AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben 1 ay tecrübem var diye tecrübeliyim diyorum 3 ay çalışsam master yaptım derim
😂
1 ay çalışıp ayrıldın mı işten
Evet
Meslek ne niye 1 ay
Garsonluktu ya 9 saat ayakta durmak zor geldi maaş alıp çıktım
Himm anladım
Mesleğe göre çok değişen bir durum
Hemşire?
Sağlık sektöründe bazen 1 aylık tecrübe bile çok önemli oluyor. Muhtemelen bilgi düzeyini sorgularlar. Temel tecrübelere sahipsen çekici hale gelirsin. Maaş beklentin de önemli. Söylediğin rakam 3 yıl tecrübeli biriyle aynıysa seni tercih etmezler muhtemelen. Gerçekçi bir maaş beklentin varsa ve 3 ayda birçok temel attıysan birikim anlamında; tercih edilen biri olursun
Teşekkürler
Rica ederim
Hayır tecrübe 2 senedir
imkansız
Ne kadar süre deneyim lazım?
2 yıl
Ama hiç çalışmayan birine göre daha tercih edilir bi süre değil mi sonucta
ben işe alımlarda tecrübeye ve diplomaya bakarım. konusurken de kurdugu cümlelere cevaplarının düzgünlüğüne kullandıgı kelimelere odaklanırım. yoksa herkes iyiye kötü demez ama o iyiyi nasıl anlatacagı önemlidir. seviyeyi gösterir.
Siz hangi alanın işverenisiniz
Ik'yım ben temizlikçiyi de alırım mühendisle de ilk ben görüşürüm. benden geçerse son görüşmeyi uzmanıyla yapar.
Heh öyleyse size bir soru sormak istiyorum. Sene sonlarında işten çıkarıp geri alma gibi bir durum mu oluyor? Benim başıma böyle bişeu geldi de haftasonu diye de ik ya soramadım. İşten çıkarılma gibi bir şey bana söylenmedi halbuki ama
Sigortamda 31 aralıkta işten ayrılma göstermişler. Saçmalık resmen
en basta neye imza attıgına göre değişebilir. bizde o tarz şeyler olmaz. net cevap veremem.
Pazartesi ik ile görüşeceğim. Eğer böyle. bir durum varsa ihbar süresi de yoktur. Günlerimi yedilerse istifa edip fena kazık atmayı düşünüyorum
senin işin nedir tam olarak.
Hemşireyim
çalışırken iş ara bulunca git derim ben. o zaman durumu açıklaman cok daha rahat olur. diğer türlü çağırmayabilirler.
Çıkış vermedikleri kesin. Sorumlumun da bundan haberi yok. Kaldı ki her yerde hemşire arıyorlar beni işten çıkarma ihtimalleri yok. Bugün gidiyorum desem tutuşurlar benim yerime kimi koyacaklar diye. Ama sgk da işten ayrılış bildirimi geldi senenin tam son günü. Tazminat ödememek için mi yapıyorlar ne için yapıyorlar bilmiyorum
Zaten önümüzdeki günlerde istifa etmeyi düşünüyordum kpss çalışmak için. Ama 2 haftalık bir ihbar süresi var normalde. Ama giriş çıkış yapıldıysa ihbar süresi ortadan kalkıyor sanırım
tabi kalkar.
Kendi kendilerine kazık attılar haberleri yok
Elbette 1 ayın bile önemi var
Öyle mi diyorsunuz
Hayir
Ne kadar süre lazım
1 yil
Hiç çalışmayan birine kıyasla 3 ay çalışmış olan birine tecrübesi var gözüyle bakılmaz mı
Var yani
Teşekkür
Deneyimsiz görünür ben öyle değerlendiririm
Hiç çalışmayan biriyle aynı mı bakılır yani
Min 2 yıl olması lazım o alanla ilgili deneyimliyim diyebilmek için
Hiç calışmamış birisi için 1-0 öndesin
Teşekkürler
sayarlar
Hiç yoktan iyi
Sanmıyorum
Ne kadar süre deneyim olması lazım peki