Eğitim & Kariyer Ne işi ile meşgulsünüz? Alipoyraz500 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hangi işlerde çalışıyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Ne işi ile meşgulsünüz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. işsizim şu an 0 0 Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl İl içi hızlı yiyecek ve market ürünleri hızlı taşımacılığı Kurye işte MK 😀 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Ev insanıyım 😂Ev işleri ile meşgulüm 😂 3 7 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Super en sevdigim Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ben sevmiyorum 😂 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Neyi seviyorsun peki Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Salsinlar beni hergun hergun iş bir şey elde ettiğim de yok 😂 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ben hergün calışıyorumda yine ayni Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ya iş değiştir ya da evini Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Nasil olcak o is kolaymi oyle Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kurumsal bir şirketin amelesiyim 🤦🏻♀️ 2 5 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ne var yani bende ozel bir sirketin amelesiyim 😁 Yorumla sultan081 +1 yıl Farkı yok dimi Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Biz daha kotuyuz emin ol Yorumla sultan081 +1 yıl Haklısın Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Hangi kurumsal sirketdesin Yorumla
meyvatabagiii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şu an işsiz ama genelde garson vs 1 3 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Herhangi bir mezuniyet var mı Yorumla meyvatabagiii +1 yıl Lise Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Hm guzel bende liseyi bitirmek uzereyim Yorumla
Birkan6161 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Serbest meslek 0 3 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Taksi falanmi ne mesela Yorumla Birkan6161 +1 yıl Onu söyleyemiyoruz maalesef Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Tamamdir abi Yorumla
Alfie_x Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşçıyım 2 1 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Guzel meslek Yorumla
Karanfil5 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öğrenciyim 2 9 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Bölüm ne Yorumla Karanfil5 +1 yıl Halkla ilişkiler Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Bende mobilya dekorasyon firmasinda klasik mobilya uretimindeyin Yorumla Karanfil5 +1 yıl Çok iyi Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Okudun bölümdenmi calişacaksin Yorumla Karanfil5 +1 yıl Yüksek ihtimalle Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl İnşallah istediğin yerde calisirsin Yorumla Karanfil5 +1 yıl Teşekkür ederim inşallah Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Rica edwe Yorumla
PePeCbCb Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Muhasebe 🎈 0 5 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ozel sirkettemi Yorumla PePeCbCb +1 yıl Evet Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Zor iş kolay gelsin Yorumla PePeCbCb +1 yıl Tşkler işimi seviyorum Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Isini severek yapman guzel sevindim senin adina Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Öğrenciyim 0 5 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Sendemi Yorumla magicalbetüş +1 yıl Evet Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Hangi uni bölüm ne Yorumla magicalbetüş +1 yıl SUBÜ Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Anlamasamda anladim Yorumla
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% +1 yıl Güvenlik 0 1 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ozelmi Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Kamu 0 2 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ne uzerine Yorumla Burdurtekerkek +1 yıl Guvenlik Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. ticaret yapıyorum 0 0 Yorumla
hepkısaolmaktan Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çiftçiyim 4 1 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Super yaa aslinda olmak istedigim Yorumla
Dalgın_sevgi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ergen öğrencilerle 4 3 Yorumla Soylu_Orgun +1 yıl Allah kolaylık versin 🤲 Yorumla Dalgın_sevgi +1 yıl @Soylu_Orgun teşekkğrler Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Ogretmen sanirim Yorumla
yagmurgamze Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Vinç yaşıma 1 1 Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Anlamadım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zabıtayım 0 10 Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Zormu Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Nasil gercekten iyimi bayan icin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 hayır çok rahat çok avantajımız var hem maaş 45 50k arası hem de toplu taşıma tüm ülkede ücretsiz. Yorumla Subayyyy51 +1 yıl 8-5 mi calisma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 tok değişkenlik gösteriyor 11 19 um şimdilik Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Büyük sehirmi normal mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Subayyyy51 siz asker misiniz Yorumla Subayyyy51 +1 yıl Evet bı ya Z sa na Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Bende organeralim Yorumla Alipoyraz500 +1 yıl Heyecandan yanlış yazdım 😄😄😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
işsizim şu an
İl içi hızlı yiyecek ve market ürünleri hızlı taşımacılığı
Kurye işte MK 😀
Ev insanıyım 😂
Ev işleri ile meşgulüm 😂
Super en sevdigim
Ben sevmiyorum 😂
Neyi seviyorsun peki
Salsinlar beni hergun hergun iş bir şey elde ettiğim de yok 😂
Ben hergün calışıyorumda yine ayni
Ya iş değiştir ya da evini
Nasil olcak o is kolaymi oyle
Kurumsal bir şirketin amelesiyim 🤦🏻♀️
Ne var yani bende ozel bir sirketin amelesiyim 😁
Farkı yok dimi
Biz daha kotuyuz emin ol
Haklısın
Hangi kurumsal sirketdesin
Şu an işsiz ama genelde garson vs
Herhangi bir mezuniyet var mı
Lise
Hm guzel bende liseyi bitirmek uzereyim
Serbest meslek
Taksi falanmi ne mesela
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Tamamdir abi
Bayan giyim mağazam var
Boş işler müdürüyüm.
Ağır vasıta kamyon şoförlüğü
İnsan kaynakları müdürü.
Tekstil işi ile uğraşıyorum
Aşçıyım
Guzel meslek
Öğrenciyim
Bölüm ne
Halkla ilişkiler
Bende mobilya dekorasyon firmasinda klasik mobilya uretimindeyin
Çok iyi
Okudun bölümdenmi calişacaksin
Yüksek ihtimalle
İnşallah istediğin yerde calisirsin
Teşekkür ederim inşallah
Rica edwe
Muhasebe 🎈
Ozel sirkettemi
Evet
Zor iş kolay gelsin
Tşkler işimi seviyorum
Isini severek yapman guzel sevindim senin adina
Öğrenciyim
Sendemi
Evet
Hangi uni bölüm ne
SUBÜ Muhasebe Ve Vergi Uygulamaları
Anlamasamda anladim
Güvenlik
Ozelmi
Kamu
Ne uzerine
Guvenlik
ticaret yapıyorum
Karanlık işler 😂
Maden sektoru
Ticaret ile uğraşıyorum
IT Manager 🙋
Çiftçiyim
Super yaa aslinda olmak istedigim
Ergen öğrencilerle
Allah kolaylık versin 🤲
@Soylu_Orgun teşekkğrler
Ogretmen sanirim
Muhabbet tellalı
Vinç yaşıma
Anlamadım
Zabıtayım
Zormu
Nasil gercekten iyimi bayan icin
@Subayyyy51 hayır çok rahat çok avantajımız var hem maaş 45 50k arası hem de toplu taşıma tüm ülkede ücretsiz.
8-5 mi calisma
@Subayyyy51 tok değişkenlik gösteriyor 11 19 um şimdilik
Büyük sehirmi normal mi
@Subayyyy51 siz asker misiniz
Evet bı ya Z sa na
Bende organeralim
Heyecandan yanlış yazdım 😄😄😄