İşi kast etmiştim aslında sıkılma konusunda 😆 Çalışmayı bende sevmiyorum ve dediğim gibi bende evde uzun süre kaldığımda sıkılıyorum, çalışıncada bıkıyorum. Napcaz biz kadınlar olarak böyle? 😂
Anladım. Kafa yoran iş aslında biliyor musunuz sahibi olunca. Sipariş ver, malları teslim al, ödemeyi yap, sonra diz falan, kartonları topla at. Uzuunn uzuun saatler çalışın falan. Benlik değil
Affedersinizde kendinizi bir şey mi zannediyorsunuz? bu kendini beğenmişlik nereden geliyor? Ufacık bir dükkanın sahibisiniz diye kendinizi ülkenin sahibi sandınız herhalde. O halde uyanma vakti geldi! ⏰
Yorucudan ziyade, soğuk, kalorifer yok. Sebze meyve ayıklıyorsun, taze sebze ve meyve geliyor, yerleştiriyorsun yerlerine, o biraz ağır olabiliyor, kasa kasa taşıyorsun çünkü. Onun dışında normal, kasaya falan bakıyorsun, rafları dolduruyorsun. İdare eder..
Yazın çok şubesi açık oluyor kışın ise calisan tek bir şube var o şubeye de sınırlı elaman alma şansları var onun içinde orada daha önce calismi bilen kişiler gitti diğerleri de yerleştirilemedigi için çıkışını verdiler 300 e yakın kişi çıktı yazın bir o kadar daha alım yapacaklar yazın yerler açılacağı için o zaman tekrar gidecem başvuru için
Düşündüm ama sonra askerlik aradan çıksın da gideyim dedim ocakta bir yedek astsubaylık alımı varmış ona başvuru yapacağım olursa gider bir yıl sonra başlarım yoksa 6 ay yapıp yine aradan çıkartıp döndüğümde kesin bu iş yerine geri gelirim niye ısrarla burayi istediğimin bir sebebi de şu belediyenin yeri duruma göre belediyeye içerden eleman alabiliyorlar güzel o açıdan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
işsizim. kolay gelsin size
Teşekkürler, in sha Allah bulursunuz tez zamanda bir iş
Teşekkürler umarım
hayırlı işler. malimüşavirim. özel sirkete muhasebecılık yapıyorum
Teşekkürler, sizede hayırlı işler
teşekkur ederım.. hangı kasadasın. kent swıcth alıcaktımda :)
Kenar mahallesinde ki markette çalışıyorum, öyle tanındık bir yer değil
olsun. saka yapmıstım. allah ısını gucu rast getırsın..
Biliyorum, teşekkür ederim. 😊
Amin, cümlemizinkini in sha Allah.
saol guzel ınsan... allah yolunu acık etsin
Amin, sizinde yolunuz daima açık olsun 😊
kız hep gul böyle gulusun solmasın.. enerjın cok guzel ınan kı...
Estağfurullah, sağolun
Aile işletmelerimizin yönetimindeyim aynı zamanda kamuda çalışıyorum
Makine operatörüyüm izin aldım evde dinleniyorum.😮💨
ne yapacan ki
etrafta
koca da kalmadı
evde ana dırdırı mı çekecen?
Anlamadım?
İşi bırakmama derken paydos etmeye sanırım 😁 bir an istifa ediyorsunuz sandım yorumları okuyunca.
Ben de özel bir firmada üretim müdürüyüm.
Yok yani bugünlük mesai bitti anlamında 😆
Oo ma sha Allah iyi sevindim
Evlimisiniz peki?
Hayır
Anladim İşle alakali birkac soru sormak istiyorum da mümkünse takip edebilirmisiniz?
Burdanda sorabilirsiniz
Biliyorum da belki birazda sohbet edebilirdik o açıdan istemiştim. Rahatsızlık verdiysem kusura bakmayin
Estağfurullah. Ben sohbet etmeleri tercih etmiyorum 😆
Belli zaten :) iyi akşamlar size o halde. Fikrinizi değiştirirseniz beklerim
Teşekkürler, sizede hayırlı akşamlar
3 ay önce bimi biraktim umarim sende kendi yolunu cizersin ama market sektörunde degil
Neden?
8 yil calistim market sektöründe bence calisacak en kötü sektör
Baya çalışmışsın. Neden kötü ki?
Musterisiyle ugrasmasi ayri firesiyle ugrasmasi ayri mudur kaprisi magaza düzeni yani tek bir işin yok ve market sektörunde is hic bir zaman bitmez
Anladım, yani biraz öyle evet, ama çokça çalışmayı düşünmüyorum. 1 yıl falan en fazla
Yani sonucta ekmek parasi ama kurtulabildigin kadar cabuk kurtul
Maaşıda çok değil
O calismaya gore az zaten
Maalesef..
Ticaretle uğraşıyorum yani esnafım😎
Tekel ve market işletiyorum
Özel sektör atölye işletiyorum
Çalışmıyorum şu ara
Sıkıldın mı 😆
Evde olmaktan sıkıldım evet 😂😂 çalışınca da çalışmaktan sıkılıyodum
İşi kast etmiştim aslında sıkılma konusunda 😆
Çalışmayı bende sevmiyorum ve dediğim gibi bende evde uzun süre kaldığımda sıkılıyorum, çalışıncada bıkıyorum. Napcaz biz kadınlar olarak böyle? 😂
Gezmek eğlenmek daha cazıp şu sıra 😂
Bu soğukta? 😂
kuryeyim
Vayy, hangi şirket?
migros
Güzel, bereketli kazançlar
teşekkür ederim sana da sonraki işinde başarılar
Ahahha hâlâ aynı işte çalışıyorum. Bırakıyorum derken, mesai bitiyor babında
ahaha marketçilik te yaptım hiç sevmiyorum o işi sevinmiştim adına kurtuluyorsun diye :D
Ahaha teşekkür ederim ama ben yeni başladım. Bi 3 hafta oluyor. Zaten yıllarca çalışmak adına girmedim. En fazla bir sene sonra çıkmayı düşünüyorum.
sen hangi firmadasın
Benimki firmalı değil ya, öyle kenar mahallesinde ki marketlerden
anladım, esnaf iyidir
İdare eder..
Marketçi
Sizde bendensiniz demek 😆
Yalnız sahibi
Anladım. Kafa yoran iş aslında biliyor musunuz sahibi olunca. Sipariş ver, malları teslim al, ödemeyi yap, sonra diz falan, kartonları topla at. Uzuunn uzuun saatler çalışın falan. Benlik değil
Ben onlardan anlmam müdür var o hallediyor. Ben arka plandayim
Ee siz napıyorsunuz ya? Sahibi sizsiniz ve birde müdür var?
Başka işlerle uğraşıyorum market dışında. Müdürü boşa mı aldık?
Anladım iyi hayırlı işler o halde size
Çok mu zorlaniyosunuz be maaşa zam yapım oyleyse
Affedersinizde kendinizi bir şey mi zannediyorsunuz? bu kendini beğenmişlik nereden geliyor? Ufacık bir dükkanın sahibisiniz diye kendinizi ülkenin sahibi sandınız herhalde. O halde uyanma vakti geldi! ⏰
😂 dutani görsen işi bırakıp gelmek istersin
2 milyonluk mal var tukkanda 😂
Aynen
İşçi sınıfı hep ukela zaten
Size tavsiye, bi aynanın karşısında kendinize bakın, belki o zaman ukala olduğunuzu fark edersiniz? 😉
Tersine siz oylesiniz müşteri şikayetleri çok fazla
Demek ki haklarını vermiyorsunuz tam anlamıyla.
Ne aliyosun sen orada
Benim nerede çalıştığımı dahi bilmeyen siz, benim şikayetçi olduğumu mu söylüyorsunuz?
Sizi hiç alakadar etmez ne kadar kazandığım, ben size ne kadar aldığınızı soruyor muyum?
Soramazsin çünkü işçi değilim 😂
Sizde soramazsınız kendinizi beğenmiş küstah kişilik!
Saçmalıyorsunuz lütfen
Tamam, ben saçmalıyorum. Size iyi kendini beğenmeler, uğraşamam.
Sen git poşetleri at hadi bb
Poşetleri attığımı sen zannet
Ağlama
Dediğim gibi kendini bir şey zannedipte karakteri boş olan insanlarla uğraşamam.
Hadi eyvAllah
Ötede ağla o zaman
Bı de milletin marketini paylaşmış
Senin marketini paylaşanlarda vardırda ruhun duymuyordur 😉
Devam eden 3 davam var izinsiz paylaşımdan?
Sen cikarken bu abin iniyordu kızım
1) Kızın değilim!
2) Kutlarım. 🎉
Neyi kutluyosun
Kızım değilsin de lafın gelisi kizimsin
Nasıl markette çalışmak yorucumu
Yorucudan ziyade, soğuk, kalorifer yok. Sebze meyve ayıklıyorsun, taze sebze ve meyve geliyor, yerleştiriyorsun yerlerine, o biraz ağır olabiliyor, kasa kasa taşıyorsun çünkü. Onun dışında normal, kasaya falan bakıyorsun, rafları dolduruyorsun. İdare eder..
Yeni istifa ettim işsizim.
Nerde çalışıyordun ve neden?
Neden bırakıyorsun?
Bitiyor posta
Ben de tamamen anladım. Kolay gelsin o zaman :)
Ha yok ahaha. Teşekkürler
Garsondum toplu çıkış verdiler
Neden?
Yazın çok şubesi açık oluyor kışın ise calisan tek bir şube var o şubeye de sınırlı elaman alma şansları var onun içinde orada daha önce calismi bilen kişiler gitti diğerleri de yerleştirilemedigi için çıkışını verdiler 300 e yakın kişi çıktı yazın bir o kadar daha alım yapacaklar yazın yerler açılacağı için o zaman tekrar gidecem başvuru için
İlginçmiş, yazınları eleman alırken, kışınları ise çıkışı vermeleri.. peki bu süre zarfında başka bir yere başvurmayı düşünüyor musunuz?
Düşündüm ama sonra askerlik aradan çıksın da gideyim dedim ocakta bir yedek astsubaylık alımı varmış ona başvuru yapacağım olursa gider bir yıl sonra başlarım yoksa 6 ay yapıp yine aradan çıkartıp döndüğümde kesin bu iş yerine geri gelirim niye ısrarla burayi istediğimin bir sebebi de şu belediyenin yeri duruma göre belediyeye içerden eleman alabiliyorlar güzel o açıdan
Hadi bakalım in sha Allah olur
Umarım
esnafim ben , işimiz uzun daha
benim saatim günüm tatilim yok
O niye?
uzun yol şoförüyüm :)))
Anldım, kolay gelsin
tşkler
Ülkeden ülkeye mi mal götürüyorsunuz yoksa yurt içi mi?
yurt içi ve çok seviyorum işimi
Sevmek zaten önemli olan, ama ne bileyim yollarda uyumak falan zor oluyor
evdeki konforu unutturacak mükemmel bir yaşam alanım var
Nasıl yani?
aracım bana istediğim konforu rahatlığı sıcaklığı verebilecek kadar harika
İyi güzel sevindim
tşkler ve sanırım senin mesai bitti gibi
hayatı gezerek yaşamak harika bişi
Son beş dakika. Öyle tabii ama yorucu sürekli oturuyorsun falan. Ben yapamazdım sanırım
sürekli sürüş olur mu robot değilim ya neresi güzelse mola
Yasak değil mi öyle? Yani şip takılıyor diye biliyorum, mola verdiğinde patron görüyormuş
:))) patronda benim
Anladım, iyiymiş. Patronların çalıştığını bilmiyordum
filo trans şirketi olan biri değilim sadece bir tane var çalışanıda benim buda daha zevkli daha kazançlı oluyor
Anladım, hayırlı işler o halde, Allah rast getirsin
Çok teşekkür ederim
Muhasebe
Muhasebe
İşletmeciyim
Emniyet
Vayy, fiyakalı iş
Teşekkür ederim
Vardiyan mı bitiyor
Bitti bile
Gözün aydın
Teşekkürler