Yapan abilerim yazarsa daha güzel cevaplar gelir
merakımdan sordum yaş 01.07.1996
merakımdan sordum yaş 01.07.1996
Bir adam sünnetini askerliğini birde düğün gecesini unutmazmış...
Alakası yok , bir müslüman olarak askerlikte namazın önemini bildiğim için giderim sadece. Vatan korumak karakter gerekir. Düşünsene mahallediki pis insanları eroyincileri fahişeleri vs vs onlar rahat içindeyken senin sevmediğin insanlar rahatça dururken sen orada emirlere hizmet edeceksin
Orda sıkıntı olarak çekeceğin şeyleri terhis olup geldiğinde gülerek anlatacaksın... Epey anın olacaktır.. Çöpte dikenli teller ardında çöpte gezen köpeğe imreneceksin, çünkü özgür... Özgürce yaşamanın kıymetini anlayacaksın...
Komutan alayınızı ziktinden hepiniz kardeşsiniz... :))
Haaa unutmadan bir de omuzu kalabalık yıldızlarla dolu komutanların odalarının önündeki sinekler bile sessiz uçar... Sen ise nefes bile alamazsın :)) Hayırlı teskereler... :)
Elbet gelecektir o gün... Paralı yapmazsan tabi...
Cevap
7Cevap
Yat , kalk , koş, nöbet tut, bazen komutanın keyfini bekle, ayda yılda 1 2 kere dokunduğun silahlarla fotoğraf çektir falan gibi şeylerdir işte.
Birde fotoğraf maddesin yapmayanlar asker sayılmıyor onu söyleyeyimde :)
Herkesin Gorusu farklı olur sımdı. ne desem yalan. Yerine gore degisr
hayatta yasanması gereken tecrubelerden ne kadar kotude gecse bir şeyler kazandırıyor ınsana
Saçma bişey ben yaptım bedelli olsaydı ozaman bedelli yapardım
Bunca vatan evladıda senin gibi düşünüyordu malasef parası yetmedi adam olmaya
Bidaha çağırsınlar giderim
Tabi be kardeşim. Arkadaşlık dostluk bunları yaşıyosun orda. Valizlikte rakı kavun yapıyorduk biz. Makaranın kralı vardı. Mutfak çavuşuyla aramız iyidi her gece yat içtimasından sonra bişeyler hazırlatıyorduk kendmze. Komutanlar kıyakti abi kardeş gbi davrandılar hep. Herkes böyle yapmıyor ama bende isterdim doğuda yapmayı. En hücra karakolda hemde. Ben mi dedim İstanbul maslak olsun diye
Aynen. Ama pskoloji heryerde aynı. Özgür değilsin.
Bakalm gdiyoruz bir kac ay sonra
sakın gitme çok fena zikiş var
herkesin içindeki kötü tarafı yansıttığı ve kimseye güvenemeyeceğin bir yer günlerin aylarmış gibi geldği zamanın geçmediği bir yer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?