yüzünden ne yapalım değişir umarım bu sistem
- +1 yıl
az kaldı değişecek en azından kimi istemediğimi çok iyi biliyorum kimi isteyeceğimin şu an icin bir önemi yok
- +1 yıl
Ekler misin beni
+1 yılBankacıyım
Son bir yıl olmasa genek olarak memnundum son bşr yıldır çok sıkıntılı bir hal aldı
Maaş güzel çok şükür daha güzel olabilirdi ama02 Yorumla- +1 yıl
Hangi banka
- +1 yıl
@üzgünbirkoala kusura bakma söyleyemem
+1 yılMühendisim. Kendi işimi yapıyorum
kazancımdan memnunum tek sorun inanılmaz fazla çalışıyorum 7/24 düşünen bir kafa yorucu
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDızcıyım. Maaşım yok ne mal kaldırırsak pay ediyoruz 😂
00 Yorumla Sitede bir fakir benmisim söylemiyorum moralim bozuldu.
00 YorumlaAraba yazılımı ve bilgisayar donanımı ile uğraşıyorum. Gelirim güzel memnunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayrimenkul Danışmanıyım maaş yok kurumsal firmada alt şirketim var bireysel başarı odaklı aylık kazanç 200 bin de olur bazı ayları da boş geçersin. Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemşireyim, mesailerle beraber 19 bini buluyor, memnunum.
04 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten o kadar kazanıyor musunuz
- +1 yıl
Niye şasirdin ki, yaptığımız işe göre az bile o para.
- +1 yıl
Evet az ama genelde o kadar alan da yok ortalama 13 15 bin falan diye biliyorum
- +1 yıl
Ben acilde çalışıyorum acil riskli birim olduğu için saatlik mesai ücretim fazla oluyor.
+1 yılMwmurum memnun degilim maasin iyi ama iste memnuniyet yok
00 Yorumlaİnşaat Mühendisi maaş memnun değilim düşük de değil ama iş zor
00 Yorumla
+1 yılLojistik uzmanıyım. Aldığım maaş mı. :) Komik. 9 yıllık tecrübeye sahibim. 10200 lira alıyorum
06 Yorumla- +1 yıl
Abi kusura bakma ama 0 deneyimle bi kafede garsonluk yaparakta o parayı alabilirsin
- +1 yıl
@Sonsofatilla Kesinlikle. Tazminatımı verseler 1 dk bile durmam emin ol :)
- +1 yıl
Tazminatı her türlü alırsın abi. Sana mesleğinin ve kıdeminin maaşını vermiyorsa verirsin mahkemeye. Hatta senden daha fazla maaş alan daha vasıfsız ve kıdemi az olan birisi varsa, eşit işe eşit ücret meselesinden dolayı tazminatını alabilirsin. Ben mesela eski iş yerimi mahkemeye verdim bu ve buna benzer sebeplerden. Şimdi hazırlanıyoruz davaya
- +1 yıl
Mühendis - maaş söylemek istemem. Ama çok yorucu bir iş
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılEndüstri mühendisiyim, hem mesleğimden hem maddi getirisinden memnunum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElleri küçücuk olan su içmek için bile izin isteyen minik ama coook tatlı çocukların öğretmeniyim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden şu an aklıma geitirdiniz gece gece gözlerim doluyor çocuklarımı ozledimm
Gizli Üye(36-45)+1 yılElektronik mühendisiyim ticaret de yapıyorum yoksa geçim zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPilot olup insan uçurmak istiyordum şimdi tüpçüyüm insan uçuruyorum memnunum
00 YorumlaÖğretmenim.
Çalışabilseydim severek mesleğimi yapardım ama şartlar sağ olsun soğudum.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. Diyetisyen hayır irlandada kuryelik yapsam daha mutlu olurum
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılkendı ısımı yapıyorum ıhtıyacım kadar kazanıyorum ıhtıyacım olmassa calısmıyorum
00 Yorumla Denizciyim allah bereket versin biraz biseyşer kazanıyoz biraz harcıyoz ama memnunum ya
00 YorumlaTekstil fabrikasında son ütücüyüm asgari ücret alıyorum yani akmasada damlıyor bi şekilde
00 Yorumla
+1 yılGünü gününe değişiyor. Ama çoğu kişinin hayalini yaşıyorum 😄
00 YorumlaAylik 50 ve 75 bin arasi değişiyor yurd disinda restaurant isletiyorum ve isimi severek yapiyorum
00 Yorumlaben inşaat sektörunde çalışıyorum maaşlı değilim ayligim ortalama20 civari
00 Yorumla
+1 yılDis hekim asistaniyim 🦷❤️
24 Yorumla- +1 yıl
Türkiye fiyatlarini bilmiyorum üzgünüm ama bizim klinikde tek dis zirkon 400€dan basliyor
- +1 yıl
Nasil yani @ayseb77
+1 yılTıp fakültesi öğrencisi. 0 TL.
20 Yorumla
+1 yılSerbest meslek knk 9500 suanlık
10 Yorumla
+1 yılÖğrenciyim. Bölümümü sevemiyorum maalesef
10 Yorumla
+1 yılkabim memurluğı, memnun değilim
11 Yorumla
+1 yılSağlık memuruyum maaşım 13 bin
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılDoktorum , memnunum, 40 45 bin lira alıyorum.
10 Yorumla Askeri ücret insan kaynakları
00 Yorumla
+1 yılÇok şükür istakozumuz kaynıyor.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılToptancıyım. Şükür iyiyiz
00 Yorumla Atama olsa süper olurdu
00 YorumlaHekimim, memnun olmaya çalışıyorum. Şükür diyelim
00 Yorumla
+1 yılIs sağlığı ve güvenliği a sınıfı
00 Yorumla
+1 yılÖn muhasebe 13.000 memnunum
00 Yorumla
+1 yılEv kızıyım memnunum😊😊😂
00 YorumlaKoltukcuyuz zor bir iş
00 YorumlaMühendisim ve maaşımdan memnunum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir alışveriş merkezi müdürüm 20 bin alıyorum eh işte
00 YorumlaYurtdışında muhasebe 22 bin
00 Yorumla
+1 yılAt arabası şoförüyüm. Memnunum.
00 Yorumla
+1 yılPDR🌸
Memnunum🦋.00 Yorumlaelektrik mühendisiyim ve mutluyum işimden
00 Yorumla
+1 yılmühendisim 16 alıyorum
00 Yorumla
+1 yılPeynirciyim, memnunum. Alıyoruz üj bej
00 YorumlaMemurum ve memnunum. 3 bin euro maaşım var
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Mesleğim yok ve maaş almıyorum.
00 YorumlaYazılımcıyım 32k alıyorum
01 YorumlaAtaraba şöferiyim memnunum 😜
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler